Banny 2 656 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 siema Dzis przyszło mi R4, ale bez CD o.O Co z tym fantem zrobić? da rade soft ściagnac jakos z neta? ściagnałem z oficalnej stronki R4 ' R4 V1.18 kernel (English/French/Korean)' i tamte pliczki zrzuciłem na karte, ale nadal nic ciagle tylko napis 'LOADING' POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 http://portablevideogamer.com/2007/03/home...he-nintendo-ds/ tu masz jakies cos, postepuj wedlug tego. Pliki pewnie beda wlasnie na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Jesli wrzuciles soft i masz napis loading to oznacza nie mniej nie wiecej, ze masz podrobke r4. Niestety ale teraz kupic oryginal to niezla sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Sciagnałem oprogramowanie R4 SDHC i wkońcu zaskoczyło, zaraz test gierek itp ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Czyli juz wiesz, ze na 100% masz podrobke r4. Wszystkie sdhc to podroby, R4 team nigdy takiego nie wypuscil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 OK, wgrałem pare romow i śmigają. Podróbka, bad, ale grać + homebrew bede mogl ? Aha i jak wrzucić muzyke/img/filmy, znacyz gdzie to wrzucić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Skeleton 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Wrzucasz gdzie chcesz, ale żeby to odtworzyć potrzebujesz np. moonshella, a i o ile się nic nie zmieniło to moonshell odtwarza filmiki tylko w formacie DPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 <br />OK, <br />wgrałem pare romow i śmigają.<br />Podróbka, bad, ale grać + homebrew bede mogl ?<br /><br />Aha i jak wrzucić muzyke/img/filmy, znacyz gdzie to wrzucić ??<br /><br /><br /><br /><br /> co cie w ogole sklonilo zeby kupic wlasnie R4? Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 R4 w pewnym momencie byl flashcartem No 1 , dlatego pewnie ludziom sie utrwalilo ze to najlepiej kupowac .A spedzic piec minut na google przed zakupem jest ciezko . W koncu im sie utrwali ze nie ma zadnych powodow by kupowac R4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 slyszalem gdzies ze bateria od NDS trzyma dluzej niz PSP (mam oba),ale jak to mozliwe ze na psp ciaglego grania starcza mi na 5-6h,a na NDS po 4-5h konsola pada?Bateria wadliwa?Czy mzoe jednak nds nie trzyma tak dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 To jeszcze zależy od ustawienia jasności ekraników. I nie jestem do końca pewien (może ktoś jest to w stanie potwierdzić?) ale wydaje mi się że przy graniu na oryginałach bateria wysiada mi wolniej, niż przy korzystaniu z M3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Velius - długość życia baterii w NDS zależy też od tego jakiej ładowarki używasz, jeżeli ładujesz konsoklę np. przez USB, to bateria będzie pracować znacznie krócej. Podobnie jest w przypadku nieoryginalnych ładowarek. Co do długości grania - mój DS od zawsze działa znacznie dłużej niż PSP, ale tak jak napisał Heihajin sporo też zależy od ustawienia jasności ekranów - moje nie jest nigdy na najjaśniejszej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 To jeszcze zależy od ustawienia jasności ekraników. I nie jestem do końca pewien (może ktoś jest to w stanie potwierdzić?) ale wydaje mi się że przy graniu na oryginałach bateria wysiada mi wolniej, niż przy korzystaniu z M3. No raczej oczywiste, że "emulacja" przez jakiś sprzęt zeżre więcej prądu, niż oryginalny kartridż. Acekard się chyba reklamuje tym, że żre "prawie tyle samo" energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Ja gram na ustawionej najniższej jasności ekranu i choć może nie liczyłem z zegarkiem w ręku to myślę, że spokojnie ponad 10 godzin bateria mi wytrzymuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 dlaczego niekt nie doradza kupowanie ezflasha? przeciez to chyba najtansze rozwiazanie, 3in1 masz rozszerzenie pamiecie do opery, rumble, gba. myle sie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) Ja posiadam EZ Flasha V już ponad rok. Nie narzekam może ze 2 razy aktualizowałem soft wszystkie gry chodzą bez problemu. Poza tym fajnie ,że można ładować gry z GBA na tego karta 3in1. Używam do tego programu gbaEXPLOADER i z żadną grą niema problemu. Program ten może odpalać też gry w locie tzn. ładuje gry(romy) z GBA na karta 3in1 z 10 razy szybciej niż oryginalny soft. Poza tym pamięć ram mi osobiście najbardziej przydaje się w emulatorach mega drive i neo geo. Emulatory automatycznie wykryją ,że masz ram i korzystają z niego bez problemu. Nie wiem ile kosztuję obecnie EZ Flash czy jest lepszy czy gorszy od innych programatorów. Wiem natomiast ,że gdyby mi się zepsuł to od razu zamówił bym kolejnego. No ale działa na szczęście bez problemu. Edytowane 12 lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2009 elo czym czyscic najlepiej ekraniki ? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 25 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2009 elo czym czyscic najlepiej ekraniki ? :o polecam takie combo: ściereczka z mikrofibry (np http://www.allegro.pl/item560070840_hama_s..._15x16_cm.html) + pianka do lcd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 a folie hori z allegro to podróbki ? ? mocno gorsze sa? zamowilbym jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 a folie hori z allegro to podróbki ? ? mocno gorsze sa? zamowilbym jakieś yup, raz myślałem, że dostałem oryginał, ale jak się później okazało była to wierniejsza kopia z tym podróbkami jest różnie, jedna dużo wytrzyma inna mniej, pure random xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 http://allegro.pl/item566439209_2_x_folia_...p_warszawa.html Ja kupiłem tę we wrześniu i jak na razie folia na ekranie dotykowym sprawuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 a folie hori z allegro to podróbki ? ? mocno gorsze sa? zamowilbym jakieś Wszystko to podróbki, choć prezentują się jak oryginalne. Moja pierwsza taka podróbka była świetna, bez żadnych bąbelków itp. Na górnym ekranie do dziś trzymam, na dolnym mam już nową, bo tamtą zarżnąłem. Nowa zaś... wziąłem dwie sztuki i dobrze, bo jedna od razu do śmieci poszła, w ogóle nie chciała sie przykleić, dopiero drugą mi się udało w miarę dobrze przykleić. Jest też mniej śliska od poprzedniej. Czysta loteria, ale ogólnie rzecz biorąc pół roku ochrony za 10 zł to niezła cena . Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 7 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2009 http://allegro.pl/item566439209_2_x_folia_...p_warszawa.html Ja kupiłem tę we wrześniu i jak na razie folia na ekranie dotykowym sprawuje się świetnie Potwierdzam, folijki z proplay są naprawdę dobre jak na podróby. Moja też już trzyma parę miechów, choć na początku stawiała duży opór przy ruchach i bałem się że wyrzuciłem kasę w błoto, to po paru dniach się wyrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2009 thx za odp, wezme te co Di zapodał cheers Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 Jeżeli jakiś program wymaga wrzucenia plików do katalogu ROOT na karcie to gdzie dokadnie mam je umieścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi