Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 3

Featured Replies

Opublikowano
Nie no z tą Karmą to wiedziałem, ale grałem już trochę a nie chciała wskoczyć z neutral na good, choć nie zabijałem ludzi tylko potwory itp...

Przed Megatonem i Rivet City leżą chłopki, jak dasz im czystej wody to dojdzie Ci trochę dobrej Karmy. W Megatonie jest też narkoman, Leo Stahl chyba, jak z nim zagadasz i pomożesz wyjść z nałogu to tez trochę Karmy dostaniesz.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 233,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja w f3 gram od premiery czyli jakieś 5 lat. Dopiero niedawno skońćzyłem wątek główny i czasem wracam do pobocznych. Nie pozbęde się tej gry nigdy bo mi się bardzo dobrze w nią gra i chyba podświadomi

• Na dniach premiera,więc okaże się jaki jest F3. Na razie wszystko wygląda cacy. Jeśli będzie się grało tak przyjemnie jak w Oblivion'a to już cieszę michę. Must have dla mnie i znów setki godzin grani

• Swoboda, swobodą ale przydałoby sie troche urozmaicenia choćby wizualnego np. miejscówek która uchowała sie choćby po kataklizmie.Dla mnie przez to było dosyć mdłe, zero zaskoczeń i wraz z końcówką

Opublikowano

w rivet masz tez kosciol jak dasz datek to ze skrajnego bandyty zrobia z ciebie swietego.

a tak btw,gra zmiotla mnie na dlugo,brakuje mi tylko 13 figurek do calaka,a i tak zaczne wszystko od poczatku.

jsli ktos ma problemy albo chce szybko osiagnac 20stke,przechodzic na veryeasy a przy hackowaniu i wlamach zmienac poziom na najtrudniejszy.najpierw otwierac drzwi a potem hack terminala co daje podwojna korzysc.

Edytowane przez kylo31

Opublikowano

Kurcze, mam problem z questem "You Gotta Shoot 'Em in the Head", mianowicie nie wyskakuje mi odpowiednia opcja dialogowa gdy gadam z Crowleyem :( Jak gadałem z nim to wyskakiwało m.in. że zabiłem A. Tempennego, ale nie przez strzał w głowe, za co dostałem 25 caps, ale questa nie rozpocząłem... Miał ktoś podobny problem ?

Opublikowano

czy ktoś mi powie czy w wersji francuskiej można zmienić język na angielski?

Opublikowano

Mam problem w Paradise Falls,nie wiem jak przekupic kolezke ktory pilnuje dzieciaków .Poszedlem do niego za wczesnie i teraz kolezka mnie spławia za kazdym razem jak probuje zagadac.Jest jakis sposób?

Opublikowano
Kurcze, mam problem z questem "You Gotta Shoot 'Em in the Head", mianowicie nie wyskakuje mi odpowiednia opcja dialogowa gdy gadam z Crowleyem :( Jak gadałem z nim to wyskakiwało m.in. że zabiłem A. Tempennego, ale nie przez strzał w głowe, za co dostałem 25 caps, ale questa nie rozpocząłem... Miał ktoś podobny problem ?

Ta, wygląda na to, że Tenpenny'emu zdarza się zginąć bez naszej ingerencji. ;/ (spada z tego swojego balkonu czy coś)

Opublikowano

Może w czasie questa z wiezą

pomogłeś ghoulom dostać sie do wiezy.

Opublikowano
Mam problem w Paradise Falls,nie wiem jak przekupic kolezke ktory pilnuje dzieciaków .Poszedlem do niego za wczesnie i teraz kolezka mnie spławia za kazdym razem jak probuje zagadac.Jest jakis sposób?

a nie zacząłeś czasem questa "stricly business"? pozostaje load game

Opublikowano

Wiadomo w koncu kiedy premiera pl?

Opublikowano
Wiadomo w koncu kiedy premiera pl?

Chcialem zadac dokladnie to samo pytanie.Poki co na stronie Cenegi jest napisane, ze premiera w styczniu.Ma ktos z Was dokladniejsze informacje?

Opublikowano

Ja wysłałem maila w poniedziałek i odpowiedzi nie uzyskałem...

Opublikowano

Ehehe nabrałem was ;) Panowie jedna sprawa - Cenega ma w du.pie każdego kto się pyta o datę premiery wydawanych przez nich gier. Oni nie mają nic do powiedzenia i olewają każdego maila od potencjalnych klientów. To moja ulubiona firma w Polsce. Profesjonalizm od nich bije na kilometr.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano
Ehehe nabrałem was ;) Panowie jedna sprawa - Cenega ma w du.pie każdego kto się pyta o datę premiery wydawanych przez nich gier. Oni nie mają nic do powiedzenia i olewają każdego maila od potencjalnych klientów. To moja ulubiona firma w Polsce. Profesjonalizm od nich bije na kilometr.

Napisałem wczoraj, no i dziś odpowiedź(z tym że ja pytałem sklepu cenegi):

Prawdopodobna premiera to 2 połowa stycznia. Co do konkretnej daty nie otrzymaliśmy jeszcze komunikatu od producenta gry. Pozdrawiam

:lol:

Edytowane przez A.L.I

Opublikowano

Ja kontaktowałem się, z nimi po ENG premierze,

Odpowiedzieli ze premiera w listopadzie xD

Już nie czekam na PL ...

Opublikowano

Plotki i ploteczki :E

W pewnym sklepie internetowym widnieje info:

"Gra zostanie rozesłana do klientów gdy Cenega wypuści na rynek spolszczenie do danej gry - prawdopodobnie do końca Styczeń 2009r."

Może mają chłopaki jakiś kontakt z Cenegą , w każdym razie robi się nieciekawie.

Opublikowano

Przeciez jakos w polowie listopada mowilem, ze spolszczenie bedzie (jak dobrze pojdzie) w lutym/marcu . Nie sluchacie mnie ... :(:lol:

Ps. Serio Ktos jeszcze czeka na ta "profesjonalna polska lokalizacje"? :D Chociaz dla przyzwoitosci, powinniscie sie wstrzymac i nie dac zarobic gownianej srenedze. To najgorszy polski dystrybutor gier. I te przystepne inaczej ceny...

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Mam ograniczony dostep do neta i jeszcze nie na swoim kompie(sorki za brak polskich znakow)....Przelamalem sie i zaczalem grac w Fallouta po engliszu i mam pytanie.Cholera jak waczyc latarke? :co:

Opublikowano

Ps. Serio Ktos jeszcze czeka na ta "profesjonalna polska lokalizacje"? :D Chociaz dla przyzwoitosci, powinniscie sie wstrzymac i nie dac zarobic gownianej srenedze. To najgorszy polski dystrybutor gier. I te przystepne inaczej ceny...

Ja czekam. Póki co mam w co grać więc mi się nie pali. Fakt, Cenega leci w kulki, ale jestem zwolennikiem polskich wersji, więc dam im zarobić.

Opublikowano
Mam ograniczony dostep do neta i jeszcze nie na swoim kompie(sorki za brak polskich znakow)....Przelamalem sie i zaczalem grac w Fallouta po engliszu i mam pytanie.Cholera jak waczyc latarke? :co:

trzymaj b wciśnięte dłużej <-- chyba :)

Edytowane przez blantman