Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 399,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Stanąłem ostatnio przed półką z chipsami co by tu wziąć i skończyło się na solonych laysach których nie jadłem od dawna. I chyba najlepszy wybór, a nie jakieś wynalazki.

Czasem człowiek tęski za czasami, jak były tylko te, cebulka, papryka i bekonowe. Szkoda, że dobre smaki są chwilowo, ludzie trują im o to tyłek na FB a oni i tak wypuszczają kolejne nowości które i tak smakują jak masa innych. 

Opublikowano

Ogólnie to wszystkie nowe "mięsne" laysy smakują jak klasyczne bekonowe. No może kurczak jest bardziej ziołowy jedynie.
Ja ostatnio zjadłem kurkowe/grzybowe prosto z pieca i były dosyć chujowe - zdecydowanie najgorsze oven baked. Szkoda, że w dyskontach tak rzadko widać grillowane warzywa, bo są top.

Opublikowano

Pizzowe Crunchipsy całkiem dobre, ciekawa przyprawa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla Żabki to już chyba trzeba nowy temat założyć w Smakoszu, bo oni regularnie dowożą takie nowości.

Opublikowano

Niby od środy. Kurczaka sprawdzę, te wynalazki mango do kosza. Ostatnio mieli dobre- wędzona papryka chyba.

Opublikowano

Kurczak jak kurczak, chyba lekko pieprzny na końcu jezyka. Można sprawdzić, fenomenu nie ma. Chętniej chrupne niż te mango które odpuściłem na początku.

68BDABD5-6DC5-4F7F-8BC4-8C7473E82587.jpeg

EDIT:

W środku kod do KFC, zamawiając dwaTwistery płacimy za jednego- jeden gratis. Jak ktoś chodzi....

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Lays nie przestają zadziwiać z tymi nowymi smakami. Co kolejny to chujowszy, a konkurencja w postaci np Przysnacków, albo Wiejskich Ziemniaczków jest dużo tańsza i lepsza jakościowo i smakowo, moim zdaniem.

Opublikowano

Nie pamietam kiedy kupilem laysy. Jam tylko solone a o tym smaku bardzo dobre, a przede wszstkim duzo tansze, sa czipy z lidla, stokrotki czy Bramurki z Kaufa.

Opublikowano

No w Kaufie to można dostać dobre chipsy z Niemiec, czy Słowacji, których w innych sklepach się nie znajdzie. W chrupkach i chipsach duży wybór mają, tak samo słodycze i napoje.

Opublikowano

W Żabce po 4.99 (mniejsza paczka), w Lildu po 5.99 (większa paczka).

Kody są na czasem na zgrzewach, trzeba szukać :potter:

17 godzin temu, PiotrekP napisał:

@iluck85 te lejsy kfc są w lidlu? 

Edytowane przez Rudiok
Mejm miał rację 0__0

Opublikowano
3 godziny temu, Rudiok napisał:

W Żabce po 4.99, w Lildu po 5.99.

Żabka-Lidl 1:0.

Ale w lidlu przecież jest dużo większa paczka.

Opublikowano
2 minuty temu, sprite napisał:

Ale w lidlu przecież jest dużo większa paczka.

Darth_Vader_Noooo_Banner.thumb.jpg.dbf13755e48a2bdd41bf7979e1d37c8c.jpg

Opublikowano

Dostalem takie chipsy z uk. Nie chcialem najpierw bo jadlem octowe z lidlowego tygodnia uk i byly paskudne, bardzo przesaczone octem, wrecz niejadalne. A te sa swietne, ocet jest lekko wyczuwalny i swietnie komponuje sie z ziemniakiem.

tyrrells-sea-salt-cider-vinegar-40g.jpg

Opublikowano
16 minut temu, Mejm napisał:

Dostalem takie chipsy z uk. Nie chcialem najpierw bo jadlem octowe z lidlowego tygodnia uk i byly paskudne, bardzo przesaczone octem, wrecz niejadalne. A te sa swietne, ocet jest lekko wyczuwalny i swietnie komponuje sie z ziemniakiem.

tyrrells-sea-salt-cider-vinegar-40g.jpg

Ooo, przypomniałeś mi o ich istnieniu. We Francji jest ich sporo w Marks&Spencer i są w pytkę. Smak trufle z solą GOTY. 

Opublikowano

Kupiłem te lejsy i bez szału- smak dawnego kurczaka z pieprzem

A dla kurczakożernych nindży kodzik z paczki: fsshras23y

Opublikowano
W dniu 25.11.2021 o 06:49, Metoda napisał:

KFC, to one mają tylko z nazwy. Na dodatek nie miałem w środku kodu :/

To samo. Upodliłem się nawet rozrywając zgrzew jak jakiś desperat :[

Pieprz ratuje te chipsy.

Opublikowano

Trzeba było pytać ekspedientki w Żabce/Lidlu GDZIE MÓJ KOD KURWA?! To by was uczłowieczyło...

Opublikowano

Tu się nie obejdzie bez pozwu zbiorowego.