Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano
No Super Street Fighter Puzzle 2 mam demo, strasznie fajne, ale 36zł za wersję arcade trochę szkoda :/

Śmiało inwestuj, SFP2T to jedna z najlepszych party games z PSN. Sama gra oferuje 3 różne tryby gry (coś jak style walki w orginalnym SF). Każdy tryb oferuje zupełnie inne zasady zrzucania i likwidowania kryształków z planszy !

Mój ranking najlepszych tanich gier z PSN (bez zachowania kolejności bo każda gra jest na swój sposób zaj.ebista):

SFPuzzle, Piyotama(czy jak tam to się pisze), Super Stardust HD, Pixel Junk Monster (oraz jako przyjemny odmózdżacz, Flow :) )

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Wiadomo kiedy wyjdzie Super Street Fighter II HD? Zapowiada sie swietnie :) (ahh te good old times ;) )

Opublikowano

na JPN STORE pojawił się Xenogears-fanom japońskich z rpg z psx chyba nie trzeba przedstawiać tej pozycji-mnie ta gra kilkanaście lat temu zmieżdżyła i obok FFVII to najlepszy jrpg w historii(a fabularnie the best).Wie ktoś czy Sony łaskawie umieści go aby na US STORE by można było go kupić w zrozumiałym języku?

Opublikowano

Xenogears IMO to najlepszy jrpg w jakiego dane mi bylo grac i mimo, ze go posiadam to takze chetnie bym go zakupil z PSS :) Swoja droga to na Jap PSS jest jeszcze kilka fajnych tytulow(m.in. RE1 i 2 ) i przydaloby sie by je takze udostepnili na Us czy Eu PSS(w zrozumialym jezyku :) )

Opublikowano

To niestety nie takie proste i te gry mogą w ogóle nie wyjść w naszym regionie. Kwestie licencjonowania są niemiłosierne i stąd też Japończycy mają tak dużo fajnych staroci z PS One, a my nie mamy praktycznie nic ciekawego :(. Tak samo z chęcią przygarnąłbym pierwszego MGSa.

Swoją drogą z najnowszych gier zapowiedzianych na PSN czekam na Elefunk oraz PixelJunk: Eden oraz oczywiście Wipeout HD, ale to już troszkę podchodzi pod inną kategorię (niż gra za 20zł ;) )

Opublikowano

Do neta trafilo zdjecie ekranu PS Store zawierajace starfe hity z PS2! M.in. SSX i MGS2. Byloby ciekawie.

Opublikowano

No fajnie, tylko bezsensu ściągać taką grę która waży kilka giga. Jednakże wynika z tego, że na 40gb wersji PS3 będzie w końcu możliwość odpalania gier z PS2 \m/

Opublikowano

Przeciez w PS3 jest mozliwosc zmiany dysku na znaczni wiekszy, wiec ne widze problemu :P, qrcze jesli dadza tytuly z PS2 ( ICO.... ! :D) moze nawet spreparowane tak by dzialaly na wszelkich PS3... .

Opublikowano

Wie moze ktos kiedy wyjdzie commando na Polskim ps store bo demko juz jest ale pelnej wersji niema.

Opublikowano

Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam :) ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) :/ Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo.

Opublikowano
Wie ktoś może ocokaman z Qore ? Ściągłem pierwszą część i chciałem sobie ściągnąć z działu download Calling All Cars, ale du-pa dostaje komunikat, że albo już mam gre na HDD (nie możliwe - nie mam :) ) albo, że czasowo jest nie dostępna możliwość sciągnięcia (tak już mam z tydzień) :/ Jest tam jeszcze zaproszenie do bety SOCOM-a - nie da się sciągnąć ok. bo bety jeszcze nie ma, jest jeszcze jakieś śmieszne theme i takim sam przypadek jak z Calling All Cars du-pa. Próbowałem już ściągać z konta US nawet - to samo.

Kuba,Calling All Cars dostajesz jak kupisz caly pakiet Qore za 25 dolcow,a do bety trzeba poczekac;)

Opublikowano

Kuba,Calling All Cars dostajesz jak kupisz caly pakiet Qore za 25 dolcow,a do bety trzeba poczekac;)

Witam Faranell, no to się dałem złapać w "sztuczke" :) Pakietu Qry nie brałem bo nie lubię kupować w ciemno, 1 odsłonę oceniam średnio zobaczymy co będzie dalej może już dziś pojawi się 2 część. Ale z tym download to przygrali.

Opublikowano

Witam

Orientuje się ktoś kiedy na polskim PSS pojawi się Elefunk i echochrome? Gier logicznych nigdy dość, a te tytuły mnie bardzo interesują :D

Opublikowano

Witam Faranell, no to się dałem złapać w "sztuczke" :) Pakietu Qry nie brałem bo nie lubię kupować w ciemno, 1 odsłonę oceniam średnio zobaczymy co będzie dalej może już dziś pojawi się 2 część. Ale z tym download to przygrali.

Powiedz wydaje Ci się to sensowne, jeśli grę, która kosztuje 7 dolarów mógłbyś dokupić w zestawie z Qore (czyli jeszcze inne filmiki itd.) za 3 dolary? Nie dałeś się złapać w sztuczkę, tylko chyba nie czytałeś co pisali i jak reklamowali Qore.

Co do drugiego epizodu, to nic szczególnego. Jest demko gratis, ale hmm płacić żeby mieć demo dwa tygodnie przed czasem, to trochę głupie:

http://polygamia.pl/drugi-numer-qore

Edytowane przez Emiel

Opublikowano

mozecie kupowac w PSstore PL bo mi od tygodnia wyskakuje error i nie moge dodac kasy , a w US jest ok.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy to dobry temat, ale nie wymieniłby się ktoś grami z PSN? Interesowałby mnie Nucleus i Dark Mist.

Edytowane przez Musiolik

Opublikowano

bardzo dobra rzecz odkrylem - otoz nie dzialaja juz ograniczenia na warhawka i gt5: P. teraz mozna je sciagnac uzywajac jednego konta na 5 konsol, i pozniej uzywac uzywajac roznych kont, i nie ma juz ograniczenia ze mozna wlaczyc 24 godziny po tym jak ktos na innej konsoli gral. jednym slowem - tymi dwoma grami mozna tez sie wymieniac juz :) prawdopodobnie zmiane wprowadzilo 2.40. sprawdzalem na europejskich wersjach gier, ale mysle ze dotyczy to wszystkich.

Opublikowano

a ja się pisze na Warhawka :) mogę za niego zapłacić lub też wymienić się na inne gierki z ps store,ktore posiadam :)

Opublikowano

Polecam Efelunk ,oczywiście lepiej z US Store gdzie wychodzi ok 12zł (w PL Store 29zł).Przyjemna gra i na 100% spodoba się ludziom co lubią gry logiczne.

Multiplayer ciekawy...pamiętacie zabawę w której należy wyciągać karty na przemian by nie zburzyć budowli z kart,ewentualnie bierki?tu multi wygląda podobnie :)