PRQc 705 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 @PRQc ; Chyba masz dużo czasu skoro w tyle tytułów grasz mi by doby zabrakło. Niestety mam go za mało dlatego od września ukończyłem tylko z 6 gier a na półce jest ich ~45 (zaległych do ogrania na PS2) Cytuj Odnośnik do komentarza
shanhaevel 8 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Aż wstyd się przyznać, ale dopiero teraz skończyłem Shadow of the Colossus. Niezapomniane przeżycie Eee tam wstyd. Ważne, że miałeś z tym dziełem styczność . Ja obecnie z braku czasu jedynie w PES 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Po raz pięćdziesiąty-któryś Resident Evil 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
moulak123 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gta san andreas , gta vice city stories i eye toy play hero Cytuj Odnośnik do komentarza
konsola 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kingdom Hearts Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Fatal Fury Battle Archives vol.2 (trening Billym Kanem w Newcomers), a obecnie zaległe Pro Evo 2011 - zamierzam dłużej pograć, bo od czasu wersji 2009 nie miałem kontaktu z serią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Macieq 0 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) FFX , w sumie dla tej jednej gry kupiłem ponownie , po raz trzeci ps2 Edytowane 7 Maja 2011 przez Macieq Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wieczorkami RE Outbreak oraz czasami GT4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 JAK III- świetny przygodowy platformer z "otwartym" światem! Gra według mnie lepsza niż poprzednie części. Toca Race Driver 3- spodziewałem się czegoś lepszego, grafika znakomita, model jazdy też b. dobry ale gra nie ma czegoś co by przyciągało na dłużej :confused: po 40min nie chce mi się w to grac! W dodatku jeździmy wszystkim czym się tylko da , od gokartów/kosiarek do najszybszych bolidów! Dla mnie patent chybiony, gra utraciła swój charakter (toca 1,2). Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Znouu FM 5, jaka ta gra jest trudna to ciężko sobie wyobrazić!! AI jest inteligetne do przesady, czuje się jakbym grał z jakimś wytrawnym graczem, a jak wciąga! Cytuj Odnośnik do komentarza
fristajlo 7 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) Jak II, uprzednio Jak 1 ,Sly2 i CoD 3 :] Edytowane 9 Lipca 2011 przez fristajlo Cytuj Odnośnik do komentarza
DantePL 10 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Digital Devil saga ! Nie moge uwierzyc ze nie zagralem w to cudo wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
lalQr 0 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 FF XII ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mercenaries: Playground of Destruction Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Aktualnie na blacie Maximo: Ghosts To Glory, klimat przywodzi na myśl genialnego MediEvil z szaraka, ogólnie świetnie spędza się przy tym tytule te deszczowe wieczory. MEGA pozytywnie zaskoczyła mnie ta gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Big_Borsuk 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 FF XII i Okami, obie całkowicie po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Killer7 Byłem pewny, że kiedyś grałem już ale kojarzę tylko niektóre elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 GT4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Po raz kolejny odpaliłem Okami, ta gra cały czas wygląda fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Porwałem PS2 młodszemu bratu, wydałem dwie stówy na MGS2S + MGS3S i... gram jak szalony . PlayStation 2 jest nieśmiertelne, to najlepsza konsola wszechczasów. Xbox 360 leży i się kurzy kiedy ja przemierzam Big Shell i poważnie rozważam inwestycję w kolejne gry na konsolę, której w sumie nie mam . Tak więc, aktualnie: Metal Gear Solid 2: Substance W kolejce czeka Metal Gear Solid 3: Subsistence. Kocham tą grę tak bardzo, że zastanawiam się, czy warto psuć sobie obraz w mojej głowie kolejnym przejściem. Ale wiem jedno: gdybym stracił pamięć, cieszyłbym się przynajmniej z tego, że mógłbym to wszystko (MGSy) przeżyć jeszcze raz. Bo choćby niewiadomo jak długo czekać między kolejnymi powrotami do ukochanych gier, zawsze najważniejsze będziemy pamiętać i nie przeżyjemy już choćby 50% tego, co na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Porwałem PS2 młodszemu bratu, wydałem dwie stówy na MGS2S + MGS3S i... gram jak szalony . PlayStation 2 jest nieśmiertelne, to najlepsza konsola wszechczasów. Co ty nie powiesz? Ja bawię się w Mafie, cholernie zwalony port z PC (jak mafia 2 ) ale mimo tych niedoróbek i braków co do wersji PC gra się przyjemnie:) Męczę też Burnout:Dominator który jest rewelacyjny, grafika to już ocena 11/10 w możliwościach PS2! Najlepsza cześć tej serii jak dla mnie. Również Soul Calibur III pomaga zapomnieć o ponownym kupnie PS3 dzięki FENOMENALNEJ oprawie graficznej, pierwszy raz gram w tą serie na PS2 i na pewno to nie Tekken ale podoba mi się bardzo, szkoda ze nie mam z kim grac:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Aktualnie kolejny raz zbieram się za maraton z MGS1-3. Mam plan żeby nie zabijać jak nie trzeba (tzn. prawie wcale). Niedługo premiera MGSHD więc pewnie się nie wyrobie ze wszystkimi częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Jakiś czas temu skończyłem MGS2:S, teraz gram w Metal Gear Solid 3: Subsistence. Cały czas zabieram się do podsumowania moich przemyśleń nt. MGS2 w odpowiednim temacie, ale nie mogę się za to zabrać kurczę. W kilku słowach: genialna gra. 9+ jak dla mnie. Mimo nie-kierowania Snake'iem (co osobiście uważam za ciekawą zagrywkę). Najbardziej niezrozumiana produkcja ever. A teraz MGS3, na początku trochę się wlokłem (jak to zawsze bywa, za pierwszym przejściem też nie byłem zachwycony przez jakiś czas), dzisiaj 4h jak z bicza strzelił . Przeszedłem z tych jaskiń po walce z Ocelotem do praktycznie momentu, w którym Snake zostaje schwytany. Mimo, że darzę tą grę ogromnym sentymentem, sporo zdążyłem zapomnieć. Beksy na koniec raczej nie przewiduję, ale i tak będzie to niesamowite przeżycie. Dla mnie gra życia, 11/10. Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tekken 4 z kumplami. Codziennie po 3 h :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
proogresywny 0 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Devil May Cry po raz N-ty. Devil May Cry 2 po raz N-ty... no i w Okami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi