Opublikowano 28 października 201311 l Zależy od gry. Niektóe będą wyglądaly troszkę lepiej, niektóe gorzej. Jak wspomniałem, niepotrzebne kombinacje.
Opublikowano 20 listopada 201311 l Nie mogę się połączyć z PSN (nawet przez stronkę PSN), wyskakuje mi że hasło lub identyfikator nieprawidłowy. Co to może być? Edit: Ok problem rozwiązany (thx Szczurek), jakby ktoś go jeszcze miał: http://www.eurogamer.pl/articles/2013-11-21-sony-zapobiegawczo-zresetowalo-czesc-hasel-w-europejskim-playstation-network Edytowane 21 listopada 201311 l przez _daras_
Opublikowano 29 listopada 201311 l Pytanko - czy buzzery z ps2 działają z ps3? Ceny bezprzewodowych to kosmos normalnie....
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Wczoraj przy logowaniu z poziomu konsoli PS3 pojawił się komunikat o zmianę hasła. Dlaczego? Zmiany dokonałem wszystko śmiga ok.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Parę dni temu były ataki na serwery Sony, więc zresetowali niektórym hasła. Musiałeś chyba dlugo nie włączać konsoli.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Parę dni temu były ataki na serwery Sony, więc zresetowali niektórym hasła. Musiałeś chyba dlugo nie włączać konsoli. Jeśli 2 dni to długo to tak Dzięki za info. Edytowane 7 grudnia 201311 l przez a_di1
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Musiałeś się długo nie logować. To było już z dwa, może i trzy tygodnie temu.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Musiałeś się długo nie logować. To było już z dwa, może i trzy tygodnie temu. Jak odpalam PS3 to mam auto logowanie zatem 2 dni to nie dwa tygodnie. BTW w innym temacie znalazłem coś takiego http://uk.ign.com/articles/2013/12/06/hacked-psn-accounts-used-to-make-fraudulent-charges
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Parę dni temu były ataki na serwery Sony, więc zresetowali niektórym hasła. Musiałeś chyba dlugo nie włączać konsoli. To chyba jakiś nowy problem, bo ja logowałem się wczoraj a dzisiaj musiałem zmienić hasło.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l A co ma do tego FIFA? Ostatni raz grałem w '13, wieki temu a hasło musiałem zmienić.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l A co ma do tego FIFA? Ostatni raz grałem w '13, wieki temu a hasło musiałem zmienić. Czytaj http://www.psu.com/a021881/PSN-password-resets-apparently-prompted-by-FIFA-14-Trading-Card-exploit Może grałeś w demo nowej fify, może nie tylko powiązanym z 14 zmieniali.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Dziś mi przyszła PS3 Fat goła bez niczego. Nigdy wcześniej nie miałem takiej wersji i dziwi mnie wejście pod zasilanie . Wtyczka jak do PC. W slimie mam standardowy przewód a tu.... zdjecie poniżej. Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Fajny był ten pstryczek w Facie W ogólę dizajn taki "dorosły", Sklimka brzydka, a SuperSlim jeszcze brzydsza.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Podłaczyłem przewód od projektora i niestety chyba dead, nie zapalają się żadne kontrolki
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Są jakieś szanse abym się dowiedział jaki dysk jest w konsoli bez rozkręcania jej? Nic nie pisze pod nią prócz CECHC04
Opublikowano 12 grudnia 201311 l Ale jak to jaki? Marka? Model? Pojemność? Z dupy walisz jakieś pytania/stwierdzenia i się trzeba domyślać. Tak samo z wejściem na kabel. Co Cię w nim dziwi? FAT miał takie wejście. Czego się spodziewałeś? Wtyczki DIN? Edytowane 12 grudnia 201311 l przez Emtebe
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Dziwiło mnie bo fata nigdy nie miałem, po drugie ty zadajesz pytania beznadziejne jakbym wiedział jaki ma dysk bym nie pisał, dlatego zapytałem czy według tego kodu/symbolu coś odczytamy. Ach ta młodzież,
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Ale zapytałem co chcesz wiedzieć na temat dysku? Jaki to model? Pojemność? Bo niektórych rzeczy dowiesz się z opcji systemu w XMB. Sprawdź w systemie jaką ma pojemność, być może to stary fat w którym były dyski 40GB. Mam taki model konsoli i wyjęty z niej dysk, to bym Ci podał jakiej jest firmy/jaki model. Bo po symbolu nic się nie dowiesz. Ale, ale... Jaki jest problem byś sam to sprawdził poprzez wyjęcie zaślepki i wyjęcie dysku? Przeciez to 5 minut roboty. Na zaślepce nie ma żądnych plomb, ani nic co by ją zabezpieczało. Na dysku też. No i dzięki za odmłodzenie, ale młodzieżą byłem wieki temu Edytowane 13 grudnia 201311 l przez Emtebe
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Jaki to problem zdjąć klapkę i odkręcić jedną śrubkę? Wysunie się HDD i masz tam jego model, pojemność, sn, nawet fw... A co do kabla to już mnie zamurowało. Tak, to "taki jak do PC". Edytowane 13 grudnia 201311 l przez Berion
Opublikowano 20 grudnia 201311 l mam problem z podłączeniem PS3 do telewizora sony... proboje przez HDMI, proboje normalnym kabelkiem, konsola na ON, ale nie wiem czemu, ale nie wyswietla sie obraz, dźwięk, nic, przelaczam na rozne kanaly AV/HDMI i dupa. o co chodzi? tym bardziej jak kiedys mialem podlaczone bylo wszystko ok..