Opublikowano 1 maja 20195 l Czyli wychodzi na to, ze ludzie gardza makiem i sam mak pokazuje ze tylko maestro bo cala reszta syf. Niesamowity marketing.
Opublikowano 1 maja 20195 l "Ludzie szukaja najlepszych burgerow w malych burgerowniach" dobry autodiss na starcie i tu reklama powinna sie skończyć.
Opublikowano 1 maja 20195 l czyli rozumiem przesłanie reklamy jest takie, że po wyjściu z oferty bułek maestro wracamy do konsumpcji w maku jakiegoś gów,na?
Opublikowano 1 maja 20195 l A tam gó.wno, podwójny pikantny mcroyal o 2 w nocy przy autostradzie wchodzi aż miło.
Opublikowano 1 maja 20195 l Wiadomo jedzenie w nocy to tylko MC albo w drodze na autostradzie. A tak to wstępuję tam tylko na McFlurry lub kawę. W ofercie śniadaniowej spoko też jest wrap wieprzowy z pieczarkami. Reszta kompletnie mi nie podchodzi.
Opublikowano 10 maja 20195 l Halloumi burger z KFC - w kategorii wege żarcia w fast foodach chyba najlepsza kanapka, halloumi dobre choć cienkie jak dowc.ipy polskich jutuberów, warzywa, sos truflowy. Największy minus - cena 16.95 Po włożeniu do środka dwóch stripsów wyszła pełnoprawna kanapka i aż dziw, że takiej opcji nie przewidzieli, bo mieliby szansę na sukces godny drwala. Edytowane 10 maja 20195 l przez Rudiok
Opublikowano 10 maja 20195 l :o zresztą ch,uj ze smierdzacym KFC myślą ze mnie zgarną bo wsadzili cienkie halloumi, ughhh
Opublikowano 11 maja 20195 l Jak gardzę makiem tak ostatnio wszedł ten Maestro Chilli. No był całkiem, całkiem wam powiem i dość pikantny jak na maca. Do tego świeże zielone dało radę. W porównaniu do tego serowego to prawdziwy mistrz. Edytowane 11 maja 20195 l przez balon
Opublikowano 11 maja 20195 l No te macowe buły są chyba stworzone do konkursów kto zje wiecej, łątwiej sie rozmaczają w coli. Jedynie poranna farmerska ma fajną bułę.
Opublikowano 11 maja 20195 l 58 minut temu, balon napisał: Jak gardzę makiem tak ostatnio wszedł ten Maestro Chilli. No był całkiem, całkiem wam powiem i dość pikantne jak na maca do tego świeże zielone dało radę. W porównaniu do tego zerowego to prawdziwy mistrz. Przez tą chuuyowa reklame nie zamierzam nawet próbowac
Opublikowano 11 maja 20195 l No akurat najlepsze co było w macu wiec reklama jest szczera do bólu. Ale i tak za te pieniądze masz już coś wiecej niż klasycznego w burgerowni.
Opublikowano 16 maja 20195 l Grander Bourbon BBQ. Calkiem spoko kombo sosu, onion ringow, kuraka, boczku i cheddara. Przydaloby sie jeszcze jakies zielone warzywo dla przelamania ciezkosci, ale nawet ujdzie. Edytowane 16 maja 20195 l przez _Red_
Opublikowano 17 maja 20195 l 22 godziny temu, _Red_ napisał: spoko kombo sosu Czego? Może niech tańszy burbon leją do tego sosu, to będą w stanie pozwolić sobie dawać go trochę więcej niż pół kropli. Dawno takiej suszonki nie jadłem. Za to lewacki bjurger z cypryjskim łoscykiem całkiem fajny. Halloumi nie takie cienkie, fajnie ślizga się po zębach. Sos taki sam jak w nowym zingerze, czyli niby truflowy, a smakuje w sumie identycznie jak czosnkowy heinza. Rukola dobrze się komponuje, pomidorki koktajlowe też pasują do klimatu. Podobno jest też czerwona cebula, ale w moim egzemplarzu nie stwierdziłem. Wszystko fajnie, ale ta cena. Z dowozem 20 zł za to krzyczą Edytowane 17 maja 20195 l przez Tokar
Opublikowano 17 maja 20195 l Moj mial wystarczajaco sosu Pierwszy raz widzę, ze sieciowka franczyzowa moze miec rozne ceny na ten sam produkt (pomijajac lotniska). W KFC blisko chaty ten burbon byl za 13.95 zl, w miescie zatrzymałem sie dzis w drajw sru i mieli po 15.95
Opublikowano 17 maja 20195 l Tez pierwszy raz to widzę, chyba ze akurat trafiłeś na zmianę ceny. Zawsze sieciówki reklamują się tak samo, w każdej biedrze tez ta sama cena.
Opublikowano 18 maja 20195 l Znowu kfc tylko menu sniadaniowe na spacerze. Chyba po ostatnim rzyganiu po kubelku pełnym tluszczu i paniery rok temu, znowu polubie sie z ta knajpa. Ciabatka z cheddarem, bekonem, stripsem, jajem sadzonym, rukola. Dla mlodego nalesniki z sosem truskawkowym. Do tego kawka 300ml i wyszedlem pelen jak bąk. edit: http://testujemyjedzenie.pl/oferta-sniadaniowa-kfc-test-opinie/ typiarzowi też najbardziej podeszła ciabatta & naleśniory Edytowane 18 maja 20195 l przez _Red_
Opublikowano 18 maja 20195 l Kupiles 2latkowi nalesniki z kfc? To jakas forma hartowania jak w sparcie?
Opublikowano 18 maja 20195 l 48 minut temu, _Red_ napisał: Chyba po ostatnim rzyganiu po kubelku pełnym tluszczu i paniery rok temu Moja starsza miała to samo Kurła, kiedyś przywiozłem na działkę kubełek KFC, co by spróbowała czegoś nowego, a wieczorem miała rzyganie
Opublikowano 18 maja 20195 l 8 minut temu, milan napisał: Kupiles 2latkowi nalesniki z kfc? To jakas forma hartowania jak w sparcie? Bez przesady. Juz moze normalnie jeść to co n o r m a l n i ludzie, poza gotowana marchewka i gerberkami. Nie zaszkodzi mu epizod z 2 sztukami czegos takiego Jednego ja zjadlem, pyszne Dyskusje o karmieniu gowniakow mozemy przeniesc do 9 minut temu, milan napisał: Trzymasz ja na dzialce? Rodzinne foto z ogrodka
Opublikowano 18 maja 20195 l Red, zaczales prowadzac dwulatka do smecioknajp? Zeby sie nie skonczylo tak: