Katana 0 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dostalem dzisiaj swoja kopie i mam juz 57% (zaczalem od poziomu Normal ). Czasem wkurzaja mnie te ciagle strzelaniny (czasem musze je powtarzac ), ale ogolnie gra jest poprostu PIEKNA Swietnie wyglada, swietnie sie gra i ogolnie pelny serwis Moze jutro juz ja skoncze, ale wroce zdobyc wszystkie itemki, a pozniej czeka mnie wyzszy poziom trudnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Sizzzu 0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No to prawda ze gra jest mistrzowska, zreszta swiadczy o tym fakt ze skonczylem ja 3 razy (easy, normal, hard). zostal tryb Crushing ale to zostawie sobie na pozniej, i 2 medale Dyno-might (ktos podpowie gdzie go najlepiej zdobyc?) i jeden ukryty :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Na samym końcu, kiedy pojawia się pełno mutantów (na początku jest akcja jak walczą z żołnierzami, przystań U-boot'a, później przeskakujemy przez murek), kiedy trochę się powybijają na początku wbiegamy po schodach i odbijamy do ściany po prawej stronie poczym skaczemy na półkę, na jej końcu jest trochę granatów, teraz tylko namierzamy i rzucamy, w przypadku kiedy za pierwszym razem nie zaliczy nam, poprostu bez oddawania strzałów dajemy się zabić, po respawnie gra zapamięta ile ubiliśmy przeciwników granatem i powtarzamy całą sekwencję. Przynajmnie ja tak robiłem i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Najlepsze jest to że na allegro jakis czas temu a może jeszcze jest był uncharted za 130 zł. Polska instrukcja i pudełko. Koleś jak najbardziej wiarygodny! Cytuj Odnośnik do komentarza
VascoDa 0 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wydaje mi się że to rozkminiłem: Północ-Norden (N) Południe-Sudelarbeit (S) Wschód-Osten (O) zachód-Westen (W) To są niemieckie wyznaczniki kierunku. [E]:Chociaż może wywodzić się to z któregoś z języków Ameryki południowej, o ile się nie mylę. Jezykiem ameryki południowej jest język hiszpański :closedeyes: Północ-Norte Południe-Sur Wschód-Este Zachód-Oeste Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak myslalem ze to chodzi o hiszpanski wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Jezykiem ameryki południowej jest język hiszpański closedeyes.gif Północ-Norte Południe-Sur Wschód-Este Zachód-Oeste Fakt. xD No ale nie uogólniaj tego tylko do jednego języka. Np. portugalski, on to pies? ;] Ameryka południowa jest kontynentem wielojęzykowym. Ale co racja, to racja, to jest hiszpański. VascoDa nie bulwersuj się. ;] Edytowane 30 Stycznia 2008 przez ziolo69 Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hiszpanski i Portugalski(Brazylia) rzeczywiscie wiele jezykow tam jest hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jak zrobic 'steel fist expert'? Czy to chodzi o to ze najpierw strzelam do 5 gosci i ich ranie a dopiero potem wykanczam ich jednym ciosem czy podchodze do frajera, strzelam ze 2-3 razy, wale z piachy i dalej to samo na pozostalych czterech? Jakie jest najlepsze miejsce do wykonania tego [chapter]?Mecze sie juz jakis czas ,a brakuje mi tylko tego skilla do calaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 podchodzisz bardzo blisko. strzelasz i szybko go z piachy. jak padnie to git ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hiszpanski i Portugalski(Brazylia) rzeczywiscie wiele jezykow tam jest hehe. "Podstawowymi językami są: język portugalski, którym posługuje się 190 milionów mieszkańców Brazylii (dane z 2006 roku) i język hiszpański, którym posługuje się około 185 milionów mieszkańców kontynentu. Można się spotkać także z takimi językami jak: niderlandzkim, angielskim, francuskim, keczua,guarami. Języki dominują na terenach dawnych kolonii w zależności od tego do jakiego państwa należały. Językiem polskim posługuje się 90 tys. mieszkańców stanów Paraná, Santa Catarina i Rio Grande do Sul." Cytat z Wikipedii Dobra koniec offtop'a. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 podchodzisz bardzo blisko. strzelasz i szybko go z piachy. jak padnie to git Danke, jest calaczek. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hiszpanski i Portugalski(Brazylia) rzeczywiscie wiele jezykow tam jest hehe. "Podstawowymi językami są: język portugalski, którym posługuje się 190 milionów mieszkańców Brazylii (dane z 2006 roku) i język hiszpański, którym posługuje się około 185 milionów mieszkańców kontynentu. Można się spotkać także z takimi językami jak: niderlandzkim, angielskim, francuskim, keczua,guarami. Języki dominują na terenach dawnych kolonii w zależności od tego do jakiego państwa należały. Językiem polskim posługuje się 90 tys. mieszkańców stanów Paraná, Santa Catarina i Rio Grande do Sul." Cytat z Wikipedii Dobra koniec offtop'a. ;] I o te podstawowe jezyki chodzi czyli dwa.Jakby tak patrzec jak ty patrzysz to nawet w Polsce jest wiecej niz jeden jezyk wiadomo jaki ale mi chodzi o podstawowe.Dobra koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) podchodzisz bardzo blisko. strzelasz i szybko go z piachy. jak padnie to git Danke, jest calaczek. gratuluje ;P wstyd sie przyznac, ale ja na ostatni poziom trudnosci nie mialem samo zaparcia ^_^ Edytowane 30 Stycznia 2008 przez konrado0905 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Praktycznie trzeba miec troche samo zaparcia i przejsce te 5 pierwszych czapterow, pozniej juz sie wie ,ze dupe trzeba kryc za wszystkimi zaslonami. Jak tego sie nauczysz to bedzie naprawde latwo ^_^ Ja na poczatku latal sobie swobodnie, bez zadnego krycia bo myslalem ,ze mnie paly nie trafia , kilka razy zdechlem i dopiero jakos zachcialo mi sie chowac xD A tak na koniec to musze powiedziec ,ze gra niesamowicie uzaleznia, przez 3 dni zdobylem calaka i jeszcze teraz juz jestem w polowie trzeciej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzisiaj i ja dorwalem swoj egzemplarz bo wczesniej byl problem z dostepnoscia giera WYPAS Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dobra, nie mam pojecia co jest ze mna nie tak!! Kupilem gre trzy dni temu i jeszcze nawet jej nie rozpakowalem, zamiast cieszyc sie sliczna i wciagajaca przygoda, katuje rozpikselowanego pierwszego Snejka. Nie zebym zalowal ze kupilem bo wiem ze pewnie kiedys mi sie zachce to se odpalie i pogram ale na razie sie na to nie zapowiada. Pudelko mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dobra, nie mam pojecia co jest ze mna nie tak!! Kupilem gre trzy dni temu i jeszcze nawet jej nie rozpakowalem, zamiast cieszyc sie sliczna i wciagajaca przygoda, katuje rozpikselowanego pierwszego Snejka. Nie zebym zalowal ze kupilem bo wiem ze pewnie kiedys mi sie zachce to se odpalie i pogram ale na razie sie na to nie zapowiada. Pudelko mi sie podoba Szczerze z wiekszoscia gier na ps3 tez tak mam np teraz szpialm na ps3 w silenta 2 i mgsa 2 .Btw w Uncharted zagraj nawet jak nie masz zajawki.Mnie do gry pozytywnie nastawilo juz samo menu i taka "przygodowa" muzyka lecaca w tle.Daze do tego ze do gry podszedlem tak jak ty bez emocji a potem kazde kolejne przejscie coraz lepsze:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kuwabara 1 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 kupilem playa i ta wlasnie gre grafika pikena ale mam jedno ale i chcialbym sie dowiedziec czy to tylko u mnie czy na kazdej konsoli mianowicie mozna uswiadczyc male spadki animacji? ? pytam was bo w zadnej recenzji nic o tym nie wspominaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Szczerze..ja zadnych spadkow niedostrzeglem ale moze nie zwracalem na to zbytniej uwagi.PS3 ma to do siebie ze wystarczy ze masz cos tam w menu wlaczone i moze spowalniac gre taki "dziadowski" sprzet:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GMB 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja też żadnych spadków animacji nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item306408738_unchar...olia_sklep.html Co to za obniżka? Warto brać? Ktoś może powie coś na ten temat...? Chętnie bym wziął, ale 'za tanio', węszę podstęp xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja bym brał, bo pozytywne komentarze są od lutego, a poza tym zawsze można wziąć za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 No niestety tak ceny poszły w dół,sam musiałem swoją kopie za tyle puścić(z przesyłką) Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) Własnie skończyłem po raz pierwsz OMFG!!! Ja chce jeszcze!! Faktycznie, jedyny minus to cover system (O), czasami potrafi nieźle napsuć krwi. No i oczywiscie gra mogla by być troche dluższa. Nie żeby była krótka ale w takie gry można grać dniami i nocami No i ten niby problem ze zbyt dużą ilością strzelania, ja nie patrzę na to jak na minus. Skutecznie przedłuża gre i daje mase radochy (dzieki fizyce). Inaczej sprawa ma się z wybuchami. Co jak co, ale przy tak fantastycznej grafice, spece od efektów się nie popisali. Dodatki kopią du**!! Masa fajowych bajerów więc warto przejść grę na 100% Co do zabawy tiltem to nie mam zdania, za mało tego było żeby się wypowiedzieć. No i mogłoby być troszkę więcej QTE. Są to szczegóły które w żadnym stopniu nie mogą wpływać na ocenę końcową. Według mnie, graficznie jest to najładniejsza gra dostępna na dzień dzisiejszy PS3. W moim rankingu przebija nawet R&C: TOD, ze względu na realizm i filmowy klimat. Muzycznie nie mogło być lepiej. Muzyka w grze od pierwszej chwili przypadła mi do gustu. Połączenie Piratów z Karaibów z Indianą Jones - BOMBA. Odgłosy dżungli, głosy postaci, wybuchy i strzały brzmią fantastycznie. Zagadki i łamigłówki trochę słabe ale to napewno się zmieni w części drugiej bo, że taka powstaje nie mam wątpliwości ;P Lara Croft otrzymała straszliwie silną konkurencję. Nie żałuję ani pensa wydanego na ten tytuł. Polecam wszystkim. Obowiązkowy tytuł dla posiadaczy PS3. Idę grać jeszcze raz W sumie znalazłem jeden babol który wku**** mnie niesamowicie - brak możliwości odwrócenia sterowania kamerą (nie mówię o sterowaniu podczas celowania bo to sie da zmienić). Strasznie mnie to irytuje bo przełączając się z trybu celowania do normalnego ciągle się mylę i ciągle mnie zabijają. Żeby bylo jasne lubie grać na "axis Y - inverted" (gałka na dół = kamera do góry). Edytowane 4 Lutego 2008 przez Beck Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi