Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ale co by nie mówić, Biedra i Lidl z tymi gotowymi daniami robią biznes, bo dużo ludzi to kupuje.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 420,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No ja sie wlasnie dziwie bo moim zdaniem lepiej taka garmazerke brac z jakich Konkretow czy innych sklepow.

Opublikowano

To fakt, rodzice często kupują krokiety, pierogi, czy jakieś kotlety z takiego małego garmażu i całkiem spoko żarcie. No, ale w dużym mieście rzadko widzę takie miejscówki, to ludzie biorą przy okazji zakupów takie żarcie.

Opublikowano

ja jadłem różne wyroby garmazeryjne i nie widzę specjalnej róŻnicy między tymi z biedronki a lokalnymi produproducentami. Takie same badziewie

Opublikowano

A pierogi " Kotwicy" jedliście? Tego nawet badziewiem nie można nazwać.

Opublikowano

Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi.

Opublikowano

Raz w Lidlu kupilem jakiegoś kurczaka z makaronem w sosie paprykowym. Kurczak był taki sobie , ale sam sos ok i nawet makaron nie był rozwalony.

Wczoraj zaś kebsowe naleśniki.

Opublikowano

Ja dzisiaj dyniowe curry z soczewicą i tofu. Smaczne ale nie zbyt fotogeniczne. 

Znaczy zrobiłem sam c'nie kupnym to tam ch,uj

Opublikowano

A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je?

Opublikowano

Tofu? Nic specjalnego. Mi tylko ta chili jakoś wchodzi. Ogólnie smakuje tak czym tam sobie przyprawisz. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Kumpel z pyrlandii przywiózł prawdziwe licencjonowane rogale swietomarcinskie. Takie goty, masywne polfrancuskie z makiem, orzechami :bąderi:

Opublikowano

A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je?

Wędzone spoczko, naturalne to już trzeba wiedzieć jak przyrządzić bo ogólnie nie ma smaku ale wtedy można i na ostro i na słodko.

Opublikowano

Tylko musi być odpowiednio twarde żeby się to dało obrobić, a sporo jest takich o konsystencji twarogu ze śmietaną.

Opublikowano

Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki :usmiech:

:pizza: /10

48d952cb12e1eea661ae7dbe35a2b2f7.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Na oko rozmiar 180/60/R14

Czemu tam jest tyle buły dookoła :/ Ostatnio zjadłem pyszną cienką w Malinowym Aniele (Zielonki pod Krakowem) i była chyba najlepsza jaką dotąd próbowałem. Cienka jak papier, ser najwyższej jakości, sosik, szynka parmeńska. Ojej.

Opublikowano

Ostatnio mam smaka na zupy krem, ale nie chce mi się robić. Pomidorowa i brokułiwa z Marwitu są dobre, ale wczoraj spróbowałem Pan Kukurydza i jest mega, choć trochę doprawiłem na ostro. Chyba z 6 róznych jest, warto sprawdzić.

Opublikowano

Czemu tam jest tyle buły dookoła :/

Zeby ser nie wylywal :potter:

Opublikowano

Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy

Opublikowano

ja zjadłem kur.wa pryncypałki, dobre ciastka