Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Raddlery ssa.

Chcesz przepis na cos w (pipi) lepszego?

Drin:

- piwo

- sprite

- cytryna

[wszystko schlodzone - lepiej nie dodawac lodu co by nie rozwadniac za bardzo]

PROFIT

Za(pipi)iscie pyszne i orzezwiajace to jest.

edit:

Zanim ktos sie przeczypi ze to nie przepis bo nie ma proporcji - nie pamietam ile tego dawalem, ale i tak kazdy przeciez sobie to robi tak zeby mu smakowalo wiec jest dowolnosc (no ale wiadomo, lepiej z tym Sprite nie przesadzac).

W sumie moze kiedys sproboje do tego jeszcze dodac jakies inne alko - np. gin, ciekawe czy byloby dobre.

edit2

Chociaz latem to jeszcze calkiem spoko jest ten Raddler jak jest b. goraco, siedzimy na podworku a browar jest porzadnie schlodzony

Edytowane przez Yabollek007

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 446,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Odkąd jest Warka Radler i Lech shandy nie pije innych piw :) zresztą w sumie od piwa wole cydr.

Opublikowano

W sklepach z piwami jest dostępny i w sumie coraz częściej ostatnio widuje też w dużych sklepach. No i ponoć zmieniają się przepisy związane z cydrem - ma być traktowany podobnie jak piwo (w tej chwili musi mieć banderolę). Mam nadzieję, że tak faktycznie będzie i cydr stanie się dużo bardziej powszechny :)

Opublikowano

No dokładnie z tym cydrem to poje.baństwo. Akcyza jak na wódkę a procentów jak w piwie ;/.

Moje ulubione piwa ostatnio to:

Primator Stout, Atak Chmielu razem z Rowing Jack, Black Boss, Dobry Wieczór. To tak na pierwszy rzut. Zawsze się staram coś kupić z tej bandy. Szczególnie polecam dwa pierwsze.

Generalnie w ciemno można łykać wszystko od Pinty i Ale Browaru. Wiadomo, że to nie jest 4pak harnasia za 7 zika, ale jak ktoś lubi wypić piwo do posiłku czy potrafi określić na jakie piwo ma smaka to jak ulał.

Ze swojej paki polecam sklep http://elysiumsklep.pl/elysiumwp/ (Monte Cassino w Szczecinie).

Sklepów tego typu teraz się natworzyło mnóstwo ale tutaj panowie bez kitu znają się na rzeczy a nie jakieś pipy co to tylko do sprzedawania przyszły. Polecam Asfalt.

Opublikowano

Z cydrem najlepsze jest to, że Polska jest czołowym eksporterem jabłek w Europie, a nie produkuje takie napoju. Chyba w teleexpresie ostatnio widziałem o tym reportaż. Jakiś koleś się zastanawia nad otworzeniem cydrowego biznesu w Polsce :)

Opublikowano

Za(pipi)ista kanapeczke - ciabatta + smietankowy serek topiony Hochland >>> do opiekacza (takiego to tostow) = mega

Opublikowano

jajko sadzone. No po prostu odlot!

Opublikowano

o są bez żelatyny, najs. Na sucho dobre są?

Opublikowano

Na sucho są lepsze niż z mlekiem imo

Opublikowano

dokładnie, nie wiem na czym to polega ale jak sie doda do mleka/ jogurtu są obrzydliwe te jaśki

Opublikowano

jadłem takie kiedyś, tylko z innym nadzieniem. wykurwiste są, super sprawa

Opublikowano

Gdzie to można dostać? Bo dawno ich nigdzie nie widziałem, ale na półki z płatkami nie zwracam większej uwagi w sumie. Pewnie wszędzie? ;)

Opublikowano

1.jpg

Ostatnio po dluzszej przerwie zjadlem pare skibek z tym pasztecikiem <3

Opublikowano

a co to jest?

Opublikowano

<ocenzurowano> :)
2 takie piwka:
piwo-05l-tyskie-gronie-puszka.jpg
troche chrupków:
Zdj_cie0000.jpg
O taki mały soczek: 
800x600mAUTOcWHITE.jpg
Potem to:
IMG_9950.JPGmmm... straciatella:)

Na koniec to:
ShotType1_328x328.jpgParykowe kabanosy... 

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Posrałeś się później ?

Jadłem ostatnio rurki czekoladowe z lidla (GENIALNE) i sajgonki z kurczakiem - tutaj już bez szału.

Opublikowano

Jadłem ostatnio rurki czekoladowe z lidla (GENIALNE)

Lidlowych nie jadłem ale biedronkowe już tak. I polecam waniliowe. I najlepiej jak poleżą otwarte z dzień to wtedy dają się tak fajnie odwijać ;)

Opublikowano

hoop cola korzenna. Wporzo.8/10