Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mocno sie jaram. Szykują się spore zmiany wzgledem orginalu. Mam nadzieję że nie ruszą mi za bardzo muzyczki z save roomu. Ciekawe jak poprowadzą postać Ashforda i czy bedzie można osobiscie zabić tego kurwia z najchujowszej sekcji ucieczkowej w serii.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Mam nadzieję że nie ruszą mi za bardzo muzyczki z save roomu.Znając Capcom to muzyki w tym remaku nie będzie wcale albo wszystko zamienią na o wiele gorsze utwory Ciekawe czy zostanie wątek Alfredaspoilerprzebierającego się w damskie fatałaszkiniby dosyć istotna rzecz jeżeli chodzi o jego postać, ale raz że w dzisiejszych czasach może to zostać źle odebrane przez graczy, a dwa że naprawdę ciężko się tego cwela oglądało w trakcie tych cutscenek. Steve'a też niech lepiej podrasują, bo był niesamowicie wkurzający w og Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Josh
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Będzie, będzie Jak dasz 59,99 za dlc z oryginalną muzykąDopiero zauważyłem że Claire na na grafice dwie kabury, uziki confirmed
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Josh napisał(a):Ciekawe czy zostanie wątek Alfredaspoilerprzebierającego się w damskie fatałaszkiTeż czekam na to jak Claire powie:Alfred! You crossdressing freak!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Z tego co pamiętam to Claire włamała się do się siedzimy Umbrella w Paryżu. Została ostrzelana przez heli, a potem pojmana przez strażników, a następnie wysłana na wyspę. Na wczorajysmz pokazie widzieliśmy jak przeszukuje pokoj hotelowy- chyba swojego brata. A potem znowu zostaje pojmana kiedy otwiera drzwi. Prolog paryski będzie dłużysz, z tego co widzę. Mam nadzieję, że to będzie grywalna lokacja. Zapowiada się gra genialnie :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dokladnie tak zakladam a skoro rozszerzaja prolog to ciekawi mnie co jeszcze sie znajdzie w grze. Oj bedzie grubo. Niektorzy moga nie zdawac sobie sprawy ale Veronica i Tekken Tag to moje startowe perełki na 6 generacji konsol (PS2). Mam wiekszy sentyment niz do serii GTA i wlasnie remake Veronici mi to uzmyslowil. Ale czad
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Wszystkie screeny ze stronki dla forumowiczaKlerunia bożaJestem ciekawy klimatu bo cvx jeden z moich ulubionych re pod tym względem tutaj wydaje sie że uderzają w zupełnie inne jak to w rimejkach. Ten będzie dla mnie najciekawszy bo to już nie no brainer typu 2 i 4 że wystarczy przenieść gre 1:1 żeby była petarda w cv sporo rzeczy nie grałoKUUUUURVAAAAAA Dobra, banik chyba na nowe materiały wjeżdża bo to co widzę wystarczy mi do tego żeby już teraz wypisywać sobie urlopik na luty 2027(?). Chrystusie nazarejski ale to będzie kurva sztos…
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Capcom nie zwalnia. Cztery gry w tym roku i już zapowiedział dwie na następny.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ciekawe czy klasycznie celują w początek roku i to o cv chodziło w tym ich raporcie o wydaniu niezapowiedzianej gry. A tu jeszcze przecież dlc do requiem gdzieś trzeba wydać. Dobrze było zostać fanem residenta bo gdzie inni głodują i czekają na swoją ulubioną gre 10 lat to my nażarci cały rok
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jaram się bo jak by źle nie było to i tak będzie lepiej niż w oryginale Lokacje już wyglądają o wiele lepiej ale też poprzeczkę do przeskoczenia mieli zawieszoną na podłodze bo to nie były elegancko pre-renderowane sceny. Jeśli koleś w masce gazowej to Hunk to z chęcią bym zobaczył epizod z nim albo przynajmniej jakieś DLC w stylu Separate Ways. No i ciekawi mnie czy Claire i Chris dostaną jakąś umiejętność, Jill miała unik, Leon parry, Carlos piąchę, wymyślą coś nowego czy będą bazowali na tym co już jest.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Teraz, łom napisał(a):Jaram się bo jak by źle nie było to i tak będzie lepiej niż w oryginale Ta, naczytałem się na forumku jak chujowa zaprojektowana jest ta gra, że mimo tego, że kupiłem ostatnio na promce, poczekam na remake.Muszę przestać wchodzić na reddita, zbanowali mnie na kolejnym subie, za bronienie wyglądy Claire. Joshe się spłakały, że za mało ciała widać względem oryginału, dekolt za mały i koszulka za długa Nie wiem, dla mnie wygląda zajebiście, lepiej niż Jill w RE3R
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Claire wreszcie piękna i te hantelki w pokoju chrisa haha - forma pod piąchowanie głazu zaczal.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, Shen napisał(a):naczytałem się na forumkuI potem chodzę po całym forumku i powtarzam takie głupoty
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Claire goty design, chociaż mam nadzieje że rzucą jakiś klasyczny strój z kamizelką
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Teraz, Pupcio napisał(a):Claire goty design, chociaż mam nadzieje że rzucą jakiś klasyczny strój z kamizelkąNa pewno bedzie do oblokowania w grze albo za kase, tak jak było ostatnio z Leonem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 18 minut temu, łom napisał(a):Jaram się bo jak by źle nie było to i tak będzie lepiej niż w oryginale Lokacje już wyglądają o wiele lepiej ale też poprzeczkę do przeskoczenia mieli zawieszoną na podłodze bo to nie były elegancko pre-renderowane sceny. Jeśli koleś w masce gazowej to Hunk to z chęcią bym zobaczył epizod z nim albo przynajmniej jakieś DLC w stylu Separate Ways. No i ciekawi mnie czy Claire i Chris dostaną jakąś umiejętność, Jill miała unik, Leon parry, Carlos piąchę, wymyślą coś nowego czy będą bazowali na tym co już jest.Bazowy RE:CV miał ten bonusowy tryb FPP. Tutaj mogliby to po prostu przenieść i rozbudować o dodatkowe postacie itd. Na DLC w stylu Separate Ways bym nie liczył. Chyba żaden remake (poza 4, któty miał SW ale tylko dlatego że był on obecny w orginale) nie dostał dużego fabularnego DLC.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ciekawe czemu Clair nic nie mówi jak spotyka się z obcą pania hmmm czyżby dlatego żeby nie zdradzić oglądającemu iim jest? Nienaturalne toPo najwspanialszym na świecie remake re4 nie widzę opcji by Weronika była gorsza
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 20 minut temu, Shen napisał(a):Ta, naczytałem się na forumku jak chujowa zaprojektowana jest ta gra, że mimo tego, że kupiłem ostatnio na promce, poczekam na remake.Muszę przestać wchodzić na reddita, zbanowali mnie na kolejnym subie, za bronienie wyglądy Claire. Joshe się spłakały, że za mało ciała widać względem oryginału, dekolt za mały i koszulka za długa Nie wiem, dla mnie wygląda zajebiście, lepiej niż Jill w RE3RTo jest ta dupeczka z RE2 remake, co nie? Tutaj juz ostro podrasowana. To juz nie to dziewczę co wcześniej. Obstawiam ze nawet Leon bałby sie zgadać
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dziwne, że zmienili Claire twarz tak mocno od RE2, biorąc pod uwagę że akcja CV dzieje się raptem kilka miesięcy po Raccoon. Ale na szczęście ta nowa mi się bardziej podoba.Żeby to tylko nie wyszło w tym samym miesiącu co Revelation.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 43 minuty temu, Shen napisał(a):Ta, naczytałem się na forumku jak chujowa zaprojektowana jest ta gra, że mimo tego, że kupiłem ostatnio na promce, poczekam na remake.Muszę przestać wchodzić na reddita, zbanowali mnie na kolejnym subie, za bronienie wyglądy Claire. Joshe się spłakały, że za mało ciała widać względem oryginału, dekolt za mały i koszulka za długa Nie wiem, dla mnie wygląda zajebiście, lepiej niż Jill w RE3Rtak się robi hot postacie, które nie wywołują cringu
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jedynie czego mi brakuje w ich nowych grach to tego fikuśnego stylu w ciuchach, strasznie nudne, bezpieczne i przyziemne są te wszystkie nowe designy no ale zawsze dają bonusowe stroje więc bardziej dojebka dla samego dojebania
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 5 minut temu, smoo napisał(a):Dziwne, że zmienili Claire twarz tak mocno od RE2, biorąc pod uwagę że akcja CV dzieje się raptem kilka miesięcy po Raccoon. Ale na szczęście ta nowa mi się bardziej podoba.Po tym co przeżyli w Raccoon to każdemu przybyło by wiele lat, ale w sumie Claire była bardziej opanowana niż Leon. I nie robiło na niej wrażenia, że będzie się zaraz napierdalać z wielkim stworem.