Opublikowano 23 grudnia 202523 gru Takie okołoświąteczne zastanowionko, sam nie wiem czemu akurat taka rozkmina przyszła mi na myśl: Krzyk 7 z premierą w 2026 roku, to wiemy... Ale tak się zastanawiam czy tak kultowy slasher, to zasłużone dla gatunku Uniwersum... kiedykolwiek się po prostu skończy? Teoretycznie motyw Ghostface'a jest tu prawie że symbolem, ideą bezwzględnego mordercy, którego tożsamości przeważnie nigdy nie znamy... aż do finału danego filmu z seri. I tak... można ciągnąć ten cykl kolejnych filmów z ,,Krzyku" w nieskończoność. To samo tyczy się "Halloween", "Piątku trzynastego", czy "Koszmaru z Ulicy wiązów".... Ale znając mnie pewnie i tak pójdę na Krzyk 6, 7, 8 do kina... A potem jeszcze będę myślał o steelbooku 4K PL takich produkcji. XD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czytałem wczoraj, że niby straszny kasztan, ale trailer zle nie wygladahttps://www.filmweb.pl/news/Plotka%3A+%22Mumia%22+nie+spodoba%C5%82a+si%C4%99+na+pokazach+testowych.+Studio+odcina+film+od+marki-164662