Opublikowano 31 marca31 mar Tu nie ma spodoba, nie spodoba. Dawanie 6+ i innych tego typu ocen takiej grze jest przejawem bycia po prostu [piii]. Gdzie wiemy jakie oceny krapon potrafił wystawić. Zax skale ocen ma za nic.2 godziny temu, Pix napisał(a):Oho, tak czułem, że niektórym się nie spodoba ocena Crimson Desert. Jakby to na ppe napisali: GRACZE SĄ WŚCIEKLI
Opublikowano 31 marca31 mar Crimson Desert po prostu nie ma takich częstych loadingów jak Starfield 10/10, podczas których masz czas wstawić pranie, uprasować gacie i ogólnie przemyśleć swoje życiowe wybory.
Opublikowano 31 marca31 mar 1 minutę temu, Pix napisał(a):Crimson Desert po prostu nie ma takich częstych loadingów jak Starfield 10/10, podczas których masz czas wstawić pranie, uprasować gacie i ogólnie przemyśleć swoje życiowe wybory.Ocena gry uczyni ją jeszcze bardziej legendarną na forumie.
Opublikowano 31 marca31 mar Autor @MichAelis przystopuj z tymi bluzgami proszę - wcześniejszy koment ukryłem, późniejszy edytowałem, bo trochę przesada - rozumiem, że autor nie pasuje, że ocena nie pasuje, ale no już nie rzucajmy mięsem na lewo i prawo. Zwłaszcza że póki co to pół zdania o samej recenzji nie ma, tylko ciśnięciem po autorze. U Ciebie @Shen zedytowany jeden wyraz również - bez takich personalnych wycieczek, naprawdę można nieco inaczej wyrazić niezadowolenie z recenzji/oceny. 55 minut temu, PiotrekP napisał(a):Inpost dziś wysyłka? Na pewno? Ja właśnie swój odebrałem z paczkomatu.Prenumeraty wyszły wczoraj, dzisiaj część Patronite i jutro druga część.
Opublikowano 31 marca31 mar Ściągnąłem pdf o co tyle halo bo paczkomat jeszcze pusty i widzę Zaxa wytykającego Crimsonowi makietowy i sztuczny świat. Nie no tego nie odzobaczysz. On to wstydu nie ma.
Opublikowano 31 marca31 mar Uff, na szczęście u mnie pełna kulturka i Prezes nie musiał cenzurować ;dCrimson Desert mi zupełnie obojętny i pewnie nawet nigdy nie zagram, więc już się nie wypowiadam. Anyway, fajnie tak na szybko przejrzeć numer w pdf, ale papier to jednak papier. Na szczęście pan inpost już do mnie jedzie, będzie czytanko, bo naprawdę duuuużo interesujących mnie tematów w tym numerze. Recki Fatal Frame 2 i Demon Tide, Adamus w Czarnobylu, Konsolite i wirtualny chłopiec, Kubica i Kingdom Hearts, a to dopiero początek. Dzięki, panowie <3
Opublikowano 31 marca31 mar HaHa, aż sobie kupiłem pdf żeby zobaczyć o co ta jatka No i Zax moim zdaniem ma rację, to będzie dobra gra za rok w edycji definitive.
Opublikowano 31 marca31 mar Artykułu o wróżbiarstwie to się nie spodziewałem. :D Na razie tylko szybkie scrollowanko PDFa w oczekiwaniu na listonosza, wiec przeczytam pewnie za jakieś 2-3 tygodnie, ale zapowiada sie dobrze.
Opublikowano 31 marca31 mar 8 stron Czarnobylu. Było w ostatnich latach coś dłuższego z publicystyki?
Opublikowano 31 marca31 mar Raz o Władcy Pierścieni. I też ja, się tak złożyło jakoś. Ale to raczej wyjątki, raz na kilka lat.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Spoko, że jest więcej dyskusji o RE9 bo te dwie strony recenzji z czcionką dla starych dziadów w poprzednim numerze to padka niesamowita moim zdaniem. Duże gry AAA powinny dostawać więcej miłości. Ja wiem, że magazyn dryfuje w rejony popkultury ale ja wole więcej miejsca na recenzje.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Akurat duże gry AAA to są coraz gorsze i nie ma czasami nawet o czym pisać. Już chyba wolałbym, żeby czasami jakaś ukryta mała perełka dostała pełną stronę zamiast jednej trzeciej, gdzie przy takiej ilości miejsca nie da się praktycznie przekazać żadnych informacji.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Wyobrażacie sobie, że Perez wpada do Wieści Gminnych i napotyka Fakę z nastawieniem "wyedytuję mu bluzgi bo to trochę przesada"? Ekstrim by przez rok nie wychodził z powodu takiego sidequesta
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi No ja to się cieszę, że redaktorzy PE żyją w słodkiej niewiedzy, jak duża patola odwala się w niektórych zakątkach forumka ;d
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi @Pix ty chyba patoli nie widziałeś. Wejdź na pierwszą lepszą grupę polityczną na fb, tam dopiero są patusy. Albo nawet nie, wystarczy profil polityka na fb i sekcja komentarzy.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Mam za sobą jakieś 15 godzin w Crimson Desert i nie wydaję mi się, by była to wybitna gra. Ja bym pewnie celował w jakieś 7+, ale poza wciągającą eksploracją i odkrywaniem pięknego świata gra nie jest specjalnie odkrywcza. Praktycznie każdy główny element, jak system walki, zagadki, fabuła, jest lepiej zrealizowany w innych, konkurencyjnych grach. Zapewne wiele zależy też od tego czego oczekujemy - mnie np. nie kręci szukanie danego przedmiotu/składnika w 14 różnych sklepach w mieście. Jak dla mnie za dużo tu mechanik, które niewiele wnoszą, w dodatku sterowanie nie pomaga. Niemniej jednak sam świat i jego odkrywanie - bajka. Edytowane 1 kwietnia1 kwi przez Roger
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Liczę, że Starfielda na PS5 również zrecenzuje Zax. Pragnę ponownie poczytać o wyjątkowości tej produkcji.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Roger, fanatycy Ci powiedzą, że Crimson Desert zaczyna się robić naprawdę dobre po 80 godzinach. Po 200 godzinach jest już GOTY. Wytrwaj
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Roger, fanatycy Ci powiedzą, że Crimson Desert zaczyna się robić naprawdę dobre po 80 godzinach. Po 200 godzinach jest już GOTY. WytrwajRaczej marne szanse, że do 200 dobije, ale kilka osób w redakcji gra, więc może namówię na kolejny Zgrentgen.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 8 godzin temu, PiotrekP napisał(a):O tym to już nie raz było, że te 2 strony to jest trochę za mało.Też mi to nie pasuje, wolałbym konkret recenzję na 4-5 stron, kosztem recenzji na 1/3 strony, gdzie nic się konkretnego nie dowiemy i zwyczajnie szkoda na to tracić czas moim zdaniem.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Niby tak, ale wyobraziłem sobie, że dostaję do przeczytania recenzję na 4-5 stron Crimson Desert albo Starfielda od Zaxa i rezygnuję z czytania PE, bo przecież nie będę za to płacił.