Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał:

Kurła, ja mam zawsze ciarki jak biorę kukurydziane chrupki do ryja i tak dziwnie skrzypią przy gryzieniu xd to samo jak styropianem się pociera o siebie, albo sztuczną watą

Chyba jakas odmiana nerwicy.

Mam to samo, na samą myśl mnie skręca :bad:

Opublikowano

Jakoś nie mam dziś ochoty na chipsy, ale to chyba nowość, ktoś testował?

37644009_2045448638807659_51746095191451

Opublikowano
19 godzin temu, Metoda napisał:

Flipsy czekoladowe i toffi, cóż to był za sztos :banderas:

Był taki moment, że Flipsy były dostępne w kilkunastu smakach. Pamiętam pomidorowe, albo o smaku kurczaka.

Opublikowano
Godzinę temu, _Red_ napisał:

Jaką przyprawą smakują?

kilkanascie lat temu byly cheetosy w kształcie i o smaku pizzy/hamburgera/hotdogda. No to te lays smakuja identycznie jak te dawne cheetos hamburgerowe.

Oni mają jakas baze przypraw/aromatow i wyciagaja co kilka lat to samo.

Opublikowano
38 minut temu, c0ŕ napisał:

coooo.jp2

No tak było, chyba nawet mniej niż zeta kosztowały. Serowo - cebulowe też spoko były, albo same serowe. Jeszcze były prażynki Flipsy. Z tyłu paczki zawsze było zestawienie wszystkich dostępnych smaków i niektóre nigdy się nie pojawiały w sklepie na osiedlu i zawsze się zastanawialiśmy, gdzie je dostać, bo wiadomo, że jak się miało te 8-9 lat to poza osiedlem był świat zakazany.

comment_1tXc1Tpq7e25zzyKSpkOar0vbPUgRJIt

91bcad5cc3313ee7d657970529a6afa8,62,37.j

Edytowane przez krupek

Opublikowano
W dniu 22.07.2018 o 13:36, c0ŕ napisał:

coooo.jp2

Si, u nas na ośce serowo-cebulowe to był kult, tych słodkich flipsów to ja nawet nie lubiłem. 

Opublikowano

Nie wiem, czy Twoją ośką jest jest Nowy Port, czy Brzeźno, ale w Brzeźnie cały czas funkcjonuje taki spory Super Sam, w którym można dostać oldschoolowe chipsy typu Star, Hyper itd, choć teraz chyba ktoś inny je produkuje. Beka, bo nawet w dużych marketach jak Leclerc, czy Auchan takich już nie ma, a tam mają. Do tego stoi pełno banerów sprzed 20 lat. Człowiek wchodzi do tego sklepu i jakby się cofnął w czasie o 15-20 lat. Nawet wodę w syfonach na wymianę sprzedają.

1149728-Projekt-nowego-planu-dla-Brzezna

Opublikowano

latest?cb=20170715193907

W kaufie, chyba 4 albo 5zl. Niezly patent z przezroczysta torba. Jeszcze nie jadlem, dam znac pozniej.

Opublikowano
W dniu 22.07.2018 o 11:49, sprite napisał:

El Burgerro mega. Dawno tak dobrych Laysow nie jadłem :xboss:

Chipsy o smaku sosu do burgera. No fakt, tak właśnie smakują, ale kto je sam sos do burgera :beksa:

Opublikowano

Jesz pyszne ziemniaczki o takim smaku.

Za to nie polecam tych laysow, nie napisze, że były niedobre, bo to by znaczyło, że miały jakiś smak. Mdłe bez wyrazu.

Grande-Quesadilla.png

Opublikowano

Te serowe smaczniejsze od tych sos hamburgera- pól paczki wyrzuciłem, a te z fotki taki serowy posmak. 

Opublikowano

Burgerowe jak kwaśny keczup, icpanwhuj.

Jak chipsy to tylko sprawdzona sercebula od dziesięcioleci.

Opublikowano

W Oszą promka na Pryngelsy z 5 zł z groszami, zapasik sól&ocet zrobiony :cebula: