Opublikowano 13 czerwca 201014 l "Duchowy" następca Contry, Hard Corps:Uprising w akcji: (co-op) (single player) Co-op zapowiada się na prawdę smakowicie. Mi gierka się bardzo podoba. Ostra zadyma, mnóstwo power-upów i walki z ogromnymi bossami. Oj będzie się działo Nie wiem,jak takie padlo mozna nazywac "Duchowym" nastepca Contry,kolo Contry to nawet nie stalo. Wyglada i rusza sie jak Future Metal Slug Można, można. Hard Corps: Uprising będzie nawiązywało do gry z roku 1994 na Segę Genesis "Contra Hard Corps"
Opublikowano 13 czerwca 201014 l "Duchowy" następca Contry, Hard Corps:Uprising w akcji: (co-op) (single player) Co-op zapowiada się na prawdę smakowicie. Mi gierka się bardzo podoba. Ostra zadyma, mnóstwo power-upów i walki z ogromnymi bossami. Oj będzie się działo Nie wiem,jak takie padlo mozna nazywac "Duchowym" nastepca Contry,kolo Contry to nawet nie stalo. Wyglada i rusza sie jak Future Metal Slug Można, można. Hard Corps: Uprising będzie nawiązywało do gry z roku 1994 na Segę Genesis "Contra Hard Corps" Contra, to Contra, a to w filmiku to jakaś popierdółka.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Budzi skojarzenia z Matt-em Hazzardem . Jakieś takie mdłe .Contra , to Contra.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Zanosze sie z kupnem, karty psn w satyrnie, czy jak doladuje ta karta konto europejskie przeliczy ni to na euro? Czy musze ja rejestrowac na polskim koncie? Albo jak mam gre po pl np assassin creed 2 i chce sciagnac DLC z europejskiego konta to nie beda ze soba wspolpracowac, tak?
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Zanosze sie z kupnem, karty psn w satyrnie, czy jak doladuje ta karta konto europejskie przeliczy ni to na euro? Czy musze ja rejestrowac na polskim koncie? Albo jak mam gre po pl np assassin creed 2 i chce sciagnac DLC z europejskiego konta to nie beda ze soba wspolpracowac, tak? - karta wydana w złotówkach obsługuje tylko "ten" i wyłącznie ten Nominał, czyli kupiona w PL nie obsłuży USA, czy UE. a wiem to, bo sam napotkałem na tego typu problem. tylko ja kupiłem w IE i tylko tam/tu mogłem spieniężyć. - obawiam sie ze nie. mój H.R. nie odpalił DLC z innego Ps'Store. musiał byc tylko ten konkretny z PL'PS'Store. rada. kup karte na ebayu i po wpłacie sprzedający prześle tobie kod poczta elektroniczna. po sprawie. piona. Edytowane 16 czerwca 201014 l przez 4 mE
Opublikowano 16 czerwca 201014 l PixelJunk Shooter 2 TRAILER http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-pixeljunk-shooter/101777 Brak daty premiery(byle w tym roku), ale w dwójce można się spodziewać "Online Versus Mode" oraz "Ghost Attack Mode" .
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Ile kosztuje aktualnie Trine na PL PSStore, bo nie chce mi się włączać konsoli??
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Grał ktoś może w Sam & Max albo Tale of Monkey Island z pss? Warte polecenia? Edytowane 19 czerwca 201014 l przez mikro
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Nie nie jest wart 18 zl, cala gra to 4 plansze w grafice rozdem z ps one. Jedyne co jest tam ok to trofea, cale cztery !! 1 srebro i 3 zlote ( o ile sie nie myle) ktore bardzo latwo zdobyc. Edytowane 20 czerwca 201014 l przez Freeze182
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Shank Gameplay: Mi gierka się bardzo podoba. Wygląda na prawdę dobrze jak na produkcje z PS Store. Zasysam ją w dniu premiery
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Ja tam czekam na Journey od producentów Flower i na Trine 2. Edytowane 19 czerwca 201014 l przez McDrive
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A co Journey, screeny jeżeli ktoś nie widział. http://www.ps3site.pl/tworcy-flower-przenosza-sie-na-pustynie/47616/ :o
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A co Journey, screeny jeżeli ktoś nie widział. http://www.ps3site.pl/tworcy-flower-przenosza-sie-na-pustynie/47616/ :o Szkoda, że nie mogę znaleźć ich w HD.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l A co Journey, screeny jeżeli ktoś nie widział. http://www.ps3site.p...pustynie/47616/ :o To są screeny ?? Ja myślałem że artworki. To jak niby się w to będzie grać? Jedyny sposób to chyba "point&click", tak jak w starych przygodówkach. Choć pewnie twórcy Flow i Flower na pewno wymyślą jakiś orginalny i ciekawy sposób . A co do gier, na które czekam to Castle Crashers(jak do cholery można ponad rok robić port z 360 na PS3 :angry2: ??? jedna osoba się tym zajmuje czy co?) i Dead Nation(tu też nie wiem czemu tyle to trwa, w końcu ile czasu minęło od SS HD), a z tych bliższych to Lara Croft and the guardian of light.
Opublikowano 19 czerwca 201014 l Pytałem się już raz o to ale teraz inaczej ;p Czy to prawda, że tylko klasyki z PsOne zakupione z US store posiadają instrukcję? Instrukcję z prawdziwego zdarzenia to znaczy takie jakie były dołączane do oryginału? Bo gry ściągnięte z naszego store mają tylko instrukcje manualne. A gdzieś mi się obiło o uszy, że amerykańskie mają te prawdziwe. Tylko nie wiem czy to nie była ściema.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l A co Journey, screeny jeżeli ktoś nie widział. http://www.ps3site.p...pustynie/47616/ :o To są screeny ?? Ja myślałem że artworki. To jak niby się w to będzie grać? Jedyny sposób to chyba "point&click", tak jak w starych przygodówkach. Choć pewnie twórcy Flow i Flower na pewno wymyślą jakiś orginalny i ciekawy sposób . Podobno będziemy mieli się poruszać albo normalnie na nogach albo latać.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Slupek, z instrukcjami klasykow jest wlasnie tak jak napiales. Sa to skany oryginalnych instrukcji gier z PSOne
Opublikowano 20 czerwca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=qwrHV43RR64&feature=player_embedded Może ktoś nie widział, nowy Rayman.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Shank ma być w wakacje...a dokładnie kiedy ? Ktoś wie? Na razie nic nie wiadomo. Tylko tyle, że latem.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Bo gry ściągnięte z naszego store mają tylko instrukcje manualne. A gdzieś mi się obiło o uszy, że amerykańskie mają te prawdziwe.Tylko nie wiem czy to nie była ściema. Już Ci odpowiadałem, więc jaka ściema... Gry z PSXa zakupione na PSS US mają skany instrukcji, Europejskie niebiesko (pipi), tzw. obstrukcja obsługi. Skandal, ale ja już się z tym pogodziłem. Ciekawe czy Japończycy też mają skany.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Wie ktoś może czy dużo ludzi gra w Catan na psn??? Bo w sumie tylko to by mnie interesowało w tej grze, rozgrywki online, ale właśnie boję się że 'pokoje' będą świecić pustkami.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Czy ja jestem ślepy czy na polskim pss nie ma The Secret of Monkey Island: Special Edition? Dziwi mnie to bo wiem że na us widziałem, a jeszcze bardziej że według poniższego trailera już 7 lipca ma być druga część(no chyba że to tylko chodzi o us pss lub tylko o xbla).