Opublikowano środa o 12:503 dni Autor 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):Chyba mnie to ominelio. Ktory to taki zaradny jest i jaki temat?Druga strona tego tematu, jest link.
Opublikowano środa o 12:573 dni 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):RafaU aka N1C3L0R3 czy jakoś tak, główny przyczynek do tej dyskusji. TLDR: farmił plusiki recenzjami gierek skopiowanymi z AI i podpisanymi jako swoje wrażenia po ukończeniu. Zwykła parówaNie wierze ze mozna miec więcej niz 13 lat i robic takie rzeczy xD No ale moze to sa jego odczucia tylko wrzucal w czat bo jest dysleksem albo nie umie w przecinki? A moze to eksperyment socjologiczny Pereza? Wiele pytan, malo odpowiedzi, pewnie nasze wnuki poznaja prawdę
Opublikowano środa o 13:003 dni Dobrych chłopaków na plusiki i serduszka wyjebał.Teraz musi być zwiększona czujność, bo pewnie wróci łachudra po jakimś czasie. Jak się pojawi nowy użytkownik piszący na dzień dobry w temacie retrokonsolek i wrzucający hurtowo zdjęcia pudełeczek w folii to już wiadomo będzie.
Opublikowano środa o 13:013 dni Tam lore użytkownika nie jest nice, ktoś z discorda pisał, że tam ustawiał sobie statusy odliczające do jego domniemanej śmierci od choroby i zniknął, a potem sobie wrócił jak gdyby nigdy nic i dawał ludziom gierki czy coś xD Jak dla mnie to po prostu potrzeba bycia akceptowanym w jakikolwiek sposób poszła w niespodziewanym kierunku, do tego podlanie atencyjnością i mamy "recki" z czata dżipiti jako wynik równania
Opublikowano środa o 13:123 dni Czemu on w ogóle skasował konto za pierwszym razem ? też była jakaś afera z tym związana ?
Opublikowano środa o 19:313 dni 6 godzin temu, Bzduras napisał(a):Tam lore użytkownika nie jest nice, ktoś z discorda pisał, że tam ustawiał sobie statusy odliczające do jego domniemanej śmierci od choroby i zniknął, a potem sobie wrócił jak gdyby nigdy nic i dawał ludziom gierki czy coś xD Jak dla mnie to po prostu potrzeba bycia akceptowanym w jakikolwiek sposób poszła w niespodziewanym kierunku, do tego podlanie atencyjnością i mamy "recki" z czata dżipiti jako wynik równania
Opublikowano środa o 20:323 dni O wyjebanie całego systemu reputacji już pisałem lata temu, ale jak widać niektórzy są od tego uzależnieni.
Opublikowano środa o 20:373 dni Zostałem dziś zwyzywany za wystawienie klauna przez jednego uzytkownika, niech zostanie ta reputacja.
Opublikowano czwartek o 10:002 dni 13 godzin temu, Shen napisał(a):Zostałem dziś zwyzywany za wystawienie klauna przez jednego uzytkownika, niech zostanie ta reputacja.Nie zwyzywany tylko grzecznie zapytałem: masz kurwa problem sam ze sobą czy chcesz się ruchać? Do zwyzywania daleka droga. Po chwili usunąłem bo w temacie wydania specjalnego nie przystoi, ale tutaj mogę zapytać jeszcze raz.
Opublikowano wczoraj o 04:06 1 dzień Z doświadczenia mogę napisać że klauniarze są nieszkodliwi i można ich ignorować. Dla ciebie ta emotka nic nie zmienia, a jeśli im to w jakiś sposób pomaga to dlaczego im tego zabraniać?Oburzanie się na klauny, próby tłumaczenia są bezcelowe i tylko spotęguje reakcje.
Opublikowano wczoraj o 04:24 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja mam tak potezna psychikę, ze mimo ponad 15000 plusikow, skasowalem konto
Opublikowano wczoraj o 15:32 1 dzień W dniu 9.05.2026 o 19:16, Josh napisał(a):NITROCHLOR aż tak się nie lubi z Emtebe?Może stary frustrat się złości, że można zrobić coś fajnego bez użycia AI a on nie potrafi
Opublikowano wczoraj o 17:56 1 dzień Ej, ale serio kurła, dajcie więcej reakcji na dzień, bo czytam sobie temat taki jak ten co parę dni i chcę dać dobrym chłopakom ("co ich wyjebano" by @Czokosz ) pluski i serduszka za śmiech - czasami do łez -, a tu taki wał, bo tylko 4 czy ile tam można na dobę dać. No, a przecież jutro już nie będę pamiętał co, komu i dlaczego się należy. Panie @Perez da radę coś? Edytowane wczoraj o 17:58 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 18:21 1 dzień Jak dla mnie to możecie mieć i po 20 reakcji, chociaż w obliczu obecnej dyskusji to nie wiem, czy to dobry kierunek.
Opublikowano wczoraj o 18:26 1 dzień Dać więcej reakcji, wywalić licznik i tyle. Będzie można pokazać co się myśli, skończy się farmienie.
Opublikowano wczoraj o 18:26 1 dzień No, jeżeli byłaby wycięta reputacja, to chyba nie byłoby takiego płaczu, że ktoś sobie farmi plusiki dla lidera opinii. Natomiast reakcje na danego posta dają jakiś przekaz autorowi i często wyraz "wdzięczności" za mądrą myśl albo parsknięcie i obsmarkanie ekranu.E: piąteczka za czytanie w myślach i równoczesnego posta Edytowane wczoraj o 18:30 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 18:32 1 dzień No a ten guzik od reakcji da radę przesunąć, bo czytam na tel i jak scrolluje czasem wciskam randomom, a później nie chce mi się zmieniać.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 godzin temu, Luqat napisał(a):a tu taki wał, bo tylko 4 czy ile tam można na dobę daćUżytkownicy - 8Seniorzy - 15Patroni - 25
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 15 godzin temu, Luqat napisał(a):Ej, ale serio kurła, dajcie więcej reakcji na dzień, bo czytam sobie temat taki jak ten co parę dni i chcę dać dobrym chłopakom ("co ich wyjebano" by @Czokosz ) pluski i serduszka za śmiech - czasami do łez -, a tu taki wał, bo tylko 4 czy ile tam można na dobę dać. No, a przecież jutro już nie będę pamiętał co, komu i dlaczego się należy. Panie @Perez da radę coś? Pamietam ze ostatnio było coś takiego jak kolejkowanie reakcji (jest szara i kiedy minie cooldown do kolejnych to automatycznie wpadają te ktore wlepiles nie mając już reakcji na ten dzień).Nie wiem czy to tutaj tak działa.Reakcje wywalić a bezbekow zbanować to forum od razu by odżyło.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 45 minut temu, oFi napisał(a):Reakcje wywalić a bezbekow zbanować to forum od razu by odżyło.Ale wiesz, że przy takim układzie też polecisz?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 godziny temu, BRY@N napisał(a):Nawet na forum P2WAlbo, plusiki użytkowników "smakują" bardziej prestiżowo. Każdy musi być odpowiednio wyważony
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Miło że ofi w końcu stwierdził że czas na bana, cos tam zaczyna stykać w tej głowie