Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Co prawda ten tekst przyjął w większej części formę takiej zapowiedzi "formatu" (bo dopiero ostatni akapit to mięso, czyli coś o Feniksie), ale i tak czytało się dobrze i fajnie by było, jakby HIV pisał częściej. Ale jak on już przy pierwszym felietonie asekuracyjnie pisze, że może będzie cyklicznie, a jak się uda, to może nawet co miesiąc, to znając jego różne wcześniejsze inicjatywy, można mieć pewne obawy xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Po mailach, prywatnych wiadomościach czy forum widać jednak, że Hiv wciąż cieszy się w PE popularnością mimo iż równie często był krytykowany za oceny czy recenzje. Ale chyba żaden felieton czy artykuł, nawet ten najbardziej ambitny, nie cieszył się za mojej kadencji takim zainteresowaniem, szumem i odzewem jak powrót HIva do felietonów. Chociaż drugi felieton już spóźnił, więc ten "cykliczny" to bym jednak dał w nawias :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bo co by nie mówić HIV jest jednak prominentną postacią w historii magazynu i faktycznie jednym z niewielu ludzi, którzy towarzyszyli mu niemal od samego początku. W listach od dawna jest raczej zblazowany i wypalony, a jak widać wystarczyło dać mu tylko wolne pióro i dwie strony żeby podpalił społeczność
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko Adamusa szkoda. Chłop od lat co miesiąc ambitne sześciostronicowe potwory tworzy, a tu Roger przychodzi i mówi no sorry młody, ale jeden felieton hiva raz na pięć lat większy szum robi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, SlimShady napisał(a):Najstarszy stażem i tak już zostanie. Chyba.Kali dłużej siedzi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Adamus musisz wiecej poddymiac ;)btw. tekst dotyczacy Sekiro jest kompletny i podejrzewam, ze Adamus to wie, czytajac akapit za akapitem po prostu czuc mocna zajawke i pewnosc siebie autora
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Oj tam, różnorodność treści i stylów jest ważna, dobrze, że piszemy różnie, dzięki temu każdy znajduje coś dla siebie. Zresztą to ja za miękki na dymy jestem a jak mam konkurować literacko, to wolę z samym sobą i próbować się przeskoczyć każdym kolejnym tekstem, niż z kimś ;) Jedna drużyna, jedna bramka.A kolega Roger docenia mnie w najlepszy możliwy sposób, czyli nie ingeruje mi w teksty i dobierane tematy, ewentualnie czasami pokręci nosem nad ilością znaków czy będzie się krygował o dzień dłużej niż zwykle, gdy podrzucam mu "kolejny genialny pomysł, który zrób z nas drugiego New Yorkera" czy innego "Guardiana" XD
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, K.Adamus napisał(a):a jak mam konkurować literacko, to wolę z samym sobą i próbować się przeskoczyć każdym kolejnym tekstem, niż z kimś ;)Yup. O to chodzi
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minut temu, K.Adamus napisał(a):A kolega Roger docenia mnie w najlepszy możliwy sposób, czyli nie ingeruje mi w teksty i dobierane tematyMożesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownika
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, Pix napisał(a):Możesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownikaZawsze powtarzam, że wiem, co podpisywałem ;) jest git, panowie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 7 minut temu, Pix napisał(a):Możesz mu jeszcze podpowiedzieć, że jakiś bonus finansowy to też dobry sposób, w który szef może docenić pracownikaŹle Ci na forum? :P
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, SlimShady napisał(a):Najstarszy stażem i tak już zostanie. Chyba.Kali chyba od drugiego numeru jest*. A hiv później dołączył.W pierwszym numerze nie ma ani jednego jego tekstu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 godzin temu, Michu_M napisał(a):GW Atlantyda to chyba mój ulubiony serial ever, nawet dzisiaj japa mi się cieszy jak oglądam niektóre odcinki. Lepiej żeby Roger dał te strony nawet jeśli oznaczałoby to wywalenie z przyszłych numerów recenzji GTA 6 czy innych indyków na które nikt nie czeka.Sporo znajomych preferuje SGA od SG1, dla oba, nieco inne serie, choć by ze względu na Meredith oraz Tod`a, którego chciało by się więcej ;)