Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 2026 - 5 września 2026 roku

Featured Replies

Opublikowano

Czyli sam przyznałeś że nie mieliście jeszcze gotowej grafiki więc sobie walnęliście chujowej jakości AI slopa. Nadal to dla mnie pójście na łatwiznę, a napisałem bo dostałem newsletter na maila więc coś co potencjalnie mogło mnie zachęcić do extreme party to mnie zniechęciło.

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 17,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jesteś tatą Kosa?

• Zabierz go ze sobą. Kupimy tort. Będą dziewczyny.

• Jako, że brałem udział w projektowaniu gadżetów, pozwolę sobie wrzucić zawartość pakietu fana. Rzecz jest limitowana, więc warto się połasić Na kubku pojawi się okolicznościowy wzorek naszego etatowe

Opublikowano
13 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Czyli sam przyznałeś że nie mieliście jeszcze gotowej grafiki więc sobie walnęliście chujowej jakości AI slopa. Nadal to dla mnie pójście na łatwiznę, a napisałem bo dostałem newsletter na maila więc coś co potencjalnie mogło mnie zachęcić do extreme party to mnie zniechęciło.

No tak, wizualka była wygenerowana w AI, nie udajemy, że jest inaczej. Dzięki za uwagę i opinie, czytamy i reagujemy, ale pewnych rzeczy w przypadku (być może wbrew pozorom) tak małej działalności jak N3 Media, nie przeskoczymy. Jak będziemy kiedyś dysponować na tyle szerokim portfolio wydawniczym co większe wydawnictwem, i budżety pozwolą na projektowanie każdej grafiki, choćby poglądowej, przez specjalistów, z pewnością skorzystamy, na tym etapie posiłkujemy się jednak takimi narzędziami jakie mamy dostępne. Patrząc na stopkę redakcyjną, wydaje się, że jest nas legion, ale praktycznie wszyscy to dorywczy pisarze wierszówkowi, stały team wydawnictwa to 2-3 osoby (nie powiem, że 3, bo nie każdy robi to na "cały etat"). Przygotowanie takiej poglądowej grafiki przez specjalistę to kilkaset złotych, sklecenie grafiki pod każdy post, których dziennie publikujemy kilka, to kolejne kilkadziesiąt złotych sztuka. Miesięcznie to dodatkowe kilka(naście) tysięcy, a przecież mamy jeszcze Romka od składu PE i retro-specjali czy Szczepsa od składu książko-albumów. Zwyczajnie nie stać nas nas na kolejnego grafika, radzimy więc sobie jak możemy. Można się z tym nie zgadzać ale na ten moment niewiele na to poradzimy.

Opublikowano

Panel na Extreme Party zapowiada się ciekawie. Nie wiedziałem, że Butcher pracuje w Gyld Agency. U Kangurów. Nosi "Chłopa"

Opublikowano
12 minut temu, Tokugawa1982 napisał(a):

Panel na Extreme Party zapowiada się ciekawie. Nie wiedziałem, że Butcher pracuje w Gyld Agency. U Kangurów. Nosi "Chłopa"

A właśnie, poniżej aktualna, wciąż niestety jeszcze niepełna (brakuje ostatnich atakcji na godziny wieczorne) agenda wydarzenia:

obraz.png

Edytowane przez KOMODO

Opublikowano
1 godzinę temu, KOMODO napisał(a):

No tak, wizualka była wygenerowana w AI, nie udajemy, że jest inaczej. Dzięki za uwagę i opinie, czytamy i reagujemy, ale pewnych rzeczy w przypadku (być może wbrew pozorom) tak małej działalności jak N3 Media, nie przeskoczymy. Jak będziemy kiedyś dysponować na tyle szerokim portfolio wydawniczym co większe wydawnictwem, i budżety pozwolą na projektowanie każdej grafiki, choćby poglądowej, przez specjalistów, z pewnością skorzystamy, na tym etapie posiłkujemy się jednak takimi narzędziami jakie mamy dostępne. Patrząc na stopkę redakcyjną, wydaje się, że jest nas legion, ale praktycznie wszyscy to dorywczy pisarze wierszówkowi, stały team wydawnictwa to 2-3 osoby (nie powiem, że 3, bo nie każdy robi to na "cały etat"). Przygotowanie takiej poglądowej grafiki przez specjalistę to kilkaset złotych, sklecenie grafiki pod każdy post, których dziennie publikujemy kilka, to kolejne kilkadziesiąt złotych sztuka. Miesięcznie to dodatkowe kilka(naście) tysięcy, a przecież mamy jeszcze Romka od składu PE i retro-specjali czy Szczepsa od składu książko-albumów. Zwyczajnie nie stać nas nas na kolejnego grafika, radzimy więc sobie jak możemy. Można się z tym nie zgadzać ale na ten moment niewiele na to poradzimy.

W 1997 dało się poskładać i wydać magazyn. Dziś nie ma pieniędzy i ludzi, żeby stworzyć grafikę miśka na koszulkę. yao

Opublikowano
9 minut temu, Hubert249 napisał(a):

W 1997 dało się poskładać i wydać magazyn. Dziś nie ma pieniędzy i ludzi, żeby stworzyć grafikę miśka na koszulkę. yao

No ale dziś też da się go poskładać i wydać, mimo, że sprzedaż miesięcznika spadła od tamtego czasu o 90% )

Opublikowano
2 godziny temu, KOMODO napisał(a):

Wzruszające, ale jednak prawie 3 stówki na pakiet fana trzeba wyłożyć.

Edytowane przez tlas

Opublikowano
Godzinę temu, tlas napisał(a):

Wzruszające, ale jednak prawie 3 stówki na pakiet fana trzeba wyłożyć.

Nie trzeba ). Ponadto gadżety to obiekty fizyczne, nikt ich za darmo nie wyprodukuje. Wpadnij na Extreme Party to o tym pogadamy!

Opublikowano
4 godziny temu, Moldar napisał(a):

Dziś 99% ludzi korzysta z ai prywatnie i w pracy, ale wygenerowany obrazek to jak płachta na byka reggie

Jest lekka różnica między zapytaniem się chata gpt by ułożył ci plan na urlop we Włoszech, a generowaniem grafiki na której próbujesz zarobić. Tak, dla mnie to działa jak płachta na byka i tam gdzie AI jest nadużywane to zwracam na to uwagę i głosuje portfelem.

Inna sprawa że sama ta nieszczęsna grafika mogłaby być sporo lepsza nawet używając AI i zapewne nikt by tego nie zauważył że została wygenerowana, ale ktoś nie odrobił lekcji jak umiejętnie używać tych narzędzi.

Opublikowano
15 godzin temu, KOMODO napisał(a):

Ale praktycznie wszyscy to dorywczy pisarze wierszówkowi

O to jest dopiero dobry pomysł na koszulkę Coolface

ChatGPT Image 11 sie 2026, 09_28_56.png

Opublikowano
15 minut temu, oFi napisał(a):

O to jest dopiero dobry pomysł na koszulkę Coolface

ChatGPT Image 11 sie 2026, 09_28_56.png

@Perez Zlecaj produkcję!

Opublikowano

Trza było rozpisać konkurs na koszulkę i nikt by się wtedy o AI nie czepiał kaz