Opublikowano 9 października9 paź Zamówione, nie mogłem się oprzeć w końcu to PSX sprawił, że w gry zanurzyłem się bez reszty. Ostatnio więcej magazynów i książek gotowych do czytania niż gier do ogrania.
Opublikowano 9 października9 paź Również zamowilem Kompendium PSX. Genialna okładka choć ta poprzednia czarna też podobała mi się. Playstation 1 to najważniejsza konsola w moim życiu i od tego zaczęło się moje kolekcjonowanie gier, czasopism, płyt demo i dzięki temu poznalem też dużo osób z polskiej branży czasopism. Dlatego po prostu musialem mieć to Kompendium PSX, tak jak i mam Kompendia PlayStaton dodawane niegdyś do Playstation Magazynu w latach 90. W sumie zaciekawił mnie też plakat bo są na nim moje ulubione postacie z gier oraz Polonezy i Maluchy w tle. Bardziej ciekawy jestem jaki format będzie miał ten plakat, bo chyba nigdzie wymiarów nie podano - a mam taką dużą antyramę niewykorzystaną więc mógłbym ten plakat tam umieścić i zawiesic na ścianie. Ciekawe czy przyjedzie w tubie czy złożony? 🤔 Nie lubię złożonych plakatów, bo widać te zagięcia potem. Edytowane 9 października9 paź przez Axelio
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kompendium wydrukowane, podpisane, na dniach rusza do czytelników. Jeszcze raz dzięki za wsparcie projektu, wyszło mega. Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach i waży naprawdę sporo. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Roger
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Prezentuje się elegancko, mam nadzieję, że bez wpadek jak w książce o Tsubasie, gdzie brakowało tekstu i był doklejany. Czekam na paczke.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dzięki, chłopaki! Swoją drogą, to na zdjęciu typowi gracze, a w środku Koso, który wygląda jak GIGACHAD. Postura drwala, idealny zarost i fryzura, a do tego okulary dające +5 do inteligencji. A przecież chłop ma już swoje lata! Tak się wygrywa los na loterii genetycznej, proszę państwa
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz pozostaje czekać jeszcze 5 lat na premierę kompendium ps2 i 11 lat na premierę kompendium ps3 :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. chyba Dawid PodsiadłoKoso jaki byczek, ciekawe czy teraz by się umył w zlewie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 minuty temu, Słupek napisał(a):chyba Dawid PodsiadłoŚmiej się, śmiej, nawet nie wiesz jak tam było zimno XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie wierze że tacy przystojni kawalerzy podpiszą dla mnie te księge. Co za czas żeby być żywym
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Tokugawa1982 napisał(a):A ten ostatni bohater na zdjęciu obok Soqa?Polski Leon Kennedy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, K.Adamus napisał(a):Śmiej się, śmiej, nawet nie wiesz jak tam było zimno XDZaraz znikniesz. Bez kitu nie poznałem na tym zdjęciu