Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień W dniu 25.04.2026 o 18:45, Piotrek87 napisał(a):Czekam z niecierpliwością na nowy numer bo obecny już przeczytany. Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam dział listów w PSX EXTREME. To, co nie którzy tam piszą to po prostu mistrzostwo Najbardziej ciekawi mnie technologia DLSS 5. Ostatnio NrGeek bodajże jednym z NrFleshy mówił o tej technologi i wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jeśli DLLS 5 będzie w przyszłości wprowadzone w grach .... to gry będą już przypominać filmy a nie gry wideo. Jak dla mnie DLLS 5 to fotorealizm Pytanie brzmi, czy na pewno chcemy szaro bury fotorealizm?
Opublikowano wczoraj o 08:25 1 dzień 2 godziny temu, Pix napisał(a):Czułem w kościach, że Butcher dostarczy z Sarosem i nie zawiódł.Przypominam, że rzeźnik dał rimejkowi TLoU za 3 bomby dychę i tam chyba tą znaczącą dodatnią zmianą było na przykład wykastrowanie trybu multi Ta wersja bardziej zasługuje na wysokie oceny niż kosmetyczny remaster na PS4.
Opublikowano wczoraj o 08:38 1 dzień Oj tam, trzeba po prostu się nastawić na oceniarke Butchera odnośnie gier od ND
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień HIV i felietony, no nie wiem. Choć i tak będzie to lepsze pióro od niektórych nowych twarzy jak nasz forumowy kolega, który się na ostateczną ksywę nie może zdecydować.
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień 4 godziny temu, Benson napisał(a):OSIEMA MNIEJ ZNANYCH GIER WARTYCH SPRAWDZENIAWłaśnie przeglądam nowy numer i oczom nie dowierzam 😀 dobry babol, tak oczojebny że ciężko go przegapić 😉
Opublikowano wczoraj o 10:21 1 dzień Autor Ech, kurczę, najciemniej pod latarnią... Dochodzenie już trwa - chyba sobie grafik chciał tekst skrócić, bo oryginalnie to było dłuższe, i taki kwiatek poszedł.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 3 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):@Nemesis to nie o Tobie jakby co Bo kiedyś do @Square pisałem o zmianę nicka na Graba, następnie z powrotem na Nemesis i uznałem, że może wyłapałeś tę migawkę Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Nemesis
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 18 minut temu, Nemesis napisał(a):Bo kiedyś do @Square pisałem o zmianę nicka na Graba, następnie z powrotem na Nemesis i uznałem, że może wyłapałeś tę migawkę Graba czy Grabarczyk to pryszcz, poza tym spokojnie można czytać Twoje teksty
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. I tak rozbudziłeś mą ciekawość i pięknie dziękuję. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Nemesis
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Felieton HIVa no jak to ma pójść w te stronę, to może ze 3 miesiące przetrwa
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Felieton na 2 strony? Pierdzacy oszolom dostarcza, bedzie czytane, ale dopiero jak papier dotrze do skrzynki.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Paczka już czeka, ale dopiero jutro będę mógł odebrać. Dobrze że mam dostęp do pdf
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 3 godziny temu, Nemesis napisał(a):wyłapałeś tę migawkę Tak gwoli ścisłości to nie trzeba nic wyłapywać, na forum jest opcja podejrzenia historii nicków dowolnego użytkownika. Wystarczy wejść w profil i nacisnąć przycisk znajdujący się tutaj:
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jeszcze godzinka w trasie i zawitam do mojego ulubionego salonika prasowego, gdzie będzie czekał odłożony Extreme A później dom, kawka i inhalacja 😂
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Dzień dobry! Majowy PSX Extreme wjeżdża na salony (prasowe)! Prenumeraty rozesłane, Patronite wysłany, paczkomaty wysłane, e-wydanie dostępne. Zapraszamy i zyczymy przyjemnej lektury