Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ale co by nie mówić, Biedra i Lidl z tymi gotowymi daniami robią biznes, bo dużo ludzi to kupuje.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 446,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No ja sie wlasnie dziwie bo moim zdaniem lepiej taka garmazerke brac z jakich Konkretow czy innych sklepow.

Opublikowano

To fakt, rodzice często kupują krokiety, pierogi, czy jakieś kotlety z takiego małego garmażu i całkiem spoko żarcie. No, ale w dużym mieście rzadko widzę takie miejscówki, to ludzie biorą przy okazji zakupów takie żarcie.

Opublikowano

ja jadłem różne wyroby garmazeryjne i nie widzę specjalnej róŻnicy między tymi z biedronki a lokalnymi produproducentami. Takie same badziewie

Opublikowano

A pierogi " Kotwicy" jedliście? Tego nawet badziewiem nie można nazwać.

Opublikowano

Podziwiam fanów kuchni eksperymentalnej z biedry. Myślałem, że takimi rzeczami tylko Yano się żywi.

Opublikowano

Raz w Lidlu kupilem jakiegoś kurczaka z makaronem w sosie paprykowym. Kurczak był taki sobie , ale sam sos ok i nawet makaron nie był rozwalony.

Wczoraj zaś kebsowe naleśniki.

Opublikowano

Ja dzisiaj dyniowe curry z soczewicą i tofu. Smaczne ale nie zbyt fotogeniczne. 

Znaczy zrobiłem sam c'nie kupnym to tam ch,uj

Opublikowano

A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je?

Opublikowano

Tofu? Nic specjalnego. Mi tylko ta chili jakoś wchodzi. Ogólnie smakuje tak czym tam sobie przyprawisz. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Kumpel z pyrlandii przywiózł prawdziwe licencjonowane rogale swietomarcinskie. Takie goty, masywne polfrancuskie z makiem, orzechami :bąderi:

Opublikowano

A które tofu kupne jest warte uwagi? W Biedrze jakieś widziałem, dobre to je?

Wędzone spoczko, naturalne to już trzeba wiedzieć jak przyrządzić bo ogólnie nie ma smaku ale wtedy można i na ostro i na słodko.

Opublikowano

Tylko musi być odpowiednio twarde żeby się to dało obrobić, a sporo jest takich o konsystencji twarogu ze śmietaną.

Opublikowano

Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki :usmiech:

:pizza: /10

48d952cb12e1eea661ae7dbe35a2b2f7.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Na oko rozmiar 180/60/R14

Czemu tam jest tyle buły dookoła :/ Ostatnio zjadłem pyszną cienką w Malinowym Aniele (Zielonki pod Krakowem) i była chyba najlepsza jaką dotąd próbowałem. Cienka jak papier, ser najwyższej jakości, sosik, szynka parmeńska. Ojej.

Opublikowano

Ostatnio mam smaka na zupy krem, ale nie chce mi się robić. Pomidorowa i brokułiwa z Marwitu są dobre, ale wczoraj spróbowałem Pan Kukurydza i jest mega, choć trochę doprawiłem na ostro. Chyba z 6 róznych jest, warto sprawdzić.

Opublikowano

Czemu tam jest tyle buły dookoła :/

Zeby ser nie wylywal :potter:

Opublikowano

Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy

Opublikowano

ja zjadłem kur.wa pryncypałki, dobre ciastka