Opublikowano 21 lipca 201212 l Bateria nie naładowana do końca trzyma kilka godzin tylko, tak jak pisałeś, dziwne jest to wyłączanie pada, może spróbuj zresetować pada (z tyłu kontrolera masz taki mały otworek, włóż wykałaczkę i kliknij, no i zobacz czy nadal będzie świrował)
Opublikowano 21 lipca 201212 l Gdy nie jest na kablu działa ok. Tylko gdy grałem podczas ładowania to tak świrował. Ale dzięki za radę, jak nadal będzie problem to go zresetuje. I mam nadzieję, że teraz wytrzyma mi dłużej niż kilka godzin. No i świetnie. Dzisiaj po 3 godzinach grania wyskoczył komunikat by podłączyć pada. Kurwa mać. Edytowane 1 sierpnia 201212 l przez TakeshiX
Opublikowano 31 lipca 201212 l Padł mi DS3, w ogóle się nie włącza, żadne resety ani nic nie pomaga, jakieś pomysły? BTW, w związku czym planuje kupić jakiś pad, polecacie jakieś inne, bezprzewodowe pady do 100zł? Edytowane 31 lipca 201212 l przez xbor
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Z dnia na dzień? Czy może bateria już padła? Spróbuj przełożyć baterię z działającego pada i sprawdzić czy odpali. Zdaje się, że można same baterie kupić na necie.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Grałem, bateria była słaba, ładowałem, skończyłem grać, kiedy na drugi nie dzień chciałem grać nie działał. Sprawdzę baterię w taki mrazie
Opublikowano 25 października 201212 l Kupilem na Allegro drugiego pada i po podlaczeniu do konsoli prawidlowo sie z nia laczy, laduje sie poprawnie. Natomiast co chwile mu cos odpier.dala i zaczyna wariowac, w sensie ze same wlaczaja sie rozne przyciski. Zauwazylem, ze jak poprzyciskam guziki na krzyzaku to przestaje wariowac. I po jakims czasie znowu glupawka. Moze byc ten pad po prostu brudny w srodku i trzeba po przeczyscic?
Opublikowano 2 listopada 201212 l Kupilem na Allegro drugiego pada i po podlaczeniu do konsoli prawidlowo sie z nia laczy, laduje sie poprawnie. Natomiast co chwile mu cos odpier.dala i zaczyna wariowac, w sensie ze same wlaczaja sie rozne przyciski. Zauwazylem, ze jak poprzyciskam guziki na krzyzaku to przestaje wariowac. I po jakims czasie znowu glupawka. Moze byc ten pad po prostu brudny w srodku i trzeba po przeczyscic? A masz podpięte jakieś inne rzeczy pod USB? Np. mp3 czy coś? Słyszałem, że to wina przepalonych ścieżek, ale nigdy nic pewnego
Opublikowano 5 listopada 201212 l tak, zresetuj go. (jest taki mały otwór na tyle, wykałaczką załatwisz to)
Opublikowano 6 listopada 201212 l Chyba nie o to chodziło. Wystarczy przytrzymać PS Button i tam będzie wyłączenie kontrolera, albo zmiana jego "numeru".
Opublikowano 9 listopada 201212 l Jest możliwość by pada "wyrejestrować" z ps3? podłącz do innej ps3? :>
Opublikowano 25 listopada 201212 l Postanowilem jednego podlaczyc do PC ale jak komputer sie wylacza pad wlacza konsole. Glupia sprawa ale patowa dla mnie
Opublikowano 25 listopada 201212 l Po BT czy kabelku? Rozumiem, że na PC pad działa i można grać? Jakim programem DS-a do PC łączycie? U mnie na DS Tool nie ma takiego problemu.
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Pytanko dotyczące dualshocka 3 można jakoś wyłączyć dualshocka, żeby nie świecił jak włączam ściąganie na noc gier? rano wstałem a on dalej świeci, szkoda, żeby się rozładowywał...
Opublikowano 6 grudnia 201212 l W opcjach zasilania masz żeby DS3 się wyłączał automatycznie po 10 minutach. Prócz tego jak jesteś w XMB przytrzymujesz PS Button i Ci wyskoczą 2 opcję - wyłącz system i wyłącz kontroler. Prócz tego jeśli ściągasz coś w nocy to masz opcję aby się konsola wyłączyła sama po skończeniu pobierania - w bunusie Ci się wszystko zainstaluje - idź w lewy górny róg XMB i masz tam opcję Wyłącz system - jak się coś ściąga - lub coś ściągnąłeś ale nie jest zainstalowane to możesz wybrać tą opcję że po ściągnięciu i zainstalowaniu cała konsola się wyłączy. @CoATI - oo nie wiedziałem
Opublikowano 7 grudnia 201212 l przytrzymując przycisk PS przez jakies 10s pad tez się wyłącza. Czesto tak robie, np jak jem czy cos
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Mam taki problem z padem ze np jak gram w FIFE i normalnie steruja pilkarzem (lewa galka) to czesto mi wyskakuja i wlaczaja sie te szybkie taktyki (z krzyzaka). Co moze byc nie tak? Przy rozkreceniu na co mam zwrocic uwage? Czy juz kaput i nowego pada trza?
Opublikowano 18 grudnia 201212 l ile trzyma bateria nowego DS3? domyślam się, że już było to pytanie, tylko zapewne dawno temu, a poza tym wyszukiwarka nie działa ;/