Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 23 minuty temu, Aleks napisał(a):Po jazdach próbnych wiedziałem, że skończę z Honda Civic XI. Polowałem 2-3 miesiące na używanego, ale nic ciekawego się nie pojawiło. Albo mały rabat względem nówki, albo bardzo zmęczone egzemplarze jak na kilkulatka. I tak trzeba było rozbić świnkę skarbonkę. W sobotę odebrałem. Jedyny słuszny kolor dla gracza wychowanego na ps1 .Do najbliższego salonu Hondy mam 27 km, ale pojechałem po samochód 290 km bo tam dostałem najlepszą ofertę.zazdroszczę w chu :) ale może na wiosnę w końcu też wezmę na drugie auto, nie śpieszy mi się a chcę jeszcze sprawdzić nowe Clio w hybrydzie. wersja Sport, tak?z ciekawości - jaka to najlepsza oferta? bo jak zaczynałem się orientować w wakacje to wszędzie oferowali mi to samo, czyli nic poza oficjalne rabaty. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez gtfan