Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 389 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

Opublikowano

Tym razem Jax dla odmiany będzie biały  :reggie:

Opublikowano

Chyba na xboxie.

Opublikowano

Jak dalej utrzymaja takie tempo z tymi trailerami, to w kwietniu zaskocza nas tylko napisy koncowe.

Opublikowano

nightwolf! czy też jego syn :f

Opublikowano

Jak tak patrze to bardzo przywoite ceny są,bo już za 215 można wyrwać na ps4 szkoda tylko,że bez goro.

Soul będziesz miał w sgv,czy gdzie tam ty pracujesz wersje z goro ?

Opublikowano

Ale ta gra ma smieszna animacje xd

Opublikowano

Jak tak patrze to bardzo przywoite ceny są,bo już za 215 można wyrwać na ps4 szkoda tylko,że bez goro.

Soul będziesz miał w sgv,czy gdzie tam ty pracujesz wersje z goro ?

Myślę, że tak, jak coś mogę dać znać. 

Opublikowano

No właśnie jak to jest z Goro. Będzie on dla każdego kto wziął preorder czy trzeba kupić specjalną płytkę/wersję cyfrową? Pytam się bo wziąłbym steelbooka samego a tam nic o Goro nie ma :P

Opublikowano

w sensie czy sa pewni? chlopie przeciez to jeden z najstarszych sklepow z grami w polskim necie, nawet sie nie zastanawiaj, jedynie faktycznie ceny od dawna juz nie maja konkurencyjnych

Opublikowano

Ja czekam,aż wypłynie szersze info o wersjach z goro,bo zwykłą mogę już łyknąć na ps4 za 205 z kuponem -10zł. Jak goro będzie się równał +30-40zł to(pipi) na niego,bo i tak nie miałem zamiaru tą postacią grać.

Mocny kutas do dupy za pre order postać.

Opublikowano

Na ultimie wersja PS3 steelbook za 219+25zł przesyłka kurierem, w dniu premiery wysyłka

Na https://gamedot.pl/sklepta sama wersja 199 i 6,5zł za paczkomat, gwarantują dostawę w dzień premiery. po moim mailu usunęli tą wersję XD

No i mam teraz dylemat, napisałem do obydwu sklepów, ciekawe co odpiszą.

edyta: Zamówiłem w muve.pl za 219sztuk złota włącznie z wysyłką, wersja Special Edition na PS3 :) tam wyszło najtaniej

Edytowane przez Plugawy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta historia :facepalmz:

Opublikowano

Ale zje,bali johnnego :facepalmz:

Edytowane przez kubson