Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ostatnio pograłem trochę w Castlevania: Lament of Innosence. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Drakan na razie odstawiony na półkę, zabrałem się za Timesplitters Future Perfect - świetna strzelanka Cytuj Odnośnik do komentarza
IROwiec 0 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Skończyłem Shadow Of The Colossus, teraz staram się bawić na hardzie i szlifować kondycję na starym zapisie. Poza tym kilka walk w Fight Night 3, od czasu do czasu wyścig w MotoGp 08 i cały czas czaję się na Devil May Cry, które leży i się kurzy. A już niedługo Resident 4 i być może (jak dobrze pójdzie) Okami i przede wszystkim - upragnione ICO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robal_09 1 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jako że mam pytanie nt. jednej gry a nie znalazłem tematu o niej na tym forum, wiec pisząc o tym tu nie będzie OT Zaczalem grać w Shadow of Destiny, stara przygodówke i zdziwila mnie jedna rzecz. Ale po kolei - gra jest japońska, nazwy ulic w tej grze sa niemieckie a na poczatku gry, przed ratuszem wiszą polskie i ukraińskie flagi , nie wiem skąd takie zagranie ? Watpie ze ktos bedzie znal odpowiedź bo gra jest bardzo stara i mało kto pewnie pamieta ten fakt, ale zaciekawiło mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Z flagami to nie mam pojęcia, ale nazwy są niemieckie dlatego, że przecież główny bohater to niemiecki pisarz I jak na niemieckie miasto - Lebensbaum przystało, nazwy ulic są w tym właśnie języku. Cytuj Odnośnik do komentarza
6ju6ri6 0 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Spider- man 3 Tekken 5 Chaos Legion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 FIFA 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Resident Evil 4 na pro, zacząłem jakoś w maju i tak sobie powoli przechodzę ;p FFX odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Headhunter: Redemption, Fatal Frame 2 i Shadow Hearts <ostre klepanie>. Cytuj Odnośnik do komentarza
qkiz-siemce 0 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 od niedawna mam już czwartą PStwo i teraz katuje RE4,Jak&Daxter,Shadow of Rome,Silent Hill4 ) czekam aż po raz kolejny zaliczę FFX i MGS3:SE.... Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Agressive Inline. Za(pipi)ista giereczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Enthusia (bo płytka z gran turismo 3 jest już niegrywalna) Edytowane 6 Października 2009 przez Silver Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Gran Turismo 4 na kierownicy! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Psychonouts... A później długo długo nic. Dzięki Solidny (pan) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiziek 0 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Kingdom Hearts: Chain of Memories. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W Motorstorm Arctic Edge napierdzielam. Gra jest genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Wczoraj ukonczylem Persone 4 (genialna gra), wiec pora zabrac sie za dokonczenie Yakuzy 2, Ace Combat:Squadron Leader i FFXII... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Headhunter: Redemption - totalny średniak i jednocześnie zwyczajna profanacja kultowej jedynki. Pomimo tego, że od początku zapowiadało się na niezłą kichę liczyłem, że z czasem się rozkręci. Ni ch*uja. Cały gameplay opiera się w zasadzie na bieganiu po monotonnych, niemalże identycznych lokacjach (jakieś hangary, ścieki, laboratoria - zero inwencji ze strony designerów), przełączaniu panelów na ścianach i oczywiście na strzelaniu (starcia choć dynamiczne to jednak szybko zaczynają wiać nudą), i tak od jednej cut-scenki do drugiej. O świetnym dodatku z jedynki jakim był motor można oczywiście zapomnieć. Fabuła nie poraża, pod koniec wręcz poraża idiotyzmem, Wade'a za to spieprzyli na całej linii (wygląda jak Ron Perlman), a przez 70% gry sterujemy jakąś idiotką. Najbardziej jednak ubolewam nad stroną muzyczną, część pierwsza miała jeden z najlepszych soundtracków w historii gier (można go ze spokojem postawić obok OST'a z MGS3), dwójka i pod tym względem ssie okrutnie. Generalnie czuje się okropnie zawiedzony. Jedynkę z marszu zaliczyłem 11 razy, w przypadku dwójki jeden raz to dla mnie i tak za dużo. 6/10 Shadow Hearts - odlschoolowy erpeg tylko dla twardzielów. Zarówno system rozwoju postaci jak i walki są strasznie banalne (plus za Judgemend Ring, bardzo fajny patent), fabuła choć mroczna to jednak wyświechtana (oczywiście wszystko w końcu sprowadza się do uratowania świata), a grafikę ze spokojem pociągnąłby starusieńki Psx. Tytuł ten zaliczyłem niejako z obowiązku, w końcu nie wypada zagrać w sequel nie znając pierwowzoru. 5+/10 Fatal Frame II: Crimson Butterfly - porządny kawał giery dla amatorów dobrego horroru. Względem jedynki trochę za mało tu zmian (albo inaczej - nie ma żadnych), a czas gry oraz replay-ability pozostawiają wiele do życzenia to jednak tytuł broni się przegenialnym klimatem i kilkoma naprawdę schizującymi motywami (grając w nocy na podkręconych słuchawkach można...wyzionąc ducha). 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Bully ...coś mnie wczoraj nagle wzięło i po raz kolejny się wziąłem za ten ,jakże genialny tytuł Klimat rozwala Polecam wszystkim mimo iż gra ma ponad 2 lata na karku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamuito 0 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja obecnie gram w Prince of Persie : Piaski Czasu, kupiło się w zestawie to będzie chwilkę w co grać, bo ta gra zła nie jest, a skoro była okazja kupić taniej 3 gry to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Headhunter JEDYNKA - zmywam niesmak po Redemption. Motor rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Tenchu:wrath of heaven. Poki co slabsza niz nowsza fatal shadows. Ogółem to czekając na nowego silent hilla. Do Bullego jakos nie mam ochoty wrocic od ponad roku po 40%tach. "Motorstorm Arctic Edge" to jest na ps2? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Re 4, tryb mercenaries sobie katuje i próbuje zdobyc 5 gwiazdek na każdej mapce, no zabawa jest po prostu niesamowita, Xbox360 z Forza 3 i Assasins Creeed leża sobie w kącie i płacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look-e 1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Spider-man 2 ( świetna gierka; ta wiocha z PC się chowa; szkoda tylko że misji fabularnych tak mało) Ratchet & Clank ( dopiero zabieram się za tę serię i powoli kompletyje zbiór; wymiata) Cytuj Odnośnik do komentarza
konsola 4 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ostatnio skończyłem fahrenheit'a możecie polecic mi podobne gry przygodowe bo nie mam w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi