Opublikowano 3 marca3 mar NR Geek był, jaki był, ale może przynajmniej nie spóźniał tekstów jak Roger.
Opublikowano 3 marca3 mar 35 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Ale jest Komodo. Przy tekście o RE 1.5 napisał, że w oryginalnym RE2 nie było Marvina.Czekałem na to . Bóg czasem wybacza, Forum - nigdy!
Opublikowano 3 marca3 mar @Perez i jak tam po 24 godzinach od rozpoczęcia sprzedaży? Na jakim jesteśmy poziomie - lepiej od MGSa?
Opublikowano 3 marca3 mar Autor 7 minut temu, TomciooPL napisał(a):@Perez i jak tam po 24 godzinach od rozpoczęcia sprzedaży? Na jakim jesteśmy poziomie - lepiej od MGSa?Tak to wygląda Allegro + sklep:Resident Evil 2 - 146Resident Evil Outbreak - 43Resident Evil 1 - 42Resident Evil 3 - 39Total 270. Po 24h Allegro + sklep z grubsza było tak:SH - 190MGS - 140Tak że, przynajmniej na start, bardzo zacny wynik. Po 2 tygodniach SH miało 750, a MGS 730.
Opublikowano 3 marca3 mar Perez trafił na hype na Residenta niczym Michael Jordan z Ostatnim tańcem na covida. Taki timing posiadają tylko legendy
Opublikowano 4 marca4 mar Jakbyście dali Nemesisa z sugerowanej wcześniej grafiki, to wygrałby w cuglach.
Opublikowano środa o 22:125 dni Zamówione z okładką RE1. Taką miałem wersję Niemiecka, Director Cut :)
Opublikowano sobota o 10:513 dni Autor Robiłem aktualkę licznika na stronę https://www.psxextreme.pl/resident-evil/ to przy okazji podrzucam:Resident Evil 2 - 269Resident Evil Outbreak - 89Resident Evil 3 - 80Resident Evil 1 - 76Total 514
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Weekend newsletter, wczoraj news na PPE i po tygodniu wynik SH przebity. Resident Evil 2 - 406Resident Evil 3 - 124Resident Evil Outbreak - 121Resident Evil 1 - 119Total 770
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 minut temu, Perez napisał(a):Weekend newsletter, wczoraj news na PPE i po tygodniu wynik SH przebity.Resident Evil 2 - 406Resident Evil 3 - 124Resident Evil Outbreak - 121Resident Evil 1 - 119Total 770Gratulacje! To presja u Redakcji na pewno rośnie. Oby poziom materiałów był tak samo wysoki, jak sprzedaż!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 31 minut temu, TomciooPL napisał(a):Gratulacje! To presja u Redakcji na pewno rośnie. Oby poziom materiałów był tak samo wysoki, jak sprzedaż!Jako że materiały są napisane w 90%, mogę uspokoić. Oczywiście wiele zależy od tego, czego będziecie po książce oczekiwać, natomiast teksty wyszły naprawdę spoko i zgodnie z ideą tego projektu. Jestem całkiem dumny!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A znajdzie się gdzieś w książce miejsce na miniaturki wszystkich okładek?(...) Perez spojrzał - kurwa, znowu ten od miniaturek...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, triboy napisał(a):A znajdzie się gdzieś w książce miejsce na miniaturki wszystkich okładek?(...) Perez spojrzał - kurwa, znowu ten od miniaturek...A powiedz mi, jakie dokładnie masz to marzenie? Bo mam takie dwie strony, gdzie być może, być może byłbym w stanie je spełnić. Każdy wariant okładki każdej gry? (japoński, europejski, amerykański)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie to miałem na myśli okładki książek. Uwielbiam oglądać okładki. Nie oceniać. Tylko oglądać. Przyznaję, że opcja z różnymi wersjami mogłaby mieć walory edukacyjne. Ja np dosłownie przed chwilą dowiedziałem się jaki podtytuł miał RE3 w Japonii
Opublikowano 33 minuty temu33 min Wersja stadionowa trójki wyglądała tak, tylko bez napisu po rosyjsku, z japońskimi napisami i angielskim dubbingiem.