Opublikowano 13 lutego13 lut Imo, szkoda, że nie zostali na UE4.Control i AW2 super na konsolach działają dopiero teraz, także Resonant to pewnie dopiero na PS6, ja pewnie na start będę polował na wersję PC :).
Opublikowano 13 lutego13 lut Nie rozumiem w ogóle podejścia dlaczego z tego zrobili slashera. Ogarnęli całkiem solidne strzelanie w Alan Wake 2 i myślałem, że w tym kierunku pójdą.
Opublikowano 13 lutego13 lut Hmm coś mi się pomyliło, oni przecież używają swojego silnika Northlight, coś tam mają z Unreala zapożyczone, ale to ich silnik, to nie wiem co tak słabo z tymi ząbkami i to na przygotowanej prezentacji, dziwne.4 minuty temu, Rooofie napisał(a):Nie rozumiem w ogóle podejścia dlaczego z tego zrobili slashera. Ogarnęli całkiem solidne strzelanie w Alan Wake 2 i myślałem, że w tym kierunku pójdą.Oni nie zrobili nigdy 2 takich samych gier. Może Maksio 1 i 2 był najbliżej. Mnie to się podoba.Btw mnie sie wydaje, że nie wszystko pokazali i Jesse wróci ze swoimi pukawkami w grze.Zresztą to nie gameplay, a fabuła będzie tutaj znowu najważniejsza.
Opublikowano 13 lutego13 lut Zakręcona architektura i zmiana podłoża w każdej konfiguracji wygląda dosyć świeżo(chociaż trochę miesza się od tego w głowie), a gameplay, to jeszcze do weryfikacji. Na razie nie jestem przekonany, że ogarną sobie slaszera i broń białą, ale trzeba im oddać, że Remedy jako nieliczni robią gry autorskie i nie pomylisz tego z niczym innym. Osobiście wolałbym rozwinięcie jedynki, ale po 7 latach może uznali, że to będzie za mało. Robią takie coś po poprzedniku, który był sporym sukcesem, a z tym to u nich różnie bywało. Nie powiem, mają jaja. No chyba, że to jakiś twist i będzie 50/50.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam tylko nadzieję, że ten tytuł będzie grywalny na konsolach w dzień premiery. Alan Wake 2 był, ale to gra wolniejsza i nie czuło się tam tak spadków klatek. Za to Control wszyscy wiemy jak dławił Xbox One i PS4. Dla mnie to zakup Day One!