Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał(a):

No ale nie warto dopłacać do sprawdzonych pod względem składu i higieny marek :leo:

Dokladnie, tak jak z rtecia w kreatynie od sfd. 

Skarzyl sie ktos ze mu zaszkodzila? Nie, no wlasnie. 

#teamolimp

Chociaz ostatnio jade na takim co w biedrze maja, nie wiem to mlekovita chyba robi? Producent przetworow mlecznych chyba raczej umie w serwatke :)

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 499,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano
W dniu 24.08.2024 o 09:04, Soban napisał(a):

Białko to się kupuje od chłopa z bloku za grosze Great One. Izolat od niego używam do owsianek, a smakowe wpc do nalesnikow i elegancko wchodzi, zero sensacji na kiblu. Nie widze sensu placic za jakies olimpy czy inne gowna tylko dlatego, ze firma wydaje duzo siana na marketing by budowac iluzje, ze betoniary typu karmowski czy slodkiewicz zbudowali muskuły na tym produkcie. Najwieksza beka to z bialka od wk po 90zl za 700g xD

wyszukałem to z ciekawości i wygląda jak typowa "marka własna", czyli suple od chińczyka z naklejoną własną naklejką i elo. jak w produktach największych producentów znajdują się czasem niechciane rzeczy, to lepiej nie myślec co do takich może trafić 

Opublikowano

A KFD jeśli chodzi o jakość wypada słabo? Wydaje mi się, że mają produkty dobrej jakości 

Opublikowano
58 minut temu, Sedrak napisał(a):

A KFD jeśli chodzi o jakość wypada słabo? Wydaje mi się, że mają produkty dobrej jakości 

ja kupowałem tylko WPC Pure i było ok, ale ekspertem nie jestem, bo ostatnia paczka leży już z 4 miesiące ;p 

Opublikowano

Ja głównie WPC 82 wcinam. Raz kupiłem izolat i duży plus, bo świetnie się rozpuszcza i szybko się wchłania, więc przed treningiem nie siedzi na żołądku, ale bez sensu dopłacać imo

Opublikowano
Godzinę temu, Sedrak napisał(a):

Kiedyś w badaniach nie wiem na ile wiarygodnych, wypadało kfd nawet lepiej niz olimp, mniej cukrów i więcej białka na 100g niż deklarowane przez producenta

https://www.badamysuplementy.pl/wyniki-badan-olimp-whey-protein-complex/

https://www.badamysuplementy.pl/wyniki-badan-kfd-premium-wpc-80/

sfd tak wypadło, że typowi grozili sądem i zakazali mu badać swoje suple, od tego czasu chyba nie ruszał ich produktów :reggie:

Opublikowano
9 godzin temu, Shen napisał(a):

kumpela z roboty dzis otworzyła nowe białko allnutrition, nie wiem co to ale sie kurwa rusza :wujaszek:

naturalne białko extra się rusza ;) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 3.09.2024 o 13:12, kanabis napisał(a):

Dokladnie, tak jak z rtecia w kreatynie od sfd. 

Skarzyl sie ktos ze mu zaszkodzila? Nie, no wlasnie. 

#teamolimp

Ja pyerdole, zajebista porada XD Chooj w zanieczyszczenia, ważne że tanie xd

Opublikowano

To byla ironia debilu xd

Opublikowano
12 minut temu, kanabis napisał(a):

To byla ironia debilu xd

To by było zbyt wyrafinowane na ciebie xd Pokaz zdjęcie kreatyny sfd z szafki xd

• 9 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kfd zdrowo popłynęło z ceną białka. Naturalny smak 70zl za 700g :) ostatnio zamawiałem dwa lata temu i dałem 48zl. Poza tym dużo ludzi narzeka na smak i konsystencję, że niby zmieniło się na gorsze. Nie wiem co oni odpierdalaja. Kreatyny już od nich nie kupuje bo odkąd wrzucili wersje Creapure ta ich standardowa poleciała na pysk. Ludzie w komentarzach na Allegro piszą, że puszki przychodzą pootwierane, uchylone sa te folijki pod nakrętką, że niby chemia wali. Z tego względu już ich nie kupuje szkoda mi kasy. Ostatnio wziąłem Krete mono Olimpu i wszystko jest ok i też stosunkowo cenowo dobrze wyszło. A może to konkurencja pisze te komentarze, ale to by musieli kupić żeby wystawić opinię. Ogólnie chujowa. Białko teraz jakbym miał bral to chyba też Olimp bo trochę wkurwili mnie z podwyżką ceny za to naturalne. 70zl to przesada.

Poza tym zamówiłem sobie teraz Tran mollera. Miałem go ostatnio z apteki i nie spodziewałem się żadnych efektów a po tygodniu czułem jakby jaśniej mi się myślało i koncentrowało. Może to placebo albo miałem jakieś braki epa i dha. Do tego wziąłem koenzym q10. W tym wieku trzeba się wspomagać ;) i kiedyś pisaliście tu o omega 3 od Olimpu w puszkach po 200szt. One są nadal na allegro i dalej w tej samej cenie (69zl). Ale skoro wziąłem tran a zależy mi tylko na epa dha to już nie kupowałem poza tym te kapsułki są ogromne a ciężko mi się łyka takie rozmiary od paru lat. Mam jakąś psychiczna blokadę. Parę miesięcy temu szedłem na trening i jadłem czekoladkę z biedry taką co się ciągnie i stanęła mi w gardle. Myślałem że zejdę na chodniku ale jakoś się rozciągnęła i spłynęła. Miękkie nogi mi się zrobiły i serce waliło xD nie polecam.

Opublikowano
7 minut temu, Plugawy napisał(a):

Kfd zdrowo popłynęło z ceną białka. Naturalny smak 70zl za 700g :)

Ja tylko pure wpc od nich biore, 55zł ostatnio płaciłem.

8 minut temu, Plugawy napisał(a):

Poza tym zamówiłem sobie teraz Tran mollera. Miałem go ostatnio z apteki i nie spodziewałem się żadnych efektów a po tygodniu czułem jakby jaśniej mi się myślało i koncentrowało. Może to placebo albo miałem jakieś braki epa i dha. Do tego wziąłem koenzym q10. W tym wieku trzeba się wspomagać ;) i kiedyś pisaliście tu o omega 3 od Olimpu w puszkach po 200szt. One są nadal na allegro i dalej w tej samej cenie (69zl). Ale skoro wziąłem tran a zależy mi tylko na epa dha to już nie kupowałem poza tym te kapsułki są ogromne a ciężko mi się łyka takie rozmiary od paru lat. Mam jakąś psychiczna blokadę. Parę miesięcy temu szedłem na trening i jadłem czekoladkę z biedry taką co się ciągnie i stanęła mi w gardle. Myślałem że zejdę na chodniku ale jakoś się rozciągnęła i spłynęła. Miękkie nogi mi się zrobiły i serce waliło xD nie polecam.

I moller i olimp dobry, o ile jakość nie spadła od czasu jak typek robił badania

https://www.badamysuplementy.pl/omega-3/

Opublikowano

Jo znam tę stronę a Mollera wziąłem bo Pan Tabletka też polecał między innymi i wpadł mi w oko jak byłem przy okazji w aptece. Moja nie daje rady tego przełknąć bo ma rybny posmak, dlatego bierze w kapsułkach.

No właśnie o to białko mi chodzi pisząc o naturalnym smaku. Ono teraz na alle kosztuje 69zl / i kiedyś było chyba w gramaturze 750g a nie 700.

https://allegro.pl/oferta/kfd-pure-wpc-82-bialko-serwatkowe-100-11775397072

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

Smart kosztuje, na sklepie kfd 59zł

70,49 z najtańszą dostawą, więc ze smartem taniej o grosze / chyba że bierzesz ponad 99zl to wtedy darmowa.

Opublikowano

Ja akurat robie wieksze zakupy raz na kilka miesiecy, wiec wychodzi duzo lepiej niz allegro, jeszcze wpadaja punkty

Opublikowano

Ja bialko od dluzszego czasu kupuje mlekovity. Cena, smak, wszystko spoczko. A o jakosc serwatki firmy mleczarskiej raczej nie ma sie co martwic.

Czesto sa na allegro jakies promki na nia

Screenshot_20260327-074622.png

Opublikowano

Smakowo niby słabsze niż kfd, ale nie wiem nie piłem. Za to czasami w polomarkecie na ich punkty jest promocja na to białko i wychodzi 35zl jeśli masz odpowiednią ilość punktów zeby sobie kupon włączyć.

Opublikowano

Ja od prawie roku biorę to białko scitec, Fakt że drogie, ale smak bardzo dobry a chcę czerpać przyjemność z jedzenia a nie męczyć się po taniości. Dostosowana porcja raz dziennie w tygodniku roboczym do owsianki tak wiec pucha starczy na prawie 3 miesiące w moim wypadku.Screenshot_2026-03-27-15-50-29-615_pl.allegro-edit.jpg

Opublikowano

Kosztuje tyle co kfd przeliczając na kg xD a firma chyba lepsza. Mam shaker od scitec i to najlepszy szejker jaki miałem.

Opublikowano

Bialko tylko olimpa, probowalem wiele roznych ale to sie najlepiej rozpuszcza i to w sumie nr 1 kryterium dla mnie. Opakowanie 5 funtow za 55-65 euro, cena na amazonie jak na gieldzie co 15 minut inna. Tych 700g sie nie oplaca kupowac.