Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Tomb Raider: Legacy of Atlantis wyjdzie w 2026 r. natomiast Catalyst rok później.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dobrze, że się square pozbyło marki, bo i tak tylko marudzili, że sprzedaz za niska. Linka moze byc ciekawa w uzyciu do przemieszczenia sie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ładnie się opaliła ta Lara, boobsy też troszkę mniejsze niż zazwyczaj Na remake jedynki czekam, natomiast co do Crystal Dynamics mam całe zero zaufania na ten moment i będę z umiarkowanym zapałem wyglądał tej odsłony.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kolejna odsłona "nowej" serii Tomb Raider. Z każdą kolejną częścią było gorzej, ale tutaj jestem ciekawy, co za produkcja im wyjdzie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Póki co wygląda jak jakieś mobilne, fortnajtowe woke-gówno i zero jaranka - tylko Legacy of Atlantis, a to yebać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Może warto przepracować takie rzeczy na terapii, Wredny. Lara wraca w pięknym stylu, nie mogę się doczekać. W międzyczasie nadrobię pozostałe odsłony serii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Co mam "przepracowywać"? Moja wina, że dzisiejsi "designerzy" jadą na jednym "stylu" od kilku lat?Oczywiście to tylko gówniane CGI, zupełnie nie reprezentujące jakości właściwej gry, ale póki co tak to oceniam, bo nic innego nie pokazali
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Na świecie jest dużo czarnych bab z męskimi fryzurami. Jeśli ktoś taki miałby być złolem to męska fryzura chyba pasuje. Zawsze mógłby to być czarny facet z babską fryzurą więc nie wiem która opcja jest gorsza.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No ja dla odmiany poprosiłbym tę drugą opcję, bo czarnych, męskich, łysych bab było w gierkach od cholery, a czarnego gościa w roli złola chętnie bym przywitał. Ostatnio jednak te role w gierkach są zarezerwowane dla białych korpo szczurów w stylu jakiegoś CEO, więc nie spodziewam się jakiejś rewolucji niestety.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minute ago, Wredny said:No ja dla odmiany poprosiłbym tę drugą opcję, bo czarnych, męskich, łysych bab było w gierkach od cholery, a czarnego gościa w roli złola chętnie bym przywitał. Ostatnio jednak te role w gierkach są zarezerwowane dla białych korpo szczurów w stylu jakiegoś CEO, więc nie spodziewam się jakiejś rewolucji niestety.Tak jak w prawdziwym życiu, najgorsze szumowiny chodzą w garniturach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Niby tak, ale brakuje mi jakiegoś wyrazistego złola w gierkach od dłuższego czasu.Nie chcę znów wycierać mordy Vaasem, ale chciałbym kogoś nieszablonowego, niż villain wprost z kreskówki dla dzieci (jak ostatnio w ubisoftowych popierdółkach typu Avatar czy inne SW Outlaws - tego drugiego aż musiałem wygooglać, żeby sobie przypomnieć).Już nie mówię o kimś tak zajebistym jak Renoir z Ekspedycji, bo do tego trzeba mieć scenarzystów z prawdziwego zdarzenia, ale właśnie taki szajbus jak antagonista z trzeciego FC byłby mile widziany.