Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 446,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Miła pani w kefcu dała mi do stripsów nowy sosik - chill z miętą.

BORZE JAKI ZAYEBISTY

ktoś ma namiary gdzie coś podobnego można kupić? bo googluje i nie ma :(

co jak co, ale sosy z mietą rzondzom. Jadłem jakis czas temu samosy z sosem smietanowo-miętowym, ale wypi'erdol.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ZA JE BIS TE GO kebaba w tortilli "u szwagra" 11zł za pół kilo mięcha, posiłek na cały dzień.

Opublikowano

Obiad na mieście w barze mlecznym. Za 10zł kartofle, zraz wołowy i buraczki. Tanio i bardzo smacznie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Chleb z cukrem i wodom, śniadanie miszczów.

Wczoraj w Żabie kupiłem sobie te całe lody Frugo, na które leci taki hype. BORZE JAKIE NIEDOBRE. Wole litr czystej chemii śmietankowej za dwa zeta z jakiegoś tam marketa.

Opublikowano

pizza dziuzzeppe od doktora edgera

musze przyznać że edger robi najlepsze pizze mrożone, ristorante a teraz ten pogrom, ludzie, co za ciasto, co za chrupiące rozkosze, polecam, tylko dobrze przyrzadzic, najlepiej w piecu samsunga z dwoma komorami xDDD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem sobie jajka faszerowane, ale w formie "kotletów" smażonych na patelni. No ku.rwa, tak się najadłem, i to ze smakiem, że od pory obiadowej mnie trzyma. Mistrz, porcja na jutro zostawiona i ponownie się nawpieprzam.

Opublikowano

Zrobiłem sobie jajka faszerowane, ale w formie "kotletów" smażonych na patelni. No ku.rwa, tak się najadłem, i to ze smakiem, że od pory obiadowej mnie trzyma. Mistrz, porcja na jutro zostawiona i ponownie się nawpieprzam.

Mógłbyś napisać jak to się robi?

Opublikowano

Robisz farsz wedle uznania, wbijasz surowe jajco bądź dwa, w bułeczce maczasz i dajesz na patelnioche = violla

2012-08-17205216.jpg

Grunt to dobrze dobrać ilość wbitych surowych jajek do ilości farszu. U mnie na 12 jajek wbiłem tylko jedno i były problemy z "klejeniem" i rozpadały się na patelni, dwa byłyby już optymalną.

Opublikowano

omlet z płatkami owsianymi i szpinakiem -> śniadanie mistrzów

Opublikowano

Pizze jem o nazwie "dawaj forse i w nogi". Nie chce wiedziec co jest w tej pizzy jako bonus od kucharza. Ale dobra. Tylko znowu na cienkim ciescie, tesknie za formatem pan pizza. :(

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Walkers Salt & Vinegar + Biere De Luxe 8)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj w Biedrze zauważyłem jakieś nowe smaki Coli: wiśniowa i cytrynowa, więc wziąłem wisienkę na spróbowanie, bardzo dobra.

Opublikowano

Jeśli piszesz o Coca Coli to Cherry Cola jest w sprzedaży jakieś 20 lat.

Opublikowano

Hamburgery domowej roboty, te z McDonalds nie dorastają nawet do pięt.

Opublikowano

Zrobiłem sobie makaron z łososiem, koperkiem, śmietanką i pomidorami. Pycha. I tanio, bo łosoś z terminem ważności do jutra w markecie kosztuje 4 zł.

Opublikowano

Mówię o tej biedronkowej, dopiero teraz wszedł taki smak jej

Opublikowano

Chodzi mu o nowe smaki biedronkowej coli original (ktorej normalna wersja to hoop cola, nie wiem jak z innymi) - ostatnio pojawily sie 2 nowe smaki.

Ja sobie zrobilem dzis makaron z kurkami, pycha ^_^

Opublikowano

Ja jutro dzień z kurkami. Dorwałem też w markecie na jakiejś promocji. Na śniadanie jajecznica, a później makaron ;) Z czym konkretnie go robiłeś? Jakiś przepis z neta? Nie pogardziłbym linkiem, bo nie robiłem nigdy niczego z kurkami ;)

Opublikowano
O tak, zawsze w ten sposob robie i wg mnie wychodzi super :)