Opublikowano środa o 13:041 dzień Takie głośne tytuły powinni dostawać kompetentni recenzenci, no i te dwie strony dla takiego molocha to mało.Zax to się nadaje do recenzowania szrotów na 1/3 strony i gównowpisów na PPE.
Opublikowano środa o 13:131 dzień Extreme Plus porusza temat który aż prosi się o jakiś materiał na YouTube w języku angielskim dla zachodniego odbiorcy, bo chyba nic takowego jeszcze nie powstało.Rewolucja elektroniczna napływającą z mitycznego zachodu do krajów postkomunistycznych to temat, który został muśnięty chyba jedynie przez kanał Noclip w rozmowie z Iwińskim.Jestem pewien, że wielu amerykańskim czy nawet zachodnioeuropejskim graczom, rozwali mózg zestawienie ich wspomnień z wypadów do gamestopu i nintendo pod choinką, do tego jak wyglądały te czasy tutaj.
Opublikowano środa o 14:371 dzień Racja, bardzo ciekawy temat w Extreme Plusie tym razem.Super by bylo kiedyś zobaczyc w druku wybór najlepszych artykułów z EP. Za Lapusza chyba sie kroiło cos w tym stylu. Edytowane środa o 14:371 dzień przez LeifErikson
Opublikowano wczoraj o 04:49 1 dzień Autor Dzień dobry! Kwietniowy numer od dzisiaj w sprzedaży :) prenumeraty pocztowe wyszły w poniedziałekprenumeraty InPost we wtorekPatronite rozesłany na raty wtorek i środae-wydanie dostępne od wtorkuŻyczymy przyjemnej lektury!
Opublikowano wczoraj o 06:06 1 dzień Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?
Opublikowano wczoraj o 06:11 1 dzień 3 minuty temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?Zax akurat CD ogrywał na pececie, bo potężni Koreańczycy nie udostępnili konsolowych wersji do recenzji.
Opublikowano wczoraj o 07:04 1 dzień 56 minut temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?Dosyć nisko, ale też chętnie przeczytam. To gra ciekawa i wywołuje dosyć sprzeczne emocje.
Opublikowano wczoraj o 07:04 1 dzień Z rana podjechałem i kupiłem. Jeszcze na światłach przeczytałem recke o której głośno Czuję, że ta ocena pociągnie jak słynna ocena za MGS2.Recenzja mimo wszystko ciut za krótka na taki tytuł i gre numeru z okładką. Nie popisał się redaktor, ocena jest jego i ok.Ja bym stawiał jak Roger- 7 albo jakieś 8. To nie jest gra dla każdego i nie jest to gra dla Zaxa. Nie widać żeby łykał ten świat i klimat, a to wszystko przytłoczone problemami które wymienia.Nic odkrywczego ani sensacyjnego nie napisał żeby się szło doczepić. Zgadzam się z większością tych irytujących mechanik i rzezy które wymienia. Ale nadal chce mi się łazić po tym molochu. W podobnym czasie takiego Assasina odstawiłem i zwymiotowałem od znaczników.
Opublikowano wczoraj o 07:30 1 dzień Przed chwilą odebrałem swój egzemplarz. Akurat wczoraj dokończyłem czytać poprzedni numer.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Gazetka jakas taka swieza sie wydaje.Fajna „grafika” w artykulach o czarnobylu i o wrozeniu z pada.Brak reklamy Nintendo? Nie dali Mario Wonder?A Perez to rasowy „dostawca towaru”; dwie strony na komiksy na probe i zabiera z powrotem, dwie strony na filmy na probie i tez zabierze nawet toSzkoda, bo np. z zeszlego miesiaca az trzy filmy sobie obejrzalem i byly super kazdy jedenApeluje o przywrocenie dodatkowych kartek na kulture obrazu
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W empiku nie bylo a pobliski sklepik co prawda ma, ale na kasie jest chlop, który wchodzi zawszę ze mna w dialog, którego nie chcę prowadzić na zasadzie "czy gral pan w grę z okładki?".Jutro znowu poszukam w innym sklepie
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dniu 31.03.2026 o 20:30, LeifErikson napisał(a):Artykułu o wróżbiarstwie to się nie spodziewałem. :D Na razie tylko szybkie scrollowanko PDFa w oczekiwaniu na listonosza, wiec przeczytam pewnie za jakieś 2-3 tygodnie, ale zapowiada sie dobrze.Ja jako autor również... ;)
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Prenumerata wpadła do skrzynki, poczta Polska szokuje drugi miesiąc z rzędu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale tempo tym razem, numer juz dzisiaj leżał w skrzynce. Miła odmiana.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 12 godzin temu, Enepsignos napisał(a):Nie do końca jarze o to całe zamieszanie. Chodzi o to że CD dostało zbyt wysoką czy zbyt niska ocenę wersji PS5?„Wersji ps5” xd równie dobrze można by prawie każdej grze ujmować oczko bo przecież istnieje ładniejsza wersja na PC.Chyba że masz na myśli za niską ocenę, bo przecież jest jeszcze mydło xss
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 godziny temu, Ken Adams napisał(a):A Perez to rasowy „dostawca towaru”; dwie strony na komiksy na probe i zabiera z powrotem, dwie strony na filmy na probie i tez zabierze nawet toczyli niebawem powinny być dwie strony na Anime ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie o taki zgrentgen nic nie robiłem. Nie dość, że nie ma opinii zgredów tylko sami praktykanci, to jeszcze im się gra nie podobała.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zrobił się hałas o reckę CD, a mnie lekko zaintrygowałą ocena HIVa dla John Carpenter's Toxic Commando (wyraźnie odbiega od średniej na agregatorach). Pewnie mało kogo ta gra obchodzi :D
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 29 minut temu, karmaster napisał(a):mnie lekko zaintrygowałą ocena HIVa dla John Carpenter's Toxic Commando (wyraźnie odbiega od średniej na agregatorach). Pewnie mało kogo ta gra obchodzi :D Na steamie bardzo dobrze oceniana, na meta zielono od graczy, jest lepiej niż się spodziewałem po trailerach. Na jakieś promce sobie sprawdze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. przeczytałem już recenzję CD Zaxa, ciężko mi się odnieść jak sam nie grałem. Na pewno ma argumenty za tym, żebym grę na razie olał i może sprawdził za jakiś czas po poprawkach. Mam lekkie wrażenie że autor szukał dziury w całym, patrząc na pozytywne opinie w temacie gry na forumku.W każdym razie, fajnie znowu było poczuć klimat recenzji MGS2 (nawet pamiętam podsumowanie z oceniaczki bez sprawdzania: "Chciałem grę, a nie film...") Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Manor
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6+ to jakaś kurwa profanacja. Jak nie mam czasu na granie to nie biorę się za takie wielkie światy. Stękały w tych czasach to absolutny cinema ściek. Mechaniki złe, tory złe, jebany Tusk.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jestem i tak w szoku po tej jego recenzji, bo ani razu nie wspomniał o fallout czy starfield, najlepszych rpg w dziejach.
Opublikowano 49 minut temu49 min 4 godziny temu, Zwyrodnialec napisał(a):Nie o taki zgrentgen nic nie robiłem. Nie dość, że nie ma opinii zgredów tylko sami praktykanci, to jeszcze im się gra nie podobała.Jeszcze masz „Zgred-shot” i PoGRAduszki extra