Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

To tak:

1. Tv i konsola za blisko grzejnika.

2. Szczotka do kibla po wykonaniu swojego zadania będzie kapać na czasopisma - trzeba ją przestawić.

3. Co to za książka przy gazetach? Wywalić. Gazety + konsola to i tak za dużo.

Tak to spoko :). Drewniana, pewnie przyjemna, deska klozetowa. Miejsce na szafkę RTV jest. Ciekawe po prawej stronie kibelka jest.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 657,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

ech, to foto pojawiło się na wykopie, to nie moje. poza tym widnieje tam data 2007. 

mój pokoik do grania, gdzie właśnie siedzę - w 2015 roku wyglądał tak:
DSC00768.jpg
teraz jedynie pojawiły się półki na kolumny.
jest jeszcze pokój z Ps4 i Tv, ale nie mam foty.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Przecież żartowałem jeśli chodzi o kibelkowe zdjęcie :).

Co do Twojego to ... są klocki więc nic nie można zarzucić :).

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

8701801bf4e3dc6e.jpgJeszcze parę lat temu było tak.

A to aktualne miejsce do grania po remoncie wykonanym samodzielnie.

bc70a59421ef5c1a.jpg32c6c75b8d5a1586.jpg

Edytowane przez rah

Opublikowano

fajnie, zamknąłeś sklep rtv?

Opublikowano

Zestawu Kenwooda używałem tylko do słuchanie muzyki z cd na słuchawkach, a Yamaha grała z kolumnami.

Edytowane przez rah

Opublikowano

To jest nieporozumienie ze ps4 nie odpala płyt audio. Ciekawe jak z ps5

Opublikowano

Jesteś chyba jedyna osoba naa forum lub nawet w internecie której to przeszkazda.

Opublikowano
41 minut temu, grzybiarz napisał:

Poza grami, zbieram tez płyty audio

To tak jak ja, cd nadal kupuję choć teraz z większym umiarem i konkretne tytuły przesłuchane wcześniej. Kolekcjonuję muzykę filmową głównie(prawie 200 tytułów) i coś co mnie pozytywnie zaskoczy z innych gatunków. Początkowo też mnie to bardziej dziwiło niż przeszkadzało ale i tak mam zawsze jakiś inny odtwarzacz poza konsolą. Trzeba się z tym pogodzić i tyle. Prawdopodobnie nowe konsole też nie będą czytać cd, przynajmniej na reklamie xsx czy xss był tylko blu ray i dvd z tego co pamiętam.

Opublikowano
20 godzin temu, rah napisał:

A to aktualne miejsce do grania po remoncie wykonanym samodzielnie.

Bardzo fajny kącik, tylko tv wydaje się za mały. Ile to cali?

Opublikowano

65 cali i teraz mam wrażenie że są zachowane proporcje ale faktycznie na fotach zarówno tv jak i kolumny wydają się mniejsze niż na żywo.

Edytowane przez rah

Opublikowano

Kot faktycznie jest ,,nabity'' nie tylko na fotce:bluber:.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wyrzucam mały update z nory, roboty jest jeszcze milion ale całość zaczyna być już użyteczna i użytkowana :). Na beton poszła żywica, postawiłem ścianę pod tv za którą z jednej strony jest miejsce na toaletę a z drugiej na sprzęt. Pod oknem wylądował duży stół do planszówek i powoli nora nabiera kształtów.

Kanapa i fotele rozkładają się w pełni i można siedzieć, pół siedzieć albo pół leżeć :P. Na ścianę trafił sony 85xh90 i do tego soundbar hw90qr (narazie nie ma kasy na inwestycje w prawdziwy Atmos więc mam chociaż namiastkę).  Siedzi się około 2,8m od tv więc rozmiar daje radę. 

Wszystkie konsole trafiły do dedykowanej szafki za ścianę z tv. Kolejnym krokiem jest wykończenie sufitu i ścian żeby pozbyć się wrażenia z przed bywania w skażonej strefie z division ;) i skończenie toalety bo chodzenie po schodach jest męczące oraz zrobienie baru tak aby cała góra mogła służyć wszelkim rozrywkom ;).

spacer.png

Opublikowano
19 minut temu, kislawa napisał:

Wyrzucam mały update z nory, roboty jest jeszcze milion ale całość zaczyna być już użyteczna i użytkowana :). Na beton poszła żywica, postawiłem ścianę pod tv za którą z jednej strony jest miejsce na toaletę a z drugiej na sprzęt. Pod oknem wylądował duży stół do planszówek i powoli nora nabiera kształtów.

Kanapa i fotele rozkładają się w pełni i można siedzieć, pół siedzieć albo pół leżeć :P. Na ścianę trafił sony 85xh90 i do tego soundbar hw90qr (narazie nie ma kasy na inwestycje w prawdziwy Atmos więc mam chociaż namiastkę).  Siedzi się około 2,8m od tv więc rozmiar daje radę. 

Wszystkie konsole trafiły do dedykowanej szafki za ścianę z tv. Kolejnym krokiem jest wykończenie sufitu i ścian żeby pozbyć się wrażenia z przed bywania w skażonej strefie z division ;) i skończenie toalety bo chodzenie po schodach jest męczące oraz zrobienie baru tak aby cała góra mogła służyć wszelkim rozrywkom ;).

spacer.png

Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami.

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

Jaka klasa. A ja marzę chociaż o jakiejś jaskini 2,5x2,5 aby wstawić fotel i jakieś biurko/komodę z tv i konsolami.

Dobry układ z żoną zrobiłem ;), ona głównie decydowała o tym co będzie na 106m parteru a w zamian ja mogę zrobić co chce na 82m góry :D, a że ona tez lubi pograć to udało się zrobić naprawdę fajną dla nas przestrzeń. 

Opublikowano

Z moich 45m nie idzie nic wykrzesać niż granie w salono-sypialni xD ciasne ale własne i przytulne. Jedynie pozostaje mi czekać aż młoda dorośnie i się wyprowadzi (no przynajmniej 15 lat jeszcze muszę czekać xD) i wtedy zrobi się sypialnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Stulejarz Mode ON

Man Cave

[url=https://naforum.zapodaj.net/7817cd6531ee.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7817cd6531ee.jpg[/img][/url]

Dlaczego nie działa ? :P

Edytowane przez Daro^^

Opublikowano

7817cd6531ee.jpg

bo wklejasz miniature, samo to wystarczy

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7817cd6531ee.jpg

Opublikowano

A gdzie ten cave? Jak narazie to widzę kącik obok lodówki ;)