Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Czyli wygrała zelda drugie miejsce residencik bo obie nie jadą na tanim szumieNo Zelda tez miała reveal trochę później.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, łom napisał(a):Te 13mln u Spyro oszukane, może jest jak Figaro napisał bo sumarycznie poza kanałem Spyro (32k subskrybentów, 13mln wyświetleń ) ma ~500k wyświetleń.Analizowali się nad tym trailem tam :D? Widać wierne community, więcej razy oglądałem tylko trailer Part 2.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. "Community engagement" i wszystko jasne. Chyba żadna gra z tej listy nie była tak dyskutowana (jebana) na każdym forum jak nowy GoW.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzić. Wiadomo, że wszyscy chcą zobaczyć co dalej z Kratosem, ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historii. Stawiam, że może gdzieś na końcu da informację czego się spodziewać ale to tyle skoro gra zaczyna się w momencie odsłony z 2018. No i zrobili z tego troszkę tfu dmc więc kolejny minusik hehe
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 17 minut temu, suteq napisał(a):ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historiiWłaśnie żeby nie było że teraz będą dwie części Laufey żeby nadrobić ciąg wydarzeń z dwóch gier z Kratosem i dopiero potem lecimy z dalszym ciągiem gier o Kratosie już w 2035.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, Observer napisał(a):Właśnie żeby nie było że teraz będą dwie części Laufey żeby nadrobić ciąg wydarzeń z dwóch gier z Kratosem i dopiero potem lecimy z dalszym ciągiem gier o Kratosie już w 2035.wypluj te słowa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 400osób, nie wiem ile liczy sobie komplet z dwóch teamów SSM.Plus jeszcze część robi remake.53 minuty temu, suteq napisał(a):Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzić. Wiadomo, że wszyscy chcą zobaczyć co dalej z Kratosem, ja też więc obawiam się, że ta część prawie w ogóle nie posunie do przodu głównej historii. Stawiam, że może gdzieś na końcu da informację czego się spodziewać ale to tyle skoro gra zaczyna się w momencie odsłony z 2018. No i zrobili z tego troszkę tfu dmc więc kolejny minusik hehePosunąć do przodu może dużo nie, ale nada kontekstu przyszłemu gow i rozbuduje mocno lore - mi w to graj, ale ja jestem psychofanem serii Z reszta to też jest problem już serii bo moim zdaniem to tam naprawdę już będzie coraz ciężej pchać to do przodu - ta seria musi w pewnym momencie rozpaść się na podserie bo dla Kratosa to już chyba jedynym możliwym celem jest jakieś najwyższe bostwo typu Monada lub Demiurg
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, suteq napisał(a):Kurde, im dłużej mija od pokazu tym coraz mniej mnie ta gra zaczyna obchodzićA u mnie odwrotnie. Po tym jak odpaliłem drugi raz ten pokaz to nie tylko miałem ochotę zagrać już teraz, ale i myślałem o ponownym przejściu poprzedników.Także, fajnie jakby wydali na początku przyszłego roku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 34 minuty temu, XM. napisał(a):Z reszta to też jest problem już serii bo moim zdaniem to tam naprawdę już będzie coraz ciężej pchać to do przodu - ta seria musi w pewnym momencie rozpaść się na podserie bo dla Kratosa to już chyba jedynym możliwym celem jest jakieś najwyższe bostwo typu Monada lub DemiurgJa to w ogóle się zastanawiam czy jest sens jeszcze ciągnąć tę serię. Wiadomo, dla kasy wszystko ma sens, ale poza tym to właśnie nawet nie za bardzo wiadomo w jakim to kierunku wszystko mogłoby iść poza rozwadnianiem serii kolejnymi spin-offami.
Opublikowano 21 minut temu21 min No ja liczyłem na odsłonę z gówniakiem, więc trochę mnie wzięli z zaskoczenia tą babą.Zagrać zagram, ale tak jak moją główną platformą zawsze było PlayStation tak dużo bardziej niż w to czy Wolverine mam chęć zagrać w nowe Gearsy i FABLE - jakoś tak bez szału te wewnętrzne studia Sony dla mnie od dłuższego czasu (nie licząc SAROSa oczywiście).
Opublikowano 14 minut temu14 min 6 minut temu, Wredny napisał(a):No ja liczyłem na odsłonę z gówniakiem, więc trochę mnie wzięli z zaskoczenia tą babą.Zagrać zagram, ale tak jak moją główną platformą zawsze było PlayStation tak dużo bardziej niż w to czy Wolverine mam chęć zagrać w nowe Gearsy i FABLE - jakoś tak bez szału te wewnętrzne studia Sony dla mnie od dłuższego czasu (nie licząc SAROSa oczywiście).Czyli AstroBot też bez szału?
Opublikowano 4 minuty temu4 min Wciąż jeszcze nie odpaliłem (ograłem tylko tę poprzednią darmówkę, zainstalowaną na PS5), ale nadal - nie ten kaliber - na pewno świetna platformówka, ale to nie mega hicior, który rozpala wyobraźnię i tzw "system seller".Ostatnie dwa takie "bangery" to GoW Ragnarok i Horizon Forbidden West - rok 2022, więc trochę czasu już minęło (ok, jeszcze ten Spiderman 2 z 2023 na upartego, ale to już trzecia taka sama gierka z pająkiem, więc jakoś nie potrafię się tym jarać).