December 1Dec 1 Popular Post Termin przyklepany, miejsce przyklepane (Mała Warszawa), więc można już ogłosić, że kolejne Extreme Party z okazji 29. urodzin magazynu odbędzie się 5 września 2026 roku. Wszelkie kolejne informacje w nadchodzących tygodniach, ale jak coś to można już termin do kalendarza wpisać.
December 1Dec 1 2 minuty temu, Pix napisał(a):W przyszłym roku striptiz męski, żeby nie zdenerwować zagrajmerek?Najpierw żeński, bo przecież ostatnio był taniec w ubraniu
December 1Dec 1 20 minut temu, Pix napisał(a):W przyszłym roku striptiz męski, żeby nie zdenerwować zagrajmerek?Niebinarny striptiz.
December 1Dec 1 Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta
December 1Dec 1 11 minut temu, Rudiok napisał(a):Nie żebym wylewał kubeł zimnej wody, ale akurat na ten dzień planowane są: Półmaraton Praski i Bieg na 5k na Pradze, więc część ulic będzie srogo zamknięta Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.
December 1Dec 1 10 minut temu, MatekDM napisał(a):Maratony nie są nam straszne - chcieliśmy, żeby nasze wydarzenie nie kolidowało z innymi eventami gamingowymi w Polsce i według naszej wiedzy, raczej uda się tym razem uniknąć sytuacji z tego roku - gdzie w tym samym dniu mieliśmy co najmniej 3 inne wydarzenia, więc osoby zainteresowane musiały wybierać spośród nich.Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).
December 1Dec 1 3 minuty temu, Rudiok napisał(a):Jasne. Po prostu przy planowaniu agendy warto wziąć pod uwagę możliwe solidne obsuwy z uwagi na zmianę organizacji ruchu w mieście (a jest to maraton popołudniowo-wieczorny).Dzięki za informacje! W przyszłym roku będziemy startować wcześniej niż później, z uwagi na inny pomysł na agendę i przebieg EP 2026, ale to jeszcze ustalamy szczegóły. Możliwe, że z tymi maratonami się nie zderzymy.
December 1Dec 1 Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę
December 1Dec 1 Author 37 minut temu, Manor napisał(a):Dodane do kalendarza. Co do miejscówki to nigdy tam nie byłem, ale cieszę się, bo ja tam mogę przyjść na piechotę Wieki temu to byla Fabryka Trzciny bodaj. Jak tam teraz bylem na rekonesansie to mialem takie „hmm, skad ja to miejsce znam”, no i okazalo sie, ze moglem tam byc z 15 lat temu na jakims koncercie :)
December 1Dec 1 ale podawajcie miejscowość, już miałem mini zawał, że Mała Warszawa to jakaś wiocha nie wiadomo gdzie
December 1Dec 1 Ja zapisałem termin w kalendarzu już przy pierwszym wstępnym ogłoszeniu terminu 🤣 Nie mogę się doczekać!