Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Control Resonant

Featured Replies

Opublikowano

Imo, szkoda, że nie zostali na UE4.

Control i AW2 super na konsolach działają dopiero teraz, także Resonant to pewnie dopiero na PS6, ja pewnie na start będę polował na wersję PC :).

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale co to ma do rzeczy? Angielski znam na takim poziomie żeby zrozumieć treść w tego typu grze. Tu chodzi o zasadę, gra jest wydawana w Polsce, kosztuje nie mało i powinna mieć chociaż polskie napisy,

• Spoko. Pozbawić się szansy zagrania w potencjalnie jedną z najlepszych gier w przyszłym roku tylko dlatego, że brakuje w niej PL. Szanuję. W imię.zasad, chuye z Remedy. Tymczasem Nintendo.

• Nie rozumiem bronienia na siłę braku napisów pl. W kinie też ich powinno nie być? Osobiście to i tak preferuję angielski, bo często jakość tłumaczenia jest słaba. Ale opcja powinna być i już.

Opublikowano

Nie rozumiem w ogóle podejścia dlaczego z tego zrobili slashera. Ogarnęli całkiem solidne strzelanie w Alan Wake 2 i myślałem, że w tym kierunku pójdą.

Opublikowano

Hmm coś mi się pomyliło, oni przecież używają swojego silnika Northlight, coś tam mają z Unreala zapożyczone, ale to ich silnik, to nie wiem co tak słabo z tymi ząbkami i to na przygotowanej prezentacji, dziwne.

4 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Nie rozumiem w ogóle podejścia dlaczego z tego zrobili slashera. Ogarnęli całkiem solidne strzelanie w Alan Wake 2 i myślałem, że w tym kierunku pójdą.

Oni nie zrobili nigdy 2 takich samych gier. Może Maksio 1 i 2 był najbliżej. Mnie to się podoba.

Btw mnie sie wydaje, że nie wszystko pokazali i Jesse wróci ze swoimi pukawkami w grze.

Zresztą to nie gameplay, a fabuła będzie tutaj znowu najważniejsza.

Opublikowano

Zakręcona architektura i zmiana podłoża w każdej konfiguracji wygląda dosyć świeżo(chociaż trochę miesza się od tego w głowie), a gameplay, to jeszcze do weryfikacji. Na razie nie jestem przekonany, że ogarną sobie slaszera i broń białą, ale trzeba im oddać, że Remedy jako nieliczni robią gry autorskie i nie pomylisz tego z niczym innym.

Osobiście wolałbym rozwinięcie jedynki, ale po 7 latach może uznali, że to będzie za mało. Robią takie coś po poprzedniku, który był sporym sukcesem, a z tym to u nich różnie bywało. Nie powiem, mają jaja. No chyba, że to jakiś twist i będzie 50/50.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że ten tytuł będzie grywalny na konsolach w dzień premiery. Alan Wake 2 był, ale to gra wolniejsza i nie czuło się tam tak spadków klatek. Za to Control wszyscy wiemy jak dławił Xbox One i PS4. Dla mnie to zakup Day One!