Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

W Maku pojawił się wege burger: https://mcdonalds.pl/veggieburger/

A także Red Chikker i WieśMac z serem wędzonym.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 571,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano
W dniu 24.03.2021 o 13:57, Faka napisał:

Z maka znika kurczakburger (ktoś to w ogóle jadał to dziadostwo? XD), mówi się, że na jego miejsce wejdzie jakieś fresh tasty.

Kurwa ten kurczakburger albo jalapenoburger to jest totalny dramat tak jak ten pojedynczy whooper z BK. Jedynie Cheesy z tych podstawowych najtanszyuch kanapek sa w miare ok.

Btw w maczku ostatnio pojawila sie jaka tortilla z jajecznica w ofercie sniadaniowej, Jadl juz to ktos?

Ja jadlem jajecznice z maka we Wloszech i to nie byla najlepsza rzecz na swiecie xD

Opublikowano

U mnie z fast-foodow ostatnio tylko Carl's Jr. i reszta nie istnieje. Szkoda ze nie ma z kim pogadac na ten temat nawet bo nie ma tej sieci fast-foodow w wielu krajach. Nie ma nawet co porownywac do McD i BK bo to inna jakosc, mam wywalone juz na reszte. Ide na hamburgera albo frytki z boczkiem i majonezem

image.gif.4f164f60d6c43b55805eaf1db493926c.gif

Opublikowano
W dniu 22.04.2021 o 10:30, standby napisał:

Kurwa ten kurczakburger albo jalapenoburger to jest totalny dramat tak jak ten pojedynczy whooper z BK. Jedynie Cheesy z tych podstawowych najtanszyuch kanapek sa w miare ok.

Btw w maczku ostatnio pojawila sie jaka tortilla z jajecznica w ofercie sniadaniowej, Jadl juz to ktos?

Ja jadlem jajecznice z maka we Wloszech i to nie byla najlepsza rzecz na swiecie xD

Ale od jalapeño to się proszę odstosunkować - kupujesz double cheesa i jalapeño i składasz sobie ultra kozackiego burgerka na sterydach :sir:

Ja jajówę z McD jadłem na Węgrzech w trasie i nawet miło wspominam, tyle że podawali ją samą, nie zawiniętą w placek i można było dodatki różne dobierać typu pieczarki, szynka, szczypiorek, jak w hotelu niemal. 

Opublikowano

Co jadłeś?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mcflurry z biala czekolada i sosem malinowym i malinowy shake w maku :fsg: moze to przez to ze mam pierdolca na punkcie wszystkiego co malinowe w deserach ale w sieciowce takiego dobrego lodziarza to dawno nie jadlem

Opublikowano

Ale te słomki papierowe odbierają smak życia :/

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jadlem wczoraj kubelek Teriaki z bitsami,ten najtanszy. Smakuje jak jakies zarcie z zabki, lurczak nie wymieszany z makaronem, okropny sos, ryz i mrozone warzywa bez smaku. Ohyda. Nie polecam.

Jadlem tez 3 tyg jajecznice z wieprzowina w maczku i to juz bylo bardzo spoczko:-) fajny ciekawy pomysl. Mozna sie najesc calliem niezle takim zestawem.

Opublikowano

Trzytygodniowa jajecznica? xD 

A kubełek mi obrzydziłes, mialem go w koncu sprobowac (chodzi o KFC jak mniemam).

Opublikowano

Ale po co sie katowac tymi stylizowanymi na azjatyckie daniami z kfc jak mozna pojsc do jakiejs chinskiej budy i tam dostac konkret? Kfc to go.wno nawet jesli idzie o kurczaka i tam nie jadam od lat ale w macu to ostatnie co bym zamowil to jakis chili concarne tylko dlatego, ze jest w nim ta sama wolowina co w burgerach. Szanujmy sie.

A wlasnie. Jak z siadaniem w makach? Mozna juz czy tylko 50% oblozenia stolikow?

Opublikowano
3 godziny temu, _Red_ napisał:

Trzytygodniowa jajecznica? xD 

A kubełek mi obrzydziłes, mialem go w koncu sprobowac (chodzi o KFC jak mniemam).

tak to KFC

Mialo byc 3 tygodnie temu :D 

Dziwie się że KFC próbuje sprzedawać te dziwne wymysły typu azjatyckie żarcie albo quasedille, bo to jest takie nijakie i niesmaczne że zastanawiam się kto to kur,wa kupuje.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teriyaki spoko, ryż nie wymieszany z bitesami ale mi wchodzi no i za dychę wolę to na przegryzkę niż jakieś kubełki - wychodzi nieco mniejsza dawka raka żołądka. Ale co kto tam lubi... 

Opublikowano

Obrzydliwe sa te teryaki w kfc, nie wiem jak komus o normalnych kubkach smakowych to moze smakowac. Mieso kompletnie nie pasuje do tego rodzaju zarcia, a warzywa w nim sa chyba pastewne.

Opublikowano

Powiedzialbym mega pocketa. Raz na dwa lata.

A grindery nadal sa? Kiedys w sumie to zarlem sporo.

Opublikowano

Z kuponem masz 2 grandery za 24 zł :sir: Ale nauczyłem się odmawiać, bo zawsze, ale to zawsze potem beka mi się po tym kilka godzin i ciężko od oleju. 

Opublikowano

Kupon pewnie w aplikacja na fona? Gdzie te czasy kiedy w macu (kfc tez?) byly te kolorowe kuponiki do odrywania.

Opublikowano

Yup. I tak miałem konto w appce założone (na sam nr telefonu), żeby zamawiać czasem podczas p a n d e m i i i odbierać gotowy opłacony pakunek.

Opublikowano

Mail nie jest obowiązkowy, tylko fon z tego co pamiętam. I tak mail lepszy, bo można mieć założony jakiś lipny dla tego typu usług, a telefon raczej jest jeden zarejestrowany u operatora na realne dane.