Opublikowano czwartek o 15:145 dni A w czym wam ten licznik przeszkadza? Moim zdaniem powinno zostać tak jak jest.
Opublikowano sobota o 17:213 dni Gra na przeczekanie jak ofi. Udawanko że nic sie nie stało jakoś to będzie hehe
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Psychika z waty. W dniu 7.05.2026 o 17:43, jakbu napisał(a):Zostawcie mój guzik z mordką klauna w spokoju.Dokładnie, zawsze chciałem pracować w cyrku, a tutaj tego namiastka :).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A to w taki sposob chcecie obalic krola? Gdyby nie statusy nawet bym nie wiedzial o tym spisku! To niezla gra o tron
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zostawcie jak jest. Dla spłakanych pipek klaun do dupy, bo beka z 40 letnich typów co się spłakali o plusiki na forum o grach xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Szwed napisał(a):Tak forum śledzisz, ej :/No do premiery ps6 powinienem zostac zdetronizowany przez Pupcia tak wynika z wyliczen specjalistow wiec nie wiem czemu chcecie odbierac to mlodemu :/
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 43 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!@Square @Perez Pupcio ma sprawę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rok 2026 a chłopy, którym już kolonoskopia puka do drzwi debatują o plusikach na forum.Życie jest piękne.
Opublikowano 46 minut temu46 min Zawsze jednak lzej z rurą w dupie jak mozesz zobaczyc na forumku smutne minki ze e kumple sa z toba
Opublikowano 31 minut temu31 min Temat reakcji wraca co jakis czas na forum i najglosniej o nim mowia ludzie ktorzy probuja wszystkich przekonac ze nie ma ten system sensu i znaczenia. Nie mozecie po prostu olac skoro nie jest wam potrzebny?