Opublikowano 1 września 20204 l To tak: 1. Tv i konsola za blisko grzejnika. 2. Szczotka do kibla po wykonaniu swojego zadania będzie kapać na czasopisma - trzeba ją przestawić. 3. Co to za książka przy gazetach? Wywalić. Gazety + konsola to i tak za dużo. Tak to spoko :). Drewniana, pewnie przyjemna, deska klozetowa. Miejsce na szafkę RTV jest. Ciekawe po prawej stronie kibelka jest.
Opublikowano 2 września 20204 l ech, to foto pojawiło się na wykopie, to nie moje. poza tym widnieje tam data 2007. mój pokoik do grania, gdzie właśnie siedzę - w 2015 roku wyglądał tak: teraz jedynie pojawiły się półki na kolumny. jest jeszcze pokój z Ps4 i Tv, ale nie mam foty. Edytowane 2 września 20204 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 września 20204 l Przecież żartowałem jeśli chodzi o kibelkowe zdjęcie :). Co do Twojego to ... są klocki więc nic nie można zarzucić :).
Opublikowano 10 września 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze parę lat temu było tak. A to aktualne miejsce do grania po remoncie wykonanym samodzielnie. Edytowane 10 września 20204 l przez rah
Opublikowano 10 września 20204 l Zestawu Kenwooda używałem tylko do słuchanie muzyki z cd na słuchawkach, a Yamaha grała z kolumnami. Edytowane 10 września 20204 l przez rah
Opublikowano 10 września 20204 l To jest nieporozumienie ze ps4 nie odpala płyt audio. Ciekawe jak z ps5
Opublikowano 10 września 20204 l Jesteś chyba jedyna osoba naa forum lub nawet w internecie której to przeszkazda.
Opublikowano 10 września 20204 l 41 minut temu, grzybiarz napisał: Poza grami, zbieram tez płyty audio To tak jak ja, cd nadal kupuję choć teraz z większym umiarem i konkretne tytuły przesłuchane wcześniej. Kolekcjonuję muzykę filmową głównie(prawie 200 tytułów) i coś co mnie pozytywnie zaskoczy z innych gatunków. Początkowo też mnie to bardziej dziwiło niż przeszkadzało ale i tak mam zawsze jakiś inny odtwarzacz poza konsolą. Trzeba się z tym pogodzić i tyle. Prawdopodobnie nowe konsole też nie będą czytać cd, przynajmniej na reklamie xsx czy xss był tylko blu ray i dvd z tego co pamiętam.
Opublikowano 11 września 20204 l 20 godzin temu, rah napisał: A to aktualne miejsce do grania po remoncie wykonanym samodzielnie. Bardzo fajny kącik, tylko tv wydaje się za mały. Ile to cali?
Opublikowano 11 września 20204 l 65 cali i teraz mam wrażenie że są zachowane proporcje ale faktycznie na fotach zarówno tv jak i kolumny wydają się mniejsze niż na żywo. Edytowane 11 września 20204 l przez rah
Opublikowano 30 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wyrzucam mały update z nory, roboty jest jeszcze milion ale całość zaczyna być już użyteczna i użytkowana :). Na beton poszła żywica, postawiłem ścianę pod tv za którą z jednej strony jest miejsce na toaletę a z drugiej na sprzęt. Pod oknem wylądował duży stół do planszówek i powoli nora nabiera kształtów. Kanapa i fotele rozkładają się w pełni i można siedzieć, pół siedzieć albo pół leżeć :P. Na ścianę trafił sony 85xh90 i do tego soundbar hw90qr (narazie nie ma kasy na inwestycje w prawdziwy Atmos więc mam chociaż namiastkę). Siedzi się około 2,8m od tv więc rozmiar daje radę. Wszystkie konsole trafiły do dedykowanej szafki za ścianę z tv. Kolejnym krokiem jest wykończenie sufitu i ścian żeby pozbyć się wrażenia z przed bywania w skażonej strefie z division i skończenie toalety bo chodzenie po schodach jest męczące oraz zrobienie baru tak aby cała góra mogła służyć wszelkim rozrywkom ;).
Opublikowano 30 października 20204 l 19 minut temu, kislawa napisał: Wyrzucam mały update z nory, roboty jest jeszcze milion ale całość zaczyna być już użyteczna i użytkowana :). Na beton poszła żywica, postawiłem ścianę pod tv za którą z jednej strony jest miejsce na toaletę a z drugiej na sprzęt. Pod oknem wylądował duży stół do planszówek i powoli nora nabiera kształtów. Kanapa i fotele rozkładają się w pełni i można siedzieć, pół siedzieć albo pół leżeć :P. Na ścianę trafił sony 85xh90 i do tego soundbar hw90qr (narazie nie ma kasy na inwestycje w prawdziwy Atmos więc mam chociaż namiastkę). Siedzi się około 2,8m od tv więc rozmiar daje radę. Wszystkie konsole trafiły do dedykowanej szafki za ścianę z tv. Kolejnym krokiem jest wykończenie sufitu i ścian żeby pozbyć się wrażenia z przed bywania w skażonej strefie z division i skończenie toalety bo chodzenie po schodach jest męczące oraz zrobienie baru tak aby cała góra mogła służyć wszelkim rozrywkom ;). Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami.
Opublikowano 30 października 20204 l Teraz, creatinfreak napisał: Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami. Dobry układ z żoną zrobiłem ;), ona głównie decydowała o tym co będzie na 106m parteru a w zamian ja mogę zrobić co chce na 82m góry , a że ona tez lubi pograć to udało się zrobić naprawdę fajną dla nas przestrzeń.
Opublikowano 30 października 20204 l Z moich 45m nie idzie nic wykrzesać niż granie w salono-sypialni xD ciasne ale własne i przytulne. Jedynie pozostaje mi czekać aż młoda dorośnie i się wyprowadzi (no przynajmniej 15 lat jeszcze muszę czekać xD) i wtedy zrobi się sypialnie.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Stulejarz Mode ON Man Cave [url=https://naforum.zapodaj.net/7817cd6531ee.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7817cd6531ee.jpg[/img][/url] Dlaczego nie działa ? Edytowane 25 listopada 20204 l przez Daro^^
Opublikowano 25 listopada 20204 l bo wklejasz miniature, samo to wystarczy https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7817cd6531ee.jpg