Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty 4

Featured Replies

Opublikowano

W newsie z poprzedniej strony jest napisane,ze bedzie to caly tydzien,a nie tak jak w przypadku X360 tylko weekend.

No i rozpoczelo sie,XP faktycznie liczony podwojnie,ale cena mapek chyba pozostala ta sama :(

Edytowane przez przegraj_kowal

• Odpowiedzi 751
  • Wyświetleń 182,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Owszem, 4 cały czas urywa jajca przy brodzie, taki zacny szpil z niej jest!

• SIema. Zapraszam wszystkich chętnych grających samotnie czy też w klanie, do zapisania się w VI Lidze CoD4 "Powrót". Regulamin, zapisy oraz wszelkie info dostępne pod linkiem: http:/

• Sorki, ale musiałem to wrzucić. Najlepszy montage jaki kiedykolwiek widziałem :o

Opublikowano

Dziwna sprawa... kumpel od wczoraj ma CoD4 i gra online. Wbije np 2-3 lvl, wychodzi do singla i potem jak znowu wejdzie w multi to wyskakuje mu komunikat ze jego lvl zostal zresetowany do 1lvl. I tak za kazdym razem.

EDIT: Jednak nie musi nawet do singla wychodzic... Mial ktoa cos takiego lub wie o co chodzi?

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Witam. Mamy pytanie. Dzis nabylem COD 4 :GOTY wszystko ladnie cacy tylko jak dostac te dodatkowe 4 mapki pomoze ktos?

Opublikowano
Witam. Mamy pytanie. Dzis nabylem COD 4 :GOTY wszystko ladnie cacy tylko jak dostac te dodatkowe 4 mapki pomoze ktos?

A to w GOTY nie ma odrazu tych mapek ?? Wejdz do private match i przejrzyj mapki. Jeśli są to ok. Te mapki są tylko do multi i niestety samemu (procz priv. match) nie można ich wybierać.

@Edit

|

|

V

Oo nie wiedziałem :) Myślałem że wytłoczyli nowe już z dogranymi mapkami.

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

W instrukcji masz napisane gdzie się połączyć na jakiej stronie i wklepujesz ten kod z dołączonej kartki. A później już mapki same się ściągają .

Opublikowano

Okładka jest inna niż ta z aukcji?

Jesli nie ma nic na okładce a w środku nie ma kartki z kodem to.. masz zwykłą wersję.

Opublikowano

Z tego co widac gra jest nowa... wiec musi byc ta karteczka. Chyba, ze w wersji USA kod jest napisany gdzies indziej.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Może sprzedający nie zapodał tej wkładki do opakowania z grą. Napisz do niego ,żeby to ustalić. Kody muszą być .

Opublikowano

No, ale jeśli to nówka, w folii to takie coś nie mogło mieć miejsca bo to jest w pudełku razem z instrukcją.

Opublikowano

A czy majac wersje US mozna zapraszac do gry graczy majace wersje PAL ?

Opublikowano
A czy majac wersje US mozna zapraszac do gry graczy majace wersje PAL ?

:yes:

Opublikowano

Czy jak moj brat ma GOTY z EU a ja Normalną z USA to jak poda mi kod to razem da radę grać na nowych mapach?

Opublikowano

Czy jak wymienię moje COD 4 na COD 4: GOTY to przepadnie mi cały zdobyty honor? (35 aktualnie)

Czy macie jakieś najlepsze ustawienie broni + perki? Jakie uważacie za najlepsze? Ja używam akutalnie takich;

1. G3 - Granatnik, Uav Jammer, Deep Impact

2. Mp5 - Celownik Laserowy, 2x RPG/ 3x Flash (w zależności od mapy), Stopping Power, Deep Impact

3. Sniper - Dragunov + celownik - Pakunki Claymure, Uav Jammer, Lepsze płuca:)

4. M4 - Celownik scope, Claymure, Uav jammer, Stady Shot (lepsza celność)

5. AK47 - Granatnik lub Celownik, 2x RPG (jeśli nie mam granatnika), Uav Jammer (stop Power), Deep Impact (steadyshot)

Opublikowano

1.AK47 i tłumik,UAV,ciche biegnie i 2 miny

2.Snajperka M21,UAV,głeboki wdech i 2 miny

3.Scorpion i tłumik,UAV,ciche bieganie i 2 miny

Innymi nie gram

Opublikowano

Ja z każdego typu broni mam ulubione wybrane:

- Karabiny - AK47 + 2 claymore, UAV Jammer, Dead Silence

- Pistolety maszynowe - AK74 + 3x flash, UAV Jammer, Dead Silence

- Ciężka broń, której używam bardzo rzadko (chyba, że denerwują mnie camperzy to lubię tak serią przez ścianę potraktować takiego delikwenta :D) - M249 + 3x frag, UAV Jammer, Dead Silence

- Strzelby - M1014, 3x flash, UAV Jammer, Dead Silence

- Karabiny Snajperskie - M40A3/R700 + 2 claymore, UAV Jammer, Dead Silence

Tłumików nie używam bo lubię odgłos strzału z kałachów (:P) i nie uważam tego za rzecz potrzebną, ale szanuję to, że inni nie biorą bo faktycznie czasem pomaga :)

Opublikowano

Bo jak nie masz tłumika to ci UAV i ciche bieganie się nie przyda na wiele :P

Opublikowano

Oj Litwin, tu się nie do końca zgodzę. Nie mam tłumika bo wtedy broń jest sliniejsza, a UAV i ciche bieganie mam po to, żeby dostać się na tyły wroga :) Zapytaj o to Alu, który używa tych samych perków z mp5 a tłumika nie zauważyłem (oczywiście na killcam jak dostałem podczas 1vs1 150:20) :D

Edytowane przez Tomasson225

Opublikowano

Ale jaki jest sens cichego biegania i UAV skoro zaczniesz strzelac bez tłumika i na słuch można ciebie namierzyć?Wczoraj byłem u kumpla ale coś na mecz nie wyszedł :P

Opublikowano

Na hardkorze i tak nie ma radaru, więc bez tłumika da się obejść :)

Opublikowano

To ja jedyny gram wtedy na słuch :P poza tym nawet na hardcore po strzale jak ktoś włączy radar widac twoją pozycje,a dzieje się to wmiare czesto.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Ja też gram na słuch, a jak przeciwnik włączy radar to wtedy nie strzelam :P Otwieram wszystkim plecy nożem :D

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Nauczyłem się już strzelać bez red dota więc mi tłumik nie przeszkadza,inna sprawa że Scorpion i AK47 ma bardzo dobre muszki.