Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co AKTUALNIE gracie?

Featured Replies

• Odpowiedzi 951
  • Wyświetleń 224,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• GTA: San Andreas       Najbardziej rozbudowane GTA w historii i ostatnie (moim skromnym, ale zawsze słusznym zdaniem  ) tak dobre. Nie ma co się sprzeczać, w dniu premiery ta

• Tytuł przyprawiający o ciarki na plecach. Koszmar, którego nie da się zapomnieć. Jeden z najbardziej przerażających, przygnębiających, najdojrzalszych horrorów w dziejach i to nie tylko na skalę gier

• Jest magia PS2 jak tylko uruchomi sie konsole. Ciezko jest na poczatku znaleźć dobry kąt wychylen dla Neg-Con'a ale juz powoli idzie mi coraz lepiej. Chce zaliczyc cała gre tym padem. Jest za(pipi)isc

Opublikowano

Drakan na razie odstawiony na półkę, zabrałem się za Timesplitters Future Perfect - świetna strzelanka :)

Opublikowano

Skończyłem Shadow Of The Colossus, teraz staram się bawić na hardzie i szlifować kondycję na starym zapisie. Poza tym kilka walk w Fight Night 3, od czasu do czasu wyścig w MotoGp 08 i cały czas czaję się na Devil May Cry, które leży i się kurzy. A już niedługo Resident 4 i być może (jak dobrze pójdzie) Okami i przede wszystkim - upragnione ICO.

Opublikowano

Jako że mam pytanie nt. jednej gry a nie znalazłem tematu o niej na tym forum, wiec pisząc o tym tu nie będzie OT :) Zaczalem grać w Shadow of Destiny, stara przygodówke i zdziwila mnie jedna rzecz. Ale po kolei - gra jest japońska, nazwy ulic w tej grze sa niemieckie a na poczatku gry, przed ratuszem wiszą polskie i ukraińskie flagi , nie wiem skąd takie zagranie ? Watpie ze ktos bedzie znal odpowiedź bo gra jest bardzo stara i mało kto pewnie pamieta ten fakt, ale zaciekawiło mnie to.

Opublikowano

Z flagami to nie mam pojęcia, ale nazwy są niemieckie dlatego, że przecież główny bohater to niemiecki pisarz ;) I jak na niemieckie miasto - Lebensbaum przystało, nazwy ulic są w tym właśnie języku.

Opublikowano

Spider- man 3

Tekken 5

Chaos Legion

Opublikowano

FIFA 2010 :)

Opublikowano

Resident Evil 4 na pro, zacząłem jakoś w maju i tak sobie powoli przechodzę ;p

FFX odświeżam

Opublikowano

Headhunter: Redemption, Fatal Frame 2 i Shadow Hearts <ostre klepanie>.

Opublikowano

od niedawna mam już czwartą PStwo i teraz katuje RE4,Jak&Daxter,Shadow of Rome,Silent Hill4 :)) czekam aż po raz kolejny zaliczę FFX i MGS3:SE....

Opublikowano

Enthusia (bo płytka z gran turismo 3 jest już niegrywalna)

Edytowane przez Silver

Opublikowano

Gran Turismo 4 na kierownicy! ;]

Opublikowano

Psychonouts...

A później długo długo nic. Dzięki Solidny (pan) :thumbsup:.

Opublikowano

Kingdom Hearts: Chain of Memories.

Opublikowano

Wczoraj ukonczylem Persone 4 (genialna gra), wiec pora zabrac sie za dokonczenie Yakuzy 2, Ace Combat:Squadron Leader i FFXII...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Headhunter: Redemption - totalny średniak i jednocześnie zwyczajna profanacja kultowej jedynki. Pomimo tego, że od początku zapowiadało się na niezłą kichę liczyłem, że z czasem się rozkręci. Ni ch*uja. Cały gameplay opiera się w zasadzie na bieganiu po monotonnych, niemalże identycznych lokacjach (jakieś hangary, ścieki, laboratoria - zero inwencji ze strony designerów), przełączaniu panelów na ścianach i oczywiście na strzelaniu (starcia choć dynamiczne to jednak szybko zaczynają wiać nudą), i tak od jednej cut-scenki do drugiej. O świetnym dodatku z jedynki jakim był motor można oczywiście zapomnieć. Fabuła nie poraża, pod koniec wręcz poraża idiotyzmem, Wade'a za to spieprzyli na całej linii (wygląda jak Ron Perlman), a przez 70% gry sterujemy jakąś idiotką. Najbardziej jednak ubolewam nad stroną muzyczną, część pierwsza miała jeden z najlepszych soundtracków w historii gier (można go ze spokojem postawić obok OST'a z MGS3), dwójka i pod tym względem ssie okrutnie. Generalnie czuje się okropnie zawiedzony. Jedynkę z marszu zaliczyłem 11 razy, w przypadku dwójki jeden raz to dla mnie i tak za dużo. 6/10

Shadow Hearts - odlschoolowy erpeg tylko dla twardzielów. Zarówno system rozwoju postaci jak i walki są strasznie banalne (plus za Judgemend Ring, bardzo fajny patent), fabuła choć mroczna to jednak wyświechtana (oczywiście wszystko w końcu sprowadza się do uratowania świata), a grafikę ze spokojem pociągnąłby starusieńki Psx. Tytuł ten zaliczyłem niejako z obowiązku, w końcu nie wypada zagrać w sequel nie znając pierwowzoru. 5+/10

Fatal Frame II: Crimson Butterfly - porządny kawał giery dla amatorów dobrego horroru. Względem jedynki trochę za mało tu zmian (albo inaczej - nie ma żadnych), a czas gry oraz replay-ability pozostawiają wiele do życzenia to jednak tytuł broni się przegenialnym klimatem i kilkoma naprawdę schizującymi motywami (grając w nocy na podkręconych słuchawkach można...wyzionąc ducha). 7/10

Opublikowano

Bully ...coś mnie wczoraj nagle wzięło i po raz kolejny się wziąłem za ten ,jakże genialny tytuł :) Klimat rozwala ;) Polecam wszystkim mimo iż gra ma ponad 2 lata na karku :D

Opublikowano

Ja obecnie gram w Prince of Persie : Piaski Czasu, kupiło się w zestawie to będzie chwilkę w co grać, bo ta gra zła nie jest, a skoro była okazja kupić taniej 3 gry to czemu nie :D

Opublikowano

Headhunter JEDYNKA - zmywam niesmak po Redemption. Motor rządzi :)

Opublikowano

Tenchu:wrath of heaven. Poki co slabsza niz nowsza fatal shadows. Ogółem to czekając na nowego silent hilla. Do Bullego jakos nie mam ochoty wrocic od ponad roku po 40%tach.

"Motorstorm Arctic Edge" to jest na ps2?

Opublikowano

Re 4, tryb mercenaries sobie katuje i próbuje zdobyc 5 gwiazdek na każdej mapce, no zabawa jest po prostu niesamowita, Xbox360 z Forza 3 i Assasins Creeed leża sobie w kącie i płacza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spider-man 2 ( świetna gierka; ta wiocha z PC się chowa; szkoda tylko że misji fabularnych tak mało)

Ratchet & Clank ( dopiero zabieram się za tę serię i powoli kompletyje zbiór; wymiata)

Opublikowano

ostatnio skończyłem fahrenheit'a możecie polecic mi podobne gry przygodowe bo nie mam w co grać.