Skocz do zawartości

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tak, fajna dziewczyna. Szkoda, że jej życie się tak potoczyło bo moglibyśmy ją widzieć częściej ale propsy za poświęcenie.

Zapomniałem, że występowała w War Gods. Grałem w to tylko kilka razy ok. 97 roku w kasynie znajdującym się w Pałacu Kultury i Nauki. Obok stał też automat UMK3, Killer Instinct, Virtua Fighter 3, Last Bronx, Die Hard Arcade i jakieś wyścigi. Pamiętam jak raz do automatu UMK3 przysiadł się koleś, który cały czas przechodził tą grę na loopie.

A tu z kolei kolejny znany głównie z grania Kano, Richard Divizio rozpakowuje lalkę przedstawiającą siebie niemal 30 lat temu :)

Taka ciekawostka i offtop ale jest to temat o MK więc nie widzę problemu.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 388,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Platyna #131. Teraz zabieram się za 100% w najnowszym Dead or Alive. O Mortalu napisałem już wystarczająco dużo na forum. W skrócie - fantastycznie wygląda (najlepiej prezentujące się mordobicie i j

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

16 godzin gry za mną. Z czystym sumieniem mogę napisać, że nowy Mortal wypadł znakomicie. Jestem przekonany, że recenzenci nie będą skąpić pochwał i wzorem Mortal Kombat X oceny rzędu 8-9/10 często bę

• Spędziłem z tą grą już trochę czasu. Rozegrałem ok 120 walk online. Gra się świetnie. Jeśli ktoś chce kupić tą grę aby grać przeciwko żywym przeciwnikom lub na tzw "kanapowe granie" to będzie się świe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie postać bez potencjału, trochę żenująco im to wyszło. A zazwyczaj ładnie dostarczali z dodatkowymi zawodnikami.

Opublikowano

To fatality przepięknie oddaje meta podejście filmowych Krzyków. Plusy za zrozumienie materiału źródłowego. 

Opublikowano

Mortal Kombat 1 czy troszku starsza, ale ponoć baaaardzo dobra wersja, Mortal Kombat X/XL. W Mortal Kombat 11 zagrałem... kurnia ,,z pińć minutów" i mi nie pykło. Kompletnie!

Dobrze, że giera jest dostępna na Ps5 w ramach subskrypcji PS Premium itp. Przeniesienie się na XL kusi tylko i wyłącznie dość rozszerzony dodatek, który ta wersja MK zawiera: tam był chyba Xenomorph, któryś Terminator, Michael Myers chyba czy któryś z slasherowych Villainów. W każdym razie trochę tego było. No a MK 1, jak tu przeglądam ten wątek forum widzę, że w srocz i jeszcze więcej ,,podstawka" tej opcji MK ma dodatków. Za żadne skarby świata bym nie przewidział, że Ghostface będzie częścią tego wymiaru gamingu w MK, i to w tak dopracowanej i płynnej graficznie części: MK 1! 

P.S. Ile kosztuje jakaś opcja season pass na PS Store do MK 1, tak aby mieć już zapewniony pakiet full postaci, które aktualnie wychodzą do ,,podstawki", i które dopiero zostaną dodane z czasem. Czy istnieje coś takiego? Czy każdą postać np. na PS Store trzeba kupować, za te kilkanaście zł? :dunno:

Edytowane przez JaskinieTerrigenoweMarvela

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie siadł mi ten nowy Mortal, zamiast zrobić TAGa to dali jakieś Kameo. Poprzednie części były lepsze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To Fatality, nie mogli się zdecydować na jedno nawiązanie do Terminatora 2, to dali aż trzy :obama:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy MK11 w wersji Ultimate za 44 złote boże jest w porządku dla offline'owca? Dużo kątentu?

Opublikowano

Dużo, ale jeśli kupujesz używane pudełko w wersji na PS5, to tam był kod do PSstore. Wersja PS4 miała wszystko na płycie i bezpłatny update.

Opublikowano

No to git, jeśli dobrze pamiętam to do ultimate nie wchodzą tylko stroje ze starych filmów.