Opublikowano wtorek o 17:172 dni Gdyby nie tytuł, to po tej zajawce pomyślałbym że to kolejny horror o zombie albo innych zarażonych. Ale czekanko jest
Opublikowano wtorek o 20:382 dni A mnie się podoba to co widzę. Fajny motyw widoczny w 0:55 z lewitujących człowiekiem - przypomniały mi się duchy z SH4. Poprzedni Evil Dead Rise jakoś mnie nie porwał, ale po tej scenie widzę potencjał. Edytowane wtorek o 20:392 dni przez Wojtq
Opublikowano środa o 11:191 dzień Z serii ,,Martwe Zło" oczywicha króluje w moim gustomierzu na 1ym miejscu: ,,Evil Dead II". Potem część 1-sza a na trzecim miejscu ,,Martwe Zło - Przebudzenie" od Lee Cronina. Tak, horrory jatko-podobne, xD, ostatnio w watchingowaniu u mnie leżą. Preferuje bardziej lżejsze, ,,napięciowe" i suspenso-podobne produkcje. Może wrócę do Slasherów pezy okazji zaległości takich jak seria ,,Krzyk" i niektóre części ,,Koszmaru z Ulicy Wiązów". W planach z obecnych horrorów u mnie m.in. ,,Tajemnica Marrowbone".https://www.filmweb.pl/film/Tajemnica+Marrowbone-2017-779051