Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 447,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

pyry, mielone i kalafior z bułką tartą na maśle

:banderas:

Opublikowano

073_01_7199.jpg

Właśnie jem w robocie. Serek ma faktycznie posmak pomarańczowy, ale same kulki, to taki dziwny żelek. Ale do buły z masłem całkiem ok

Opublikowano

Walnalem 3szybkie strzaly z Ballantinesa i 3jaja sadzone. Chyba w ciazy jestem bo nienawidze whisky a mnie teraz ochota na niego wziela.

Opublikowano

Makrela wędzona - chyba od dzieciństwa nie jadłem, yum.

Opublikowano

Wpierdalam raz w miesiącu taką makrelke. Pycha.

Wlasnie obaliłem burgera. Z sałatką z mango wewn. Dobry, jedynie trochę się rozwalił.

Opublikowano

Tosty na patelni grillowej zrobiłem w ilości 3x2 kromki. jajko sadzone, boczek, szynka z kurczaka, cebula, kukurydza i na górę plaster sera hohland. żem najedzon

Opublikowano

jogurt w słoiku :o

Śmietana też kiedyś była w szklanych butelkach...

edit: nie mówiąc o mleku

Edytowane przez mclusky

Opublikowano

O mleku nie mowiac.

Opublikowano

Ze szkła wszystko najlepiej smakuje, mleko smakowe szczególnie.

Opublikowano

Koktajl z mango, pomarańczy, jabłek, bananów, jogurtu greckiego i szczypty kardamonu :obama:

Nie przepadam za gotowcami, ale jest wyjątek. Polecam te mieszanki Florpaka. Wiadomo, że większość wymaga moczenia, ale oprócz tego dodajecie tylko przyprawy, trochę oliwy z oliwek i opcjonalnie łyżkę śmietany.

100_1126+copy.jpg

Opublikowano

O skład taki, że i ja zjem. Gdzie kupiona?

Opublikowano

Najłatwiej kupić w Almie, ale też można znaleźć w mniejszych, osiedlowych sklepikach. Są różne mieszanki, chociaż ogólnie są do siebie podobne (różne rodzaje roślin strączkowych) i albo smakują jak fasolka po bretońsku albo jak grochówka :D

Opublikowano

Te pasty są megadobre, tylko boli fakt, że to sam olej :C

Opublikowano

Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku.