Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 464,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No fantastyczne te Bronie, po wyjściu z kina miałem mocny zarzut w kierunku cinema city że jakoś obrazu była tak fatalna że w ciemnych scenach wszystko było szare, ale w trakcie powrotu obejrzałem reckę RLM i tam zrzucają to na twórcę. No trochę przesadzili, scena koszmaru głównego bohatera to była jedna wielka papka.

A sam film wspaniale trzymał się kupy, tam gdzie w trakcie znajdywałem dziury, to film zaraz to wyjaśniał, zostaje w zasadzie jedna bzdurka

Spoiler

W dobie kamer przy drzwiach, tak się dziwnie okazało że akurat na ulicy przed domem Alexa nie było żadnych które by złapały grupkę 17 dzieciaków, tym samym wskazując gdzie ich drogi się łączą - jedyne wyjaśnienie takie że federalni widzieli to, byli w domu Alexa, już sprzątniętym i jak nic nie znaleźli to odpuścili. No i nawet jak nie ma kamer, to od czego są psy, przecież zapach dzieciaków z każdego domu prowadziłby dokładnie w jedno miejsce.

Opublikowano

Podobno niedługo w polskich kinach. Horror, i to ponoć mocny, miejscami przytłaczający, opowiadany z perspektywy... psa. Tiaaaa, pamiętam jak Disney realizował jakieś filmy z psami grającymi w kosza, w piłkę nożną, siatkówkę: takie typowe odmóżdżenie family friendly, mocno infantylne i śmieszkowe dziś - lubiało takie cosik w sobotę rankiem puszczać TVP na swojej ramówce.

... A tu proszę pies świadkiem zjawisk niewypowiedzianie mrocznych. XD... Must See ASAP!

Opublikowano

Wjechało kilka nowości na torrenty, Together polecam

Opublikowano

Dzięki, wpadną seanse w weekend.

Opublikowano
38 minut temu, Sep napisał(a):

No nie jest dobrze.

Opublikowano
7 godzin temu, Sep napisał(a):

Dobrze, że juz długo po premierze remake'u gry, bo Bloober musialby iść do sądu z pozwem za antyreklamę.

Ale to, że trailer chujowy to nie znaczy, że film będzie, wierzę do końca w Gansa.

Opublikowano

Fatalnie zmontowany trailer i gdyby nie Piramidogłowy, bo bym się nie domyślił, że to ekranizacja drugiej części. Ktoś chyba zapomniał, że robi film dla fanów serii, a nie dla dzieciaków oglądająych shortsy na youtube. Ale podoba mi się James budzący się w głębokiej kałuży, Gansowi chyba siadło zakończenie In Water i teoria o pętli gayos

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Najbardziej na trailerze rozbawiło mnie określenie Gansa jako "visionary director" czy jakoś tak - gość jest znany głównie z adaptacji Silentów (z czego ta druga wygląda obecnie dosyć zabawnie na tym teaserze) i "Bractwa wilków", którego wizjonerstwo polegało na próbie podczepienia się pod trend na matrixowe walki w filmie o XVII-wiecznym badaczu i Indianinie XD

Opublikowano

Ten please dont Feed The children to od córki Spielberga. Straszny szajs. Ostatnio to oglądałem

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Koszmar minionego lata w sumie to kopia jedynki. Na pewno lepszy od dennej dwójki, ale ciężko mi to polecić z czystym sumieniem.

Opublikowano

Dobry pomysł... lub nie. Obiło mi się o moje ,,patrzałki" pewien cholernie dziwny film, jedno z najbardziej wpływowych dzieł w historii horroru, thrillera/suspensu etc., i to będące przykładem... bodaj kina niemego: ,,Furman Śmierci".

Produkcja ta jest dostępna na jednym z tych ,,z linkami serwisów do ściągania i własnego użytku" xD, w jakości 4K i systemami Dolby. Tiaaa: o ,,dobry pomysł" w przypadku Furmana Śmierci chodzi mi o to, czy opłaca się oglądać tak klaaaassyczny film odrestaurowany jako tako do jakości 4K, HDR10 etc., czy raczej wziąć ,,gorszą" wersję, aby film nie stracił uroku.

13 godzin temu, Sep napisał(a):

Ten pierwszy ,,Silent Hill" z Seanem Beanem... totalny sztosik. Cierpki, trudny, gęsty klimacik, świetna realizacja i dobrzy aktorzy, no i efekty specjalne płynnie scalone z filmem. Trzeba sobie przypomnieć. :P

Opublikowano

Ale nędzne zakończenie TOGETHER, film tak dobrze się rozwijał, a na koniec efekty i twist z 4-rzędnego odcinka "po tamtej stronie".

Dobrze że obejrzałem z rumem, bo w kinie bym żałował.