Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Do 22 pytania o opóźnienia można było dodać zapytanie ile razy. Dwa na ostatnie sześćdziesiąt numerów to dobry wynik.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 32 minuty temu, sadiker napisał(a):Do 22 pytania o opóźnienia można było dodać zapytanie ile razy. Dwa na ostatnie sześćdziesiąt numerów to dobry wynik.Tylko pytanie bylo czegoś byś nie zmienił w #21
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Koniecznie zostawić listy i wyrzucić te wyrywki/statusy z forum bez kontekstu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeśli chodzi o samo pismo- nic bym nie zmienił. Może poza większą ilością stron na niektóre recenzje. I uporządkował trochę stronę graficzną przy publicystyce. Chodzi głównie o te zbyt duże, momentami niepotrzebne grafiki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, tannerpl napisał(a):Koniecznie zostawić listy i wyrzucić te wyrywki/statusy z forum bez kontekstu.A to tu ja chętnie posłucham, bo to faktycznie ostatnio ciężary nawet pozbierać - 95% statusów to i tak jakieś embedy, grafy i inne cuda. No tylko inna rzecz, że to jest w Głosie Ludu, a Listy to Listy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie o tym zapomniałem, ale z takich technicznych spraw, żeby kolorystycznie, czy jeśli chodzi o czcionkę nie wywoływać bólu oczu i łba. To jest klucz, żeby to nie była męka poza kwestiami merytorycznymi, czy korektą.
Opublikowano 57 minut temu57 min Popieram przedmówców, że ankieta jest źle zrobiona. Jeśli nie jestem zainteresowany kursami online to konieczność zaznaczenia tematów, które mnie interesują, zakłamuje wyniki ankiety, bo na kurs, który teoretycznie mnie najbardziej interesuje, i tak nie przyjdę Edytowane 56 minut temu56 min przez Grześ
Opublikowano 43 minuty temu43 min Powinna być osobna ankieta dotycząca samego pisma. Choć chyba lepiej zostawić miejsce na same opinie "co bym zmienił a co zostawił", bo takie ankietowane to też nie oddadzą w pełni czyjegoś zdania.No i to co się często przewija- kwestia ceny, papieru i liczby stron.