Opublikowano 1 listopada 20177 l Ale co by nie mówić, Biedra i Lidl z tymi gotowymi daniami robią biznes, bo dużo ludzi to kupuje.
Opublikowano 1 listopada 20177 l No ja sie wlasnie dziwie bo moim zdaniem lepiej taka garmazerke brac z jakich Konkretow czy innych sklepow.
Opublikowano 1 listopada 20177 l To fakt, rodzice często kupują krokiety, pierogi, czy jakieś kotlety z takiego małego garmażu i całkiem spoko żarcie. No, ale w dużym mieście rzadko widzę takie miejscówki, to ludzie biorą przy okazji zakupów takie żarcie.
Opublikowano 1 listopada 20177 l ja jadłem różne wyroby garmazeryjne i nie widzę specjalnej róŻnicy między tymi z biedronki a lokalnymi produproducentami. Takie same badziewie
Opublikowano 1 listopada 20177 l A pierogi " Kotwicy" jedliście? Tego nawet badziewiem nie można nazwać.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Raz w Lidlu kupilem jakiegoś kurczaka z makaronem w sosie paprykowym. Kurczak był taki sobie , ale sam sos ok i nawet makaron nie był rozwalony. Wczoraj zaś kebsowe naleśniki.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ja właśnie wypiłem całą wodę z ogórków kiszonych i czuję się jak młody buk.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ja dzisiaj dyniowe curry z soczewicą i tofu. Smaczne ale nie zbyt fotogeniczne. Znaczy zrobiłem sam c'nie kupnym to tam ch,uj
Opublikowano 2 listopada 20177 l A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Tofu? Nic specjalnego. Mi tylko ta chili jakoś wchodzi. Ogólnie smakuje tak czym tam sobie przyprawisz. Edytowane 2 listopada 20177 l przez gekon
Opublikowano 2 listopada 20177 l Kumpel z pyrlandii przywiózł prawdziwe licencjonowane rogale swietomarcinskie. Takie goty, masywne polfrancuskie z makiem, orzechami :bąderi:
Opublikowano 3 listopada 20177 l Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi. ty to jednak ulung jesteś
Opublikowano 3 listopada 20177 l A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je? Wędzone spoczko, naturalne to już trzeba wiedzieć jak przyrządzić bo ogólnie nie ma smaku ale wtedy można i na ostro i na słodko.
Opublikowano 3 listopada 20177 l Tylko musi być odpowiednio twarde żeby się to dało obrobić, a sporo jest takich o konsystencji twarogu ze śmietaną.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki /10 Edytowane 4 listopada 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 4 listopada 20177 l Na oko rozmiar 180/60/R14 Czemu tam jest tyle buły dookoła :/ Ostatnio zjadłem pyszną cienką w Malinowym Aniele (Zielonki pod Krakowem) i była chyba najlepsza jaką dotąd próbowałem. Cienka jak papier, ser najwyższej jakości, sosik, szynka parmeńska. Ojej.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Ostatnio mam smaka na zupy krem, ale nie chce mi się robić. Pomidorowa i brokułiwa z Marwitu są dobre, ale wczoraj spróbowałem Pan Kukurydza i jest mega, choć trochę doprawiłem na ostro. Chyba z 6 róznych jest, warto sprawdzić.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.