Kosmos 2 684 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Trzeba zredukować ze 2-3 kg, więc obiad z samym mięchem i warzywami. Kurczak, rukola, pomidory, oliwki. Dodałem potem jeszcze odrobinę sosu do burgerów, w obawie że będzie za suche, ale niepotrzebnie bo woda z pomidorów i przyprawy same zrobiły fajny sosik. Bardzo szybko i bardzo smacznie. Polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 lel a gdzie pyry? zrobiłbym piekło w domu gdybym zastał taki obiad po powrocie z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 jeszcze te zielone, co ty ku.rwa królik jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku. jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dobrą pastę akurat łatwo i szybko samemu zrobić. Te sklepowe mają lipny skład, bo taka jajeczna na przykład to 30% jajek, na dodatek w proszku. jaja kurze to posiadają bardzo silne alergeny, sporo ludzi ma alergie na nie, w tym ja, w życiu nie jadłem jajecznicy takiej prawdziwej, jaja w proszku są przetworzone i już ludzie z alergią mogą jeść produkty takie jak makarony, ciasta, pieczywa itd. beka z takich lamusów, jak można w sobotę rano nie o(pipi)ć jajecznicy z 6 jajek na boczku und kiełbasie to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 684 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 jajecznica na kaca szczególnie zayebista. do tego pepsi lodowate. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 800 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Kanapka z rogala z ciasta francuskiego, a w środku zielone pesto, serek pleśniowy, szynka parmenska i rukola. Ale to było dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Brzmi niezle. Dzis na obiad: placki tortilli zapieczone z serem zoltym, a w srodku filet z kurczaka podsmazony z cebulka na oliwie z oliwek, papryka surowa, rukola (duzo <3), keczup. W sumie to farsz wygladal jak obiad Cosmosa, tylko zawinalem w placka. Edytowane 16 Marca 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 jak nie z jajek, to fajną pastę można zrobić z białego sera lub fety. wystarczy zblendować z włoskimi orzechami / suszonymi pomidorami / oliwkami i voila. Mój wczorajszy o tu, dzisiaj to samo zawinę w tortillę i dorzucę oliwki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 140 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Obiad przy kompie, skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 684 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Z forumkiem smakuje najlepiej. A dzisiaj gołąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 57 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Kopytka , kiełbaska i jajeczko .Przysmażane kopytka (swojakie nie z markietu)maczane w żółtku niebo w gębie. Edytowane 27 Marca 2015 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 140 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie lubię kopytek Kiedyś właśnie zjadłem jakieś z supermarketu i się zraziłem, nawet do swojskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) wyglada jakby ktoś się zesrał na patelnie Edytowane 27 Marca 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 403 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czyli jednak jadłbyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 57 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Jednak pewnie nie chłopak ma zylaki w(pipi)e i krosty wiec musi dbac o odzywianie odpowiednie sie. To była porcja dla Szuji Edytowane 27 Marca 2015 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 121 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale to jest porcja dla twojej 5 letniej siostry czy o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 140 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zjadłem właśnie wątróbkę z cebulką + ziemniory. Brzydzi mnie przyrządzanie wątróbki, ale jak już się je, to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 403 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Też ostatnio jadłem, ale akurat zrobioną przez moją babcię. Bardzo lubię, ale z wątróbką mam tak jak ze śledziami. Zjem zrobioną tylko przez babcię. Nigdzie indziej bym raczej nie ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 323 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wątróbka z babci zawsze spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Watrobki nie jadlem chyba z 10 lat, jakos do podrobów mnie nie ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To samo.. Wątróbka, gulasz z serc, pierogi z płuckami .. Jak to słysze to Wczoraj zrobiłem sobie kuraka ze szpinakiem i makaronem pełoziarnistym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wątróbka GOTY, żołądki lubię ale tylko drobiowe, serc i całej reszty nie tykam, wyglądają i jak dla mnie smakują okropnie. na dodatek serca są takie... żylaste (i jeszcze ta wystająca aorta, brrr) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 419 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Smaczne, nawet bardzo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 dorzucił bym majonezu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.