Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

każdy widział, że Bayern w drugiej połowie gniecie Barce, ale ten trenerzyna postanowił zrobić zmiany dopiero po tym, jak stracili druga bramke

Opublikowano

Liniesta mmm, Ole na kole to ma łeb, dać się stłamsić całkowicie drużynie skazywanej na pożarcie xD mogli przegrać po kontrze z dupy, ale po tej dominacji jong bojs to był najniższy wymiar kary. Nie wyobrażam sobie żeby city Guardioli grali w ten sposób że słabsza drużyna po otrzymaniu czerwonego kartonika.a9816d39d5cdc9ed71825b0b05359236.jpg

Opublikowano

smutny mecz

bo pomimo tego, że przegrywają 0:3, to ma się poczucie, że Bayern ten mecz gra jakby to był sparing i jakby chcieli, to strzeliliby jeszcze kilka

i jeszcze ta atmosfera na trybunach - no normalnie pogrzeb

Opublikowano

Sędzia sędzią, ale Young Boys są ciency i 19-2 w strzałach wygląda trochę komicznie. Sam Cristiano zazwyczaj oddaje tak z 6 na mecz, dzisiaj oddał 2, koledzy dołożyli 0. Oba zresztą na początku meczu, czyli Man United przez ostatnie, hm, 70 minut nie oddało strzału na bramkę.

Granie w dziesiątkę to nie wiem jaka strata, gdy schodzi Sancho. Typ wygląda okropnie jak na razie. Ogólnie transfery gwiazd Bundesligi w ostatnich latach średnio wychodzą, Dembele, Havertz, Werner, Pulisic, Jović, Keita, Joelinton, dla wielu Haller też to porażka. Młode chłopaki i może jeszcze wyjdą na ludzi, no ale start po transferze mają taki, że nie reklamują niemieckiej ligi...

Barsa tradycyjnie już musi dostać jakieś lanie w LM, ten klub dawno nie wygrał z prawdziwym kandydatem do triumfu w tych rozgrywkach, a dostają coś takiego parę razy do roku - 4-0 z PSG, 3-0 z Juve, 3-0 z Romą, 4-0 z Liverpoolem, 8-2 z Bayernem, 3-0 z Juve, 4-1 z PSG, no ile można.

Opublikowano

Hola hola, taki pulisic nie grał piachu, a havertzowi w sumie też dużo czasu nie zabro dojście do formy w Anglii

Opublikowano

Keita też jak jest zdrowy to pokazuje klasę. Najgorsze jest to, że jest rzadko zdrowy.

Opublikowano

Jak dla mnie Havertz jest może najgorszy z nich. Po internecie widzę, że nie jest to rzadka opinia. Ludzie nadal w niego wierzą i pompują dobre momenty czy częściej pojedyncze piękne zagrania, ale to jest otoczone 90 minutami średniactwa, zazwyczaj.

Keita też raczej najczęściej jest wymieniany wśród najsłabszych graczy zeszłego sezonu i też raczej się zgadzam. Thiago po początkowej krytyce zaczął grać dobrze (bardzo dobrze!), ale Keita rzadko kiedy. Kwestia gustu, no ale na razie mało kto uznaje że spełnia wielkie oczekiwania.

W Pulisicia też wierzę, miał dobry mecz ostatnio, to wypadł znowu. No ale żaden z nich gwiazdą w nowym klubie na razie nie został. Żaden z nich nie jest w sytuacji, że jestem przekonany że powinien być w wyjściowej jedenastce.

Opublikowano

Ja nigdy fenomenu Sancho nie rozumiałem, miał przebłyski w Borusii, ale na pewno nie na 80mln. W United jak nie wejdziesz mocno w drużynę to już możesz nie odpalic (przykład Van de Beeka chociażby ostatnio).

Opublikowano

W LM nic ciekawego, ale Stoke-Barnsley zapowiada się smakowicie.

Opublikowano
30 minut temu, Figaro napisał:

dziewczyny, co dzisiaj warto oglądać?

No i oglądasz coś w końcu?

Ja włączyłem Liverpool - Milan i The Reds jak cisną :obama:

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Nie macie czasami wrażenia, że jak leciała LM lata temu w TVP tylko, to było jakoś tak lepiej? Leciał jeden mecz i się go oglądało. Teraz jest 5 na raz i człowiek jak debil skacze po kanałach i sam nie wie co oglądać...

Opublikowano

mój brat jest fanem Milanu i jakbyś teraz widział jak się cieszy :D

piłka nożna jest piękna w takich momentach

Opublikowano

nie ma opcji, że ten mecz zakończy się innym wynikiem niż 3:3