Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Rayos a gdzie jadałeś? Bo ja zwykle wpadałem do Due Torre na slice`a i piwko pizza była tam syta, tania i smaczna A co do pizzy z Bolonii to Dobre warunki sanitarne muszą tam być, jak zaraz po wyjęciu z pieca tyle pleśni
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Bizon ta srodkowa to wyglada prze.(pipi). Pewnie tez tak smakowala. ale bym o(pipi)lil
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l No kurde teraz to już nie wiem, ratuj Standby napisz dokładnie jak może a jak nie może wyglądać pizza, bo mieszkasz we Włoszech.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l mialem na mysli ze wyglada super i pewnie tak smakuje. A wygląda super w porownaniu do tego guwna co wrzucal grzybiarz i bluber.
Opublikowano 2 sierpnia 20168 l Pizza ma generalnie smakować a nie wyglądać, chyba że ktoś jest z tych chorych poj ebow co fotografują jedzenie i wrzucają do internetu.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l nie ma to jak polaki się kłócą jak powinna wyglądać potrawa kuchni włoskiej największy grzech pizz w pizzeriach u nas to marnej jakości składniki, wrzucone na kupe jeden na drugi, bez ładu i składu, idziesz do lokalu i zamawiasz pizze z 15 składnikami i oczywiście sosem czosnkowym
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Jadłem parę razy te niby prawdziwe włoskie pizze no nie powiem dobre, ale jednak wolę o(pipi) placka z pizzy hut na grubym cieście, jestem januszem.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Rayos a gdzie jadałeś? A bo ja wiem, ja zwykłym turysta na wakacjach byłem i stołowałem się w pobliżu centrum/tych głównych ulic przy rynku nie zwracałem uwagi na nazwy na szyldach tylko na menu i jakość wystroju i obslugi, żeby nie było ze plebejusze z polonii jedzo tylko w biednych knajpach
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Grzybiarz zapodaj typom z tej nowej pizzeri jak powinny wyglądać placki na dowóz https://www.buzzfeed.com/lindsayfarber/these-pizza-delivery-fails-will-destroy-you?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=.llB3YJJlP#.hqPyA112n
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Są ludzie, dla których to jest prawdziwa pizza: I CO TERAS!?!? Ale bym takie coś teraz w(pipi)ił. Przypomniało mi się dzieciństwo i pizza jaką nam starzy serwowali; w (pipi) grube ciasto i tona dodatków.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l W sumie raz na jakis czas nie zaszkodzi. Tylko mam wrazenie, ze te polskie pizze z sosami i tona dodatkow, ktore serwowano/serwuje sie w pizzeriach mialy swoje poczatki wlasnie w domowym zaciszu.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l a co jest zlego w pizzy z ogromem dodatkow? sam preferuje pizze na cienkim z raczej skormna iloscia warzyw itd itp, ale nie pogardze tez raz na pol roku (pipi)itna pizza z milionem dodatkow
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l jak hejtuja duzo dodatkow, a niech rzuci kamieniem pierwszy ten co nigdy sie nie w(pipi)il jak zamawia pizze np z salami czy szynka, a tam na placku dwa plasterki, pewnie konsolamaniaki wtedy jeszcze napiwek placa
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Pizza z dużą ilością dodatków to zło, ale już burger musi mieć 30cm wysokości, bo jak mniej to bieda
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l a co jest zlego w pizzy z ogromem dodatkow? Nie wiem, moze to ze smakuje jak leczo? Albo bigos? Albo ze ciasto przemaka od sokow? A sosik czosnkowy do tego?
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l To ja też jestem januszem, bo polska pizza > włoska pizza oczywiście jeszcze zależy gdzie sos czosnkowy na plus
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Najlepsza pizza to taka, która smakuje danej osobie, Jedni wolą neapolitańskie z pieca opalanego drewnem, innym smakuje Ristorante z mikrofalówki. To, że takim nie podaje się ręki to inna sprawa.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l A jak jeszcze napity albo upalony to nawet no-name z biedronkowej chłodni wejdzie.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Jakies 10 dni temu zostalo mi polowa pizzy. Zamrozilem. Wczoraj zrobilem ja w piekarniku. Rewelacja, obiad z glowy mialem. 1 raz tak robilem bo kiedys jakiś znajomy mowil, ze zawsze jak im zostanie to mrozi. Polecam
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.