OsciBosci 22 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Drobny spoiler!? Niezle to wyglada, ale moment w ktorym policjanci do niego strzelaja, podchodzi typ i probuje sie z nico bic, co wyglada moim zdaniem lipnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kurzawka_ 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a jak bez memorki zagram?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a jak bez memorki zagram?? Nie zapiszesz stanu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kurzawka_ 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ale jakby odpalila to oto chodzi nie? nei zpaisza sie achivy i nic sie nie zpaisze i nie bedzie sladu ze gralem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Nie wiem czy było czy nie, jak tak to sory, już mi się pieprzy wszystko z podniecenia. http://www.dailymotion.com/relevance/searc...play_videogames Cytuj Odnośnik do komentarza
lutoslav 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Spadki FPS owszem są ale to naprawdę wtedy gdzie nie wiesz co się dzieje na ekranie. Policja, mafia, 5 wybuchających samochodów na raz 2 helikoptery i masa ludzi biegających obok w tedy animacja zwalnia ale nic w tym dziwnego tym bardziej ze na ekranie jest 3 WŚ ;P Duze sa te dropy? Spada lekko czy do 3 fps i nie da sie nic zrobic ? Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez lutoslav Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 @Kurzawka - nie wazne czy grasz z memorka czy bez, te dane sa zapisywane gdzies na konsoli z tego co wiem. Juchy pewnie bedzie wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jeśli w grze są dzieci i psy to R* pewnie znów będzie miało problemy jak z "Gorącą Kawą" w GTS SA na PC... Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dobraa.. nie płakać, nowy gameplay...sami zobaczcie ... http://www.dailymotion.com/relevance/searc...y-n7_videogames Mit o małym ruchu drogowym i niewystarczającym zagęszczeniu przechodniów upada po raz pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To czy ktokolwiek (JUCHY!) wie, jak to jest z tą grą? Jeśli będę miał przez 29tym i zagram z wyłączonym live, przełączonym zegarem czy kij tam wie czym jeszcze, to wykryją mnie i posadzą blokadę ? Puść ktoś PW do Juchego, kto go dobrze zna, bo mojego pewnie nawet nie przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 To czy ktokolwiek (JUCHY!) wie, jak to jest z tą grą? Jeśli będę miał przez 29tym i zagram z wyłączonym live, przełączonym zegarem czy kij tam wie czym jeszcze, to wykryją mnie i posadzą blokadę ? Puść ktoś PW do Juchego, kto go dobrze zna, bo mojego pewnie nawet nie przeczyta Wiesz, na pewno są na to sposoby. Godzina to jest tylko Twoja prywatna, taką jaką widzisz w konsoli. Wszystkie Twoje logi i tak są wysyłane na serwer. Lepiej nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Ok, poszperałem trochę na ang-j.stronkach i najprościej chyba zrobić tak: -wyłączasz Live do 29go -zakładasz konto silver, grasz w gta 4 na nim (bawisz się do 29go w rozwałkę itp.) -29 kasujesz to konto i załączasz live, róbta co chceta Ale jak wam zablokują multi, to nie mnie nabijać na pal Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Forum umiera przez tę grę :o Ja po zobaczeniu gameplay no 7 (IMO jak na razie jedyny słuszny) stwierdzam, iż gra "zdanża", i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
bomberman 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 killer i tyle.wystarczyly mi pierwsze gameplaye ale 7:Dheheto juz wogule......mi sie ogolnie podoba wszystko od modelu jazdy po animacje......zobacze jak zagramy............ale i tak wiem ze nie bede zalowal zadnej zlotowki:D Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dobraa.. nie płakać, nowy gameplay...sami zobaczcie ... http://www.dailymotion.com/relevance/searc...y-n7_videogames Spodobalo mi sie, ze po przywaleniu w budynek samochodem, na scianie pojawiaja sie pekniecia. Pozostala czesc filmiku jakos nie zrobila na mnie zbyt wielkiego wrazenia. Za jakis czas pojawia sie pewnie jakies ciekawsze filmy (przynajmniej mam taka nadzieje, bo jak na razie GTA4 to IMO zadna rewelacja). Co do dzieci i zwierzat, to czy przypadkiem Rockstar nie zarzekalo sie, ze nie zamierza umieszczac ich w serii GTA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Jestem ciekaw na jakim poziomie będzie stała sprzedaż zarówno samej gry jak i zestawów PS3 + GTA IV. o zwierzetach mówiono już zanim pojawiło sie San Andreas Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Już jest nr.8 http://www.dailymotion.com/relevance/searc...y-n8_videogames Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Do tych smucących - za samo granie przed premierą na oryginale nikt Wam bana nie da. Co najwyżej nie wejdziesz do trybu online samej gry, tak przynajmniej wynika z tego listu MS do mediów. Dla świętego spokoju możesz sobie ukryć gry i status online na te kilka dni... Chyba, że grasz na piracie i w jakiś sposób to wykryją - wtedy nie ma żadnego usprawiedliwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
szafajego 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Cała fizyka to tragedia. I będę sie tego trzymać, niczym kury która znosi złote jaja I tym sposobem wystawiles sobie swiadectwo. Nie grales w gre, a wydajesz osady jakby ja cala przeszedl ze dwa razy I jeszcze twierdzisz, ze zdania nie zmienisz Jak to mowia: tylko krowa pogladow nie zmienia Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez szafajego Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Soniak wie lepiej niż recenzenci z branżowych pism, którzy już w GTA grali, hehe. Lepiej nie komentować takich rzeczy jak fizyka czy prowadzenie pojazdów zanim się nie zagra. To ciężko wyczuć po filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Do tych smucących - za samo granie przed premierą na oryginale nikt Wam bana nie da.(...) Smuc smuc smuc Dobra, no to żegnamy się z live do 29go. Oczywiście jeśli zgarniemy tą grę wcześniej... Jednak ja jeśli dostanę, nie wytrzymam - włożenie jej do czytnika będzie silniejsze ode mnie... Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Po obczajeniu gameplay nr. 7 stwierdzam ze zostala juz tylko jedna rzecz ktora mi nie pasi w tej grze - model jazdy. Pozostale zarzuty cofam nie wiem jak was ale mnie zabiła akcja z myjnia, hamburgerem i plywaniem . PS. Kto sie wybiera na nocna premiere do Ultimy w poniedzialek o 00:00 ?? :> Ja bede napewno Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nie wiem ja moze jestem dziwny ale fizyka mi odpowiada wkurzylbym sie gdyby bylo mega realistycznie chcecie realistycznie idzcie na ulice ;d a tu chodzi o fun ;d hehe ja czekam, zeby ruch rzeczywiscie uliczny byl duzy i zeby animacja trzymala fason bedzie hit Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Taaa dzieci i zwierzeta, moze jeszcze mozna papiezowi glowe odstrzelic ? Skoro byly takie problemy z wydaniem Manhunta 2, to tutaj jakby mozna bylo strzelac do dzieci i psow to by gra dostala najwyzsza kategorie na 100%. I nie zostala dopuszczona do sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 po tym co zobaczyłem u ziomeczka jedno jest pewne - lada chwila wciągnę preordera. Jedna z niewielu gier na którą warto wydać 60 dolców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi