SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (pipi)icie jak dzieci ozorki są za(pipi)iste zwłaszcza z sosem chrzanowym lub musztardowym. Ogólnie bardzo lubię żołądki,nereczki i inne podroby Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Camembert lowfat podsmażony na odrobinie oliwy z oliwek, podany z konfiturą żurawinową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 to jeszcze wsadź to w panierke to już w ogole będzie za(pipi)istość (zresztą można w ten sposób w panierce usmarzyć bardzo różne sery, i cudownie sie rozpływają w środku (tylko panierka musi być gruba żeby nie wyciekło w trakcie) kurde narobiłeś mi wielkiego smaka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zakładam, że Red użył sera low-fat nie bez powodu, więc w sumie panierka nie jest wskazana w tym konkretnym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 138 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wygląda apetycznie, ale nie wiem czy byłbym w stanie zjeść na raz taki ser, czy dwa:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ja używam ciasta naleśnikowego jako panierki. Zanurzam w nim ser i sru na patelnie. też spoko, w ogole to można zrobić coś pomiędzy panierką a ciastem naleśnikowym, to chyba najlepiej z takim serkiem wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wygląda apetycznie, ale nie wiem czy byłbym w stanie zjeść na raz taki ser, czy dwa:). 120g sera, wchodzi na 3 gryzy;P Zakładam, że Red użył sera low-fat nie bez powodu, więc w sumie panierka nie jest wskazana w tym konkretnym przypadku Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 138 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ostatnio kupiłem serek Tartare, cytrynowo-pieprzowy. Jest niedobry, smakuje jak serek na słodko (wina smaku cytryn), pieprzu w ogóle nie czuć. Nie wiem, czy to trza popie.przyć i posolić, by było zjadliwe, ale w pierwotnej formie smakuje jak jakiś serek homogenizowany z chlebem. Nie polecam. 2/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 242 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ostatnio lubię uraczyć się Kasztelanem (piwo). Jest całkiem niezłe choć może ma troszkę zbyt "słodki" posmak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja tam jesli chodzi o piwa to ostatnio kosztuje jedynie w ciemnych, te jasne piwa jak dla mnie sa pozbawione wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 684 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mi zayebiście smakuje namysłów pils w zielonej butelce. Tylko trudno u mnie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 942 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Butelki mają bardzo fajny beczułkowaty kształt a to też się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A Miłosław piliście? Jak dla mnie zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Za(pipi)iste jest piwo Jagiełło / Magnus (to to samo). Ciemne piwo w roznych wariantach smakowych (sliwkowe, czekoladowe i inne). Co wazne, smakuja naturalnie - pijac je nie ma sie wrazenia ze ktos tam po prostu dodal jakiegos syropu / chemii. Niestety, jest chyba nie do dostania w normalnych sklepach poza Bialymstokiem. Jesli ktos jednak na nie trafi, to koniecznie musi sprobowac. 0.33l za 3zl - tanie nie jest, ale smak jest po prostu genialny, choc dosyc intensywny, max. 2 pod rzad moglbym wypic (1 = optimum). Inne za(pipi)iste piwo to Lwówek Pale Ale. Lubie ten typ piwa, a innych jego reprezentantow w naszym kraju nie widzialem (poza jakimis importami za niebotyczne ceny), wiec rowniez polecam. Jesli ktos doszukal sie jakichs innych piw Pale Ale w naszych sklepach, to niech da cynk. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 684 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Magnus widziałem w delikatesach centrum, muszę stestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 810 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Piwa z browaru Jagiełło (przedmieścia Chełma) były naprawdę dobre na początku jego funkcjonowania. Pogoń za łatwą kasą robi swoje i teraz w smaku są nie do odróżnienia od wytworów setek innych komercyjnych browarów. Z tych, które się jeszcze nie popsuły polecam gorąco "Zamojskie". Naprawdę czuć naturalne składniki tegoż napoju. Są 3 rodzaje: pszeniczne, jasne i ciemne. Drogie dosyć ale za jakość trzeba płacić. Wszystkie jednakowo za(pipi)iste: http://www.browarzamosc.pl/ A wracając do tematu to ostatnio jadłem zrazy z towarzyszeniem kaszy gryczanej Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Czekoladki belgijskie Charlotte Seashells jakieś made by Tesco, ale przepyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 8 952 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wzialem na probe, smaczne, ale nie na tyle zeby placic 10-12zł za litr, nie stać mnie na bycie wege. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 403 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Otworzyli koło mnie Subway w Gdańsk, więc wszedłem. Dobre te kanapki mają, w sam raz, żeby coś zjeść na szybko. Ciemna bułka, grillowany kurczak, warzywa i sos cezar. Dla mnie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 684 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Pieczony schab ze śliwką do tego żurawina, buraczki, ziemniaki...Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 625 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 pieczone kasztany jadalne Można je porównać w pewnym stopniu do pieczonych ziemniaków. Taka przekąska, tylko w wersji bez dodatków trochę nijaka - chętnie bym je dosolił albo zjadł z jakimś sosem (kiedyś tam jadłem do mięsa zamiast ziemniaków i było spoko). Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Naszła ochota, raz na jakiś czas smakuje, byle nie za często (foto na stronie dostawcy było małe, więc jest rozciągnięte). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 625 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 maki i inne california rollsy są pyszne, niestety jakość swoje kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nic ciekawego, jakiś schabowy z frytkami. No i wodę mineralną, już od 3 miechów chyba niczego innego nie piłem (oprócz herbatki i kawy oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.